- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
2 3 gün geçmişti .reglin kaç gün geçti bence iyi bir değer hayırlısı olsun
Sanırım ben de burda olucam tup bebek tedavisi gordum, kan tahlilim cuma idrar testinde silik cizgiyi gördüm Allah saglıkla devam ettirir inşallah hepimizinkini
Eki Görüntüle 1903369 T c den daha koyu son adet tarihim 5 ekim
Merhaba Hanımlar.Nasip olursa inşallah bende temmuz annesi olucam.ilk değerim 2439 çıktı benim adetim 5 gün geciktiğinde.sat 26 eylül
Yarın doktora gidicem inş. Değerim fazla çıktı gibi sanki benim birde ara ara kasık ve bel ağrısı var çok şiddetli değil çok şükür.sizde de böyle ağrılar var mı acaba merak ediyorum??
Eki Görüntüle 1903369 T c den daha koyu son adet tarihim 5 ekim
aa çok ilginç hadi güzel haberlerini bekliyoruz. reglin azar azar geldiyse üstüne görmüş olabilirsin hamileyken bildiğim kadarıyla normal regl kanaması gibi olmuyormuş üstüne görme olunca
3002 çıktı beta Hcg ben Ağustos'ta kürtaj olmuştum 8.haftada kalp durmasından ikizdiler birer hafta arayla kaybettim normalde adetim 2 gün sürer bu ay bir gün sürdü ama normal geldi kürtajdan düzenim şaştı diye düşündüm belki gene ikizdirKan tahlili sonucunu alır almaz bizimle da paylaş
ay canım hadi hayırlısı olsun bu sefer kucağına almanı nasip etsin Allah'ım... doktora gösterdin mi değerini o ne dedi kese falan görünür bu değerle maşallah. acaba yerleşme kanamasımıydı?3002 çıktı beta Hcg ben Ağustos'ta kürtaj olmuştum 8.haftada kalp durmasından ikizdiler birer hafta arayla kaybettim normalde adetim 2 gün sürer bu ay bir gün sürdü ama normal geldi kürtajdan düzenim şaştı diye düşündüm belki gene ikizdir
Yok daha doktora göstermedim eşimle beraber gidelim diye düşündüm ultrasonada haftaya giderim şimdi gitsem sadece kese vardır haftaya kalp atışınıda duyarız belki hemde kaç haftalık olduğu belirleniray canım hadi hayırlısı olsun bu sefer kucağına almanı nasip etsin Allah'ım... doktora gösterdin mi değerini o ne dedi kese falan görünür bu değerle maşallah. acaba yerleşme kanamasımıydı?
5-6 haftalıktır tahminimce ama ikizse tabi bilemiyeceğim hcg fazla çıkıyordur küçük olsalar bile. dayanabilirsen haftaya gitmen daha mantıklı tabi hepsini bir aradan çıkarırsınYok daha doktora göstermedim eşimle beraber gidelim diye düşündüm ultrasonada haftaya giderim şimdi gitsem sadece kese vardır haftaya kalp atışınıda duyarız belki hemde kaç haftalık olduğu belirlenir
Sağ ve sağlıklı olsunlar ben 2 hafta sonra göreyim desteğin için çok teşekkür ederim5-6 haftalıktır tahminimce ama ikizse tabi bilemiyeceğim hcg fazla çıkıyordur küçük olsalar bile. dayanabilirsen haftaya gitmen daha mantıklı tabi hepsini bir aradan çıkarırsın
Merhabalar
Temmuz'da buralar şenlenecek çok anne var :)
Benim bat yarın ama pazartesi kan testinde 291 çıktı değer idrar testi zaten baya belirgin
Allah kısmet ederse ben de temmuz annesiyim :)
Insallah bende temmuz annesi olurum 20 ekimde beta hcg 0.361 di. 25 ekimde 44.06 olmus beş gunde bu kadar artması normal mi sizce yarın tekrar yaptiricam. Allah hepimize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin
Yok gitmedim daha benim hesaplarima gore 200 lerde olmasi gerekiyordu. 2 gunde katlaniyorsa egerBenimde öyle işte neredeyse 4katı, dra gittin mi sen
bat ne zaman canım benimde geçen ay 4,89 du sonra 21,12ye yükselmişti ama kaybettim bebeğimi bat öncesi öğrenmek pek iyi olmuyor malesef inşallah senin sağlıklıdır bebişin tutunur sana. birde farklı hastanelerde yapılınca baya fark oluyor arada hep aynı hastanede yaptırmak lazım senin 5 günde baya yükselmiş ilginçInsallah bende temmuz annesi olurum 20 ekimde beta hcg 0.361 di. 25 ekimde 44.06 olmus beş gunde bu kadar artması normal mi sizce yarın tekrar yaptiricam. Allah hepimize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin
3002 çıktı beta Hcg ben Ağustos'ta kürtaj olmuştum 8.haftada kalp durmasından ikizdiler birer hafta arayla kaybettim normalde adetim 2 gün sürer bu ay bir gün sürdü ama normal geldi kürtajdan düzenim şaştı diye düşündüm belki gene ikizdir