Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanguruyla cikiyorum bebek arabasiyla cikamam kendime guvenemiyorum karsima bir kedi kopek cikarsa kizimi alir bebek arabasini birakip kosarim :))bebeğini tek basina gezdirmeye cikaran var mi? kanguru omzunu agritiyor, bebek arabasi da 3. kattan indirip kurmak için agir, tek basima yapamiyorum. hafta sonu esinle cikabiliyrm sadece gezmeye doğal olarak. acaba hafif basit bi baston puset mi alsam
yok canim elinin ustunden aldilarAl_pi parmaktan mi almislardi kani canim?
10.aydan sonra sanirim balik ama doktor bana basla dedi :-/ ben tavugada baligada gecmedim organik tavuk olmazsa tavuk yemesinin anlami yok simdide iki parca yiyecek diye koskoca tavugu alip buzluga atmanin mantigi yok acelesi yok yer onu buyuk kayip degilBiz bugün itibariyle tavuk yemeye basladik:) ilk olarak tarhana çorbasıyla verdim yine. Kıymayı da oyle yapmıştım. Çok sevdi masallah kızıma. Balık ne zaman verilecek?
Eşimin çalıştığı köyden gebelikten beri alıyoruz köy tavuğu . Bebiş alışık zaten:))) biz zaten yiyorduk artık kızım da nasipleniyor. Ben iki buçuk saat hasliyorum etini kemiğinden ayırıp tencereye ayırıyorum. Bugün hem kendimize hem kıza tarhana çorbası yaptım. Birazını tavuklu pilav yaptım. Küçük bir tencere daha arttı. Yarına onu da bir yemek yaparım. Üç gün tavuk yiyoruz artik:))) suyunu da buzluk poşetine doldurup atıyorum buzluğa çorbalara pilava bilgin niyetine koy. Hazır güvenir koy tavuğu bulduğumuz yer varken ben yedireyim dedim. Bu tavuğa alışali market tavuğunu beğenmez oldum.10.aydan sonra sanirim balik ama doktor bana basla dedi :-/ ben tavugada baligada gecmedim organik tavuk olmazsa tavuk yemesinin anlami yok simdide iki parca yiyecek diye koskoca tavugu alip buzluga atmanin mantigi yok acelesi yok yer onu buyuk kayip degil
hemşire parmaktan demişti bana tuh. :/Kanguruyla cikiyorum bebek arabasiyla cikamam kendime guvenemiyorum karsima bir kedi kopek cikarsa kizimi alir bebek arabasini birakip kosarim :))
Birde arabaniz var mi bilmiyorum bizim bebek arabasi araba da kaliyor bi yere gidecegimiz zaman da kizimi alip iniyorum araba asagida nasilsa :)
yok canim elinin ustunden aldilar
Parmak demişti bana dahemşire parmaktan demişti bana tuh. :/
Her saglik odağının farkli uygulamaları var ben de buu anlamıyorum. Bize sadece 9.ayda kontrole gelin dedi.drumuzda ilk 6 ay düzenli kontrole gelmeniz yeteli sonrasında gerektikçe gelin demişti.neyse bir ara cocuk doktorumuza gidip tahlil isteyeyim.kan ilacı alerji yapınca kullanmıyoruz .kansızlıktan korktuğum için bu kadar önemsiyorum tahlilioh sukur birsey cikmamis. Saglik ocagi bana 8.ayda kan tahlili yaptirip geleceksiniz dedi ben once yaptircaktim ama doktorla bi karar veremedik sansa 8.aya kaldi yaptirdim ama henuz goturemedim ayri mesele :)
Göz icin kimse yonlendirmedi ben kendu istegimle gittim doktoruna dedim gerek yok dedi ben yinede icim rahat etsin diye gittim
Bende aynen demir kullanmıyoruz bakalım ne alemdeyiz, sağlıkocağı aşı için arıyor gitmezsek heray gelin demedi ama gidince de değerleri giriyor bir yerlere ölçüpHer saglik odağının farkli uygulamaları var ben de buu anlamıyorum. Bize sadece 9.ayda kontrole gelin dedi.drumuzda ilk 6 ay düzenli kontrole gelmeniz yeteli sonrasında gerektikçe gelin demişti.neyse bir ara cocuk doktorumuza gidip tahlil isteyeyim.kan ilacı alerji yapınca kullanmıyoruz .kansızlıktan korktuğum için bu kadar önemsiyorum tahlili
Bizim 4.ayda sadece hemoglobine bakmak için parlaktan alınmıştı.eger genel bir kan tahlili olacaksa o kadar kan az gelirParmak demişti bana da
biz hala duzenli gidiyoruz 1 yasina kadar gidelim dedik sonrasi allah hastalik vermezse gitmem insallah.Her saglik odağının farkli uygulamaları var ben de buu anlamıyorum. Bize sadece 9.ayda kontrole gelin dedi.drumuzda ilk 6 ay düzenli kontrole gelmeniz yeteli sonrasında gerektikçe gelin demişti.neyse bir ara cocuk doktorumuza gidip tahlil isteyeyim.kan ilacı alerji yapınca kullanmıyoruz .kansızlıktan korktuğum için bu kadar önemsiyorum tahlili
afoyet sifa olsun :) Her seyin dogali guzel evde yapilan yogurtla hazir aldigin bir mi hayatta ev yogurdu yemezdim kokuyor derdim artik hazir yogurt yiyemiyorum :)Eşimin çalıştığı köyden gebelikten beri alıyoruz köy tavuğu . Bebiş alışık zaten:))) biz zaten yiyorduk artık kızım da nasipleniyor. Ben iki buçuk saat hasliyorum etini kemiğinden ayırıp tencereye ayırıyorum. Bugün hem kendimize hem kıza tarhana çorbası yaptım. Birazını tavuklu pilav yaptım. Küçük bir tencere daha arttı. Yarına onu da bir yemek yaparım. Üç gün tavuk yiyoruz artik:))) suyunu da buzluk poşetine doldurup atıyorum buzluğa çorbalara pilava bilgin niyetine koy. Hazır güvenir koy tavuğu bulduğumuz yer varken ben yedireyim dedim. Bu tavuğa alışali market tavuğunu beğenmez oldum.
Çok şükür birşey çıkmamış bize 8 ay bittikten sonra kan tahlili için gelin dediler ama 3-4 aylık süresi varmış yani 9.ayda gittiğinde söyleyebilirler onlar 8-12 ay arasında girmek zorunda sanırımBizim doğuda tam üfürüm var denmişti.ilk doğduğunda eko yapıldı kalbinde delik var ama normal dendi.ancak 6 ay sonra gelin denmişti.gecenlerde gittik tekrar eko yapıldı.cok şükür kapanmış delik her sey normal dediler.
Göz için kontrolü saglik ocagimi yönlendiriyor. Bir de haziran annelerinde 8.ayda kan tahlili yapılıyor denmiş var mi yaptıran bize hic öyle bir sey söylenmedi de.
Haftasonu biz ızgara çupra yapmıştık çok istedi biraz verdim çok şükür birşey olmadı kıymayı köfte yapıp eline veriyorum çok seviyorBiz bugün itibariyle tavuk yemeye basladik:) ilk olarak tarhana çorbasıyla verdim yine. Kıymayı da oyle yapmıştım. Çok sevdi masallah kızıma. Balık ne zaman verilecek?
Aman kaçarken İnci yi arabada bırakmaKanguruyla cikiyorum arabasiyla cikamam kendime guvenemiyorum karsima bir kedi kopek cikarsa kizimi alir bebek arabasini birakip kosarim :))
Birde arabaniz var mi bilmiyorum bizim bebek arabasi araba da kaliyor bi yere gidecegimiz zaman da kizimi alip iniyorum araba asagida nasilsa :)
yok canim elinin ustunden aldilar
Inciyi birakip kacma diyen birde eşim varÇok şükür birşey çıkmamış bize 8 ay bittikten sonra kan tahlili için gelin dediler ama 3-4 aylık süresi varmış yani 9.ayda gittiğinde söyleyebilirler onlar 8-12 ay arasında girmek zorunda sanırım
Haftasonu biz ızgara çupra yapmıştık çok istedi biraz verdim çok şükür birşey olmadı kıymayı köfte yapıp eline veriyorum çok seviyor
Aman kaçarken İnci yi arabada bırakma
Yok canım bakılmadı hiç. Aynen sonraki kontrol 1 yaşında. Ben onu da sormuştum unutulmuş olabilir mi acaba diye, gerek Yok dedi. Kan grubunu bile bilmiyorum. Göz ve diş hakkında bilgim yok canım. 1 yaşında yönlendirir diye düşünüyordum. Sadece Dişler çıkmaya başlayınca diş bakımı başlamalı şeklinde okumuştum biryerde.A AcedaA senin paşanın kanına hiç bakıldı mı?? Kansızlık var mı diye? Burda arkadaşlar bahsediyor..biz 6 aylık kontrolümüze gittik, sonraki randevumuz 1 yaşında.. onun dışında kontrol yok.. sizde durum nasıl?? Göz dr ve diş için kendimiz mi dr gideceğiz yoksa drumuz mu yönlendirecek.. eşimin eczacı arkadaşı diş bakımına geçin demiş.. o iki minik , etinden yeni çıkan dişi nasıl fırçalıcam ??
ne bakımı yaa daha bismillah :)) fırçalanmıyor bezle siliniyor mu öyle bişeyler ama 2 yaşında veririm fırçasını yapar, büyük oğlumda sıkıntı olmadı inşallah yine olmaZA AcedaA senin paşanın kanına hiç bakıldı mı?? Kansızlık var mı diye? Burda arkadaşlar bahsediyor..biz 6 aylık kontrolümüze gittik, sonraki randevumuz 1 yaşında.. onun dışında kontrol yok.. sizde durum nasıl?? Göz dr ve diş için kendimiz mi dr gideceğiz yoksa drumuz mu yönlendirecek.. eşimin eczacı arkadaşı diş bakımına geçin demiş.. o iki minik , etinden yeni çıkan dişi nasıl fırçalıcam ??
Demek ki burda bu şekilde ilerliyor.. arkadaşlar, kan ilacı, kan tahlilinden bahsedince acaba bizde de var ama ben mi unuttum diye düşünmüştüm..dediğin gibi 1 yaşından sonra yönlendirme yapar herhalde..birde bize seyahat için bi tane aşı önerdi.. bilgin var mı?? İstersek 1 yaşında o aşı da yapılacak.. türkiye ye izine gitcez ve sağlık siğortası ödemiyor özel bir aşıymış.. karar verin isterseniz yapalım dediler..Yok canım bakılmadı hiç. Aynen sonraki kontrol 1 yaşında. Ben onu da sormuştum unutulmuş olabilir mi acaba diye, gerek Yok dedi. Kan grubunu bile bilmiyorum. Göz ve diş hakkında bilgim yok canım. 1 yaşında yönlendirir diye düşünüyordum. Sadece Dişler çıkmaya başlayınca diş bakımı başlamalı şeklinde okumuştum biryerde.
:)) bakım diyince ilk aklıma gelen fırçalama oldu.. bilmiyorum ki nasıl oluyor, eşimin arkadaşı dişler çıktıysa bakıma başlayın demiş o kadar.. neyse arasında bir sorsun nasıl olcak diye..ne bakımı yaa daha bismillah :)) fırçalanmıyor bezle siliniyor mu öyle bişeyler ama 2 yaşında veririm fırçasını yapar, büyük oğlumda sıkıntı olmadı inşallah yine olmaZ