Aynı benim kızımda öyle güçsüz galiba hiç emekleme gayretı yokbizim kiz emeklemeyecek herhalde. Yerde dönmeyi de birakti, yüz üstü koyunca öylece yatiyor, oyuncakları falan umrunda değil, hic gayret yok. Yurutunce seviniyor ama kol ve bacak kaslari için daha erken sanirim o güç yok daha..
Ilk dişler için ilk başlarda temiz bir tülbent işimizi görecektir. Hafif ıslatılarak diş yüzeylerini silebiliriz.:)) bakım diyince ilk aklıma gelen fırçalama oldu.. bilmiyorum ki nasıl oluyor, eşimin arkadaşı dişler çıktıysa bakıma başlayın demiş o kadar.. neyse arasında bir sorsun nasıl olcak diye..
Corba gibi yap ilk baslarda rondoya cek sende sonra zaten alisacaktir puturlu yemeye ben hala rondo kullaniyorum ama bazen veriyorum yiyor .Kizlar selam
Uzun zamandir yazamiyorum umarm herkes iyidir cok okuyamadm gecmisi.
Bizim2ay önce kan tahlili yapilmisti hastanede 10cikmsti dün saglik ocaginda parmaktan bakildi ayni seker ölcme cihazi gibi 10.2cikti.
Cok üzgünüm hic artmamis 15damla ilaca ragmen,ben tok veriyordum onun etkisi olabilcegini söyledi hemsire verdikten sonrada 1saat bisey yemesin dedi.
Emilim artsin diye sabah cok az portakal suyuyla verdim umarim ise yarar,bu arada sehriye corbasi verdim bugün ögürüyo almak istemiyo.
Pilav makarna köfte balkk tavuk ver dedi nasi vercem.
Corbalara kiyma katiyorum ama bölerek verince ögürüyo ,korkuyorum cünkü kizimin bogazina kacmisti taneli seylerden aklm cikiyo napcamm yardmm edin fikir verin kizlar
Hepinizii cooook seviyorummm
İnşallah canım cok sagolCorba gibi yap ilk baslarda rondoya cek sende sonra zaten alisacaktir puturlu yemeye ben hala rondo kullaniyorum ama bazen veriyorum yiyor .
mesela havuc patates filan haslayinca elimde tutup isirtiyorum isirip yiyor hic ezmeden.
Kan icinde soguk sıkım pekmezde ver en azindan ilac sabahsa gecede bi cay kasigi da olsa pekmez ver
gecmis olsun bu arada insallah kanini hemen toparlar
Selam canim ismimi degistirdim bende. Buralardayim, iş ariyorum. Haftasonu taşınacagim cok yogun geciyor.@balinmaz nerelerdesin sesin cikmiyor
Aslinda ismini degistigini biliyordum ama etiket yaparken bulamadim eski nicke ni etiket yaptim :)Selam canim ismimi degistirdim bende. Buralardayim, iş ariyorum. Haftasonu taşınacagim cok yogun geciyor.
Yusranin pişiği cok kotu oldu. Eczaciya gidip gosterdim kendi karisim yapip verdi. Dunden beri daha iyi hemen kizariklik gecti
Sizin kan degeeriniz nasıl canım bizim 10.2merhaba güzel anneler. oğlum bugün itibariyle 8 aylık. bizim de geçen hafta kan tahlillerimiz oldu. kanı ve b12 vitamini düşük çıktı. ikisi için de ilaca başladık, 5 hafta sonra yeniden değerler ölçülecek. kan alırken bizden nasıl alınıyorsa o şekilde alındı. dirseğin iç kısmından. emekleme yok henüz, popoyu kaldırmak için uğraşıyor. canı isterse dönüyor, çok hareketli bir bebek değil zaten, sakin genel olarak. dişimiz de yok şuan. ek gıda hala alışamadı çok az yiyor. onu da elimle verirsem. kaşığa ağzını açmıyor çocuk. çok takmamaya çalışıyorum çünkü ne yapıcam bilmiyorum. sütle gidiyor şimdilik. inşallah alışır ve iştahlanır. uykular 1 aydır çok kötü, bazen saat başı en iyi ihtimal 2 saatte bir uyanıyor. 2,5 saat uyusa seviniyoruz.. bizde durumlar böyle..
Sizin kan degeeriniz nasıl canım bizim 10.2
2aydır hiç düzelmemiş tok vermemden kaynaklı sanırım hangi ilacı kullanıyosunuz siz ?
Bu arada cok gecms olsun
Bizm uykular da aynen
Canım Rabbim yardımcın olsun,acını hafifletsin.Ne diyebilirim ki...inna lillahi ve inna ileyhi raciun.İçim yandı.Allah cennette kavuştursun. H Hopilus a ettiğim duayı sana da ediyorum.Yüce Mevlam hayırlı sağlıklı bebekler versin sana en kısa ve en hayırlı zamanda.Hatta istersen çifter çifter bebişlerin olsun.Kızın da olsun inşallahSlm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Çok saol canım benim. Maşallah size tosbik olmuşsunuz. Bizde en son 10 gün kadar önce 9200dük sanırım. Awentte mi buharda pişirtosun. Öyleyse kaç dkya ayarlıyosun? Ay bide soğanlı omlet mi yaa maşallah maşallahGeçmiş olsun Melisa hanıma çok şükür bazen hasta bazen iyi gidiyoruz oğlum 7,5 aylık oldu bazen blw bazen klasik gidiyoruz patates ve havucu buharda yumuşayana kadar bırakıyorum ama çok yumuşak yaparsan paramparça ediyorlar sabah soğanlı omlet yaptım önüne koydum deli gibi yedi iştahı var çok şükür gece bizde uykusuzuz biraz önce 1 kase yoğurt yedirdim sonra uyudu umarım işe yarar 9700 g olmuş formül mama hiç kullanmadık Y Yellu
Y Yellu geçmis olsun canim. bir dilim tam buğday ekmeği mi veriyorsun eline? agzinda buyur diye ben nazil vereceğimi bilemedim.[/QUOTE
Çok saol tatlım. Tam buğdayı kestiriyorum ben onun en dibini veriyorum. Ama vermeden içini alıyorum sert kısmıyla uğraşıyo eğer yumuşadıysa alıyorum elinden. Elinden alınca bi ağlıyoki sorma
cok gec kalmissin canim 6 aydan sonra yavas yavas 5er dakika koltuk koselerine yada yere yanlarini minderlerle destekleyip oturtman lazimdi.Merhabalar, benim oglum da 2 gum sonra tam 8 aylik olacak ama oturamiyor.daha dogrusu ben belini incitiriz diye hic pratik yaptirmadim son 1 haftadr mama sandalyesnde yediriyorm mamalarini ins ise yarar oturmasi icin baska ne yapabilir onerisi olan var mi anneler?