- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 34
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasıp etsin minnakiniHenuz bir doktora gitmisligim yok en son adet tarihim 27 eylul bu ay 24 nde olmam gerekiyordu ama planli bir gebelik oldugundan ben 3 gun oncesinde test yaparak hamis oldugumu ogrendim hepimiz icin hayirlisi olsun arkadaslar rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah
Belki de ikizdirKızlar ben ilk kan testi yaptırdığımda bhcg 30du değer, 48saat sonraki testte 118 çıkmış, çok yüksek geldi neredeyse 4katı, kafam karıştı dra gitmek için acele etmek istemiyorum ama gitmeli mi bilemedim
Belki de ikizdir
Ayyyy ne güzellllEbemizde kesin olmamakla birlikte kuvvetli bir ihtimal olduğunu söyledi ama hayırlısı
Seninde bugün büyük gün gözüküyor
Ayyyy ne güzellllRabbim bana da hayırlısıyla sağlıcakla çifter çifter nasip etsin insaAllahhhhh ya benim adet düzensiz geçen ay 45. Gün buna 24. Gün adet oldum ateş ölçmede sanki bugün gibi görünüyor ovu ateş birden düştü bekliyorum bakalım. İnşallah ben de buna kavuşurum miniğime Rabbim in izniyle
Hayır canım kullanmadım eğer bu ay adet olursam ki inşallah olmam o zaman almayi düşünüyorum.Hayırlısıyla inşAllah canım ovu testleri kullandın mı hiç
cnm değerler hergün 2 katı artması gerekiyormuş bence senin normal çünki 30+30=60 60+60=120 sen 48 saat sonra yaptığın için 2 günlük değer cnm gayet normal ve cok iyi yükselmiş sağlıkla al kuçağınaKızlar ben ilk kan testi yaptırdığımda bhcg 30du değer, 48saat sonraki testte 118 çıkmış, çok yüksek geldi neredeyse 4katı, kafam karıştı dra gitmek için acele etmek istemiyorum ama gitmeli mi bilemedim
cnm değerler hergün 2 katı artması gerekiyormuş bence senin normal çünki 30+30=60 60+60=120 sen 48 saat sonra yaptığın için 2 günlük değer cnm gayet normal ve cok iyi yükselmiş sağlıkla al kuçağına
kızlar günaydın maşallah hamile haberlerimiz giderek çoğalıyor bakalım kazen konuyu kimse devredecek inşallah bende temmuz annesi olurumben bu ay pek özen göstermicektim geçen ay ki kimyasaldan sonra dinleneyim istedim ama eşim baya istekli gelsin bir an önce diyor. hatta dün akşam bugün baya akıntım oldu diyince hemen değerlendirelim yumurtlama belirtisi olabilir dedi ben daha var dememe rağmen ilişki oldu 29-30 ekim gibi yumurtam çatlıcak regl döngüm fazla olduğu için 17-18. günlerde yumurtam çatlıyor bakalım artık hayırlısı
reglin kaç gün geçti bence iyi bir değer hayırlısı olsunMerhaba bende bugün bebisimi öğrendim inşallah Rabbim Hayırla almayi nasip etsin kucağımiza ilk test değerin 300 çıktı nasıl sizce kızlar
Hayırlı zamanda gelsin inşAllah bebecikKırmızı kartı yedim malesef temmuz annesi olamayacagım inşAllah ağustos annesi olurum
Merhaba bende bugün bebisimi öğrendim inşallah Rabbim Hayırla almayi nasip etsin kucağımiza ilk test değerin 300 çıktı nasıl sizce kızlar
Kizlar degeri 6 gun once 21 di bugun 510 olmus nasil sizce fazla mi artmis sanki