2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy güldürsün beni:))

Canim ben 12 saat calisiyorum o saatlerde kv bakiyor onun disinda yapisik yasiyoruz gece bile beraber yatiyoruz. Onu birakip ise gittigim icin vicdan yapiyorum zaten asla gezmek icin birakamam, uyumak icin bile birakmiyorum kv ye :) sana katiliyorum yani

Çok tatlısın . Sesli güldüm :)

Ben de yarın vereceğim artık bakalım, beğenir heralde pek itiraz etmiyor tekliflere. Birşey soracağım doktorunuz süt ürünleriyle ilgili birşey dedi mi? Almanca sayfalarda 1 yaşına kadar süt ve süt ürünlerinin bebek vücuduna yük olduğuyla ilgili birşey okudum az önce. Yüksek proteini vücuda özellikle böbreklere büyük yükmüş, içeriğinin kullanımı da azmış. Özel (proteini azaltılmış) bebek yoğurtu varmış onun dışındaki süt ürünlerini de önermiyorlar. Doktora sormamıştım aklıma takıldı. Türkiye de gayet veriliyor bildiğim. Bilgin var mı??

Canım türkiye de de sütü 1 yaşından önce önermiyorlar kesinlikle hatta yasak dedi dr. Bir yaşından sonrada çeyrek çay bardağıyla başlanıyor önce.

Yoğurt peynir veriliyor hiçbir kısıtlama yok ama süt yasak, bunlar farklı şeyler haline geliyor artık süt sınıfından çıkıyorlar

Yoğurt peynir veriliyor hiçbir kısıtlama yok ama süt yasak, bunlar farklı şeyler haline geliyor artık süt sınıfından çıkıyorlar
Ben de bu şekilde biliyorum, Türk siteleri takip ediyorum genelde beslenme ile ilgili. Peynir ve yoğurt gayet iyi bir kaynak. Ancak bir kaç Alman sitesine göz gezdirdim ilk defa ve şaşırdım. Beslenme konusunda farklar var. Proteini azaltılmış bebek yoğurdundan fln bahsediyor. O yüzden sormak istedim. Oğlumun böbreğinin birinde büyüme var zaten. Ve tam da böbrek için 1 yaş sınırı konmuş ilginç geldi.

Walla canim ben istesem de veremiyorum sut urunlerini kesinlesmemis sut urunleri alerjimiz var bu grupta bi kisi de daha var sanirim bildigim kadariyla baska kimse de yok masallah ama Turkiye de son 3 sene de gida alerjileri cok yuksek seviyede genetigimizdr olmamisina ragmen alerji olayi vok uzru beni insaallah gecici biseymis ama 1 seneye kadar verilmiyosa almanyada falan az da olsa teselli buldum alman cocuklari da yemiyonus diye :))

Ama yoğurt ve peynirden söz ediyor
Aa yok artık. Yoğurdu çoğu doktor hemen başlamayı öneriyor. Mesela bizim bağırsak ve gaz problemimiz vardı 5aylıkken yoğurda başladık öyle durdu. Yoksa fitil atmadan kaka yapmıyodu asla

Aa yok artık. Yoğurdu çoğu doktor hemen başlamayı öneriyor. Mesela bizim bağırsak ve gaz problemimiz vardı 5aylıkken yoğurda başladık öyle durdu. Yoksa fitil atmadan kaka yapmıyodu asla
Keşke benimkine de yarasa yoğurt

Bizde öyleyiz canım o kesin teşhisi olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…