2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasıp etsin minnakini bizlere de dua et inşallah gelmeyen batımız olur bizlerce temmuz annesi oluruz

Ebemizde kesin olmamakla birlikte kuvvetli bir ihtimal olduğunu söyledi ama hayırlısı
Seninde bugün büyük gün gözüküyor
Ayyyy ne güzellll Rabbim bana da hayırlısıyla sağlıcakla çifter çifter nasip etsin insaAllahhhhh ya benim adet düzensiz geçen ay 45. Gün buna 24. Gün adet oldum ateş ölçmede sanki bugün gibi görünüyor ovu ateş birden düştü bekliyorum bakalım. İnşallah ben de buna kavuşurum miniğime Rabbim in izniyle

Hayırlısıyla inşAllah canım ovu testleri kullandın mı hiç

cnm değerler hergün 2 katı artması gerekiyormuş bence senin normal çünki 30+30=60 60+60=120 sen 48 saat sonra yaptığın için 2 günlük değer cnm gayet normal ve cok iyi yükselmiş sağlıkla al kuçağına

kızlar günaydın maşallah hamile haberlerimiz giderek çoğalıyor bakalım kazen konuyu kimse devredecek inşallah bende temmuz annesi olurum ben bu ay pek özen göstermicektim geçen ay ki kimyasaldan sonra dinleneyim istedim ama eşim baya istekli gelsin bir an önce diyor. hatta dün akşam bugün baya akıntım oldu diyince hemen değerlendirelim yumurtlama belirtisi olabilir dedi ben daha var dememe rağmen ilişki oldu 29-30 ekim gibi yumurtam çatlıcak regl döngüm fazla olduğu için 17-18. günlerde yumurtam çatlıyor bakalım artık hayırlısı

Canım iki günde iki katına çıkması bekleniyormuş normalde, inşAllah bir aksilik yoktur, haftaya gidicem dra

Hayırlı haberlerle gelin inşAllah

Kırmızı kartı yedim malesef temmuz annesi olamayacagım inşAllah ağustos annesi olurum

Kizlar degeri 6 gun once 21 di bugun 510 olmus nasil sizce fazla mi artmis sanki

Sanırım ben de burda olucam tup bebek tedavisi gordum, kan tahlilim cuma idrar testinde silik cizgiyi gördüm Allah saglıkla devam ettirir inşallah hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…