MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Ne guzellBiz hiç bırakmadık anca beraber kanca beraber , içim rahat etmezdi doğrusu aklımıza bile gelmedi hiç yine aynısı olacak inşallah
Tatile gezmeye vs icin birakmam ben gezeceksem oda gezsin tabiki.. Ama hastanedir acil iş olur hemen gidip halledeyim dersin o zaman tabiki bakacak biri varsa birakirim.Size sormak istediğim bir konu var: bebeği izi birine emanet edip gezmeye gidebiliyor musunuz? Ben mecbutiyetten calistigim icin bakiciya birakiyorum. Gezmek icin de bulirakalim diyor icim el vermiyor. Iyi bakamadigindan degil, bakmayacaksak bizimle gelmeyecekse niye yaptık bu çocuğu diye düşünüyorum. Evet bazen çok yoruluyorum, sinirlerim harap oluyor ama mecburiyet dışında bırakamam. Bırakmak istemiyorum. Eşim şimdiden baskı yapıyor. Yazın kv bırakıp gezecekmişiz. Ses ermedim ama istemediğimi biliyor. Günü birlik diyor. Istemiyorum demedim yaza bir bahane bulur ya yanımıza alırım y da gitmem kendi gitsin.
Disari cikar yedirmeden once sonra sicak suyun icine oturt hic altini yakip isitma kendi yavas yavas isinsin.Kızlar ben oğluma bugün ilk kez kiyma verdim
Şehriye çorbası yaptım.
Biraz kaldı yarına benmari usulü ısıtıp versem olur mu
Ben 2 aylıktan beri banka kuafor.her.yere birlikte gidiyoruz kizimla ve hiç problem yaşamadık. Iki ay önce.adapazari yapalım dedik ailecek kızın duymayacağı tuttu ki ,okul yemeklerine günlere bile götürürüm hala. Onu bahane ediyor şimdi. Durmadı dediğinde takasında yatmak istemedi kucakta gezerken susuyordu yavrum. Bu erkekler bir garip. Kocam her konuda iyi hostur ama cocuk konusunda evde bırakıp kaçamak istiyor gb. Beni dinlendirmek isterken kırıyor haberi yok. Bugün kız düştüğünde yanında idi. Hala kendini suçluyor. Olacağı varmış kucağımda olsa da düşebilirdi diyorum anlatamiyorum ki çok hareketli kucağımda bile kaç kere düşme pozisyonuna geldi.Tatile gezmeye vs icin birakmam ben gezeceksem oda gezsin tabiki.. Ama hastanedir acil iş olur hemen gidip halledeyim dersin o zaman tabiki bakacak biri varsa birakirim.
Ben 40 im cikmadan araba bakmaya giderken bile kizimi almistim yanima :) Ki en guvendigim annem evdeyken oda hava alsin dedim.
Bence sen esine bunu anlat yazi kışı yok ben nereye o oraya de. Helede kv ne birakip gezeceksin yahu aklin kalir benim burdan aklim kalir :)
Ee napalim durmuyorsa duracagi bir seyler bulup oyalayacagiz bizde arabada durmayinca kucagimiza aliyoruz oturup dinleniyoruz eline oyuncak veriyoruz vs vs. Ama erkek iste anne gibi olmaz sen onsuz gidersen sanki gezmis mi olacaksin aklin kalacak hep ama o rahat olacagini dusunuyor dustugune bu kadar dert edindiyse onunkide laftadir bence bir gun birak bakicina gezin bakalim ne kadar rahat edecek. Sende ikide bir acikmistir uykusu gelmistir simdi bizi arar bizi bekler diye taciz et bi dahada biarakalim demezBen 2 aylıktan beri banka kuafor.her.yere birlikte gidiyoruz kizimla ve hiç problem yaşamadık. Iki ay önce.adapazari yapalım dedik ailecek kızın duymayacağı tuttu ki ,okul yemeklerine günlere bile götürürüm hala. Onu bahane ediyor şimdi. Durmadı dediğinde takasında yatmak istemedi kucakta gezerken susuyordu yavrum. Bu erkekler bir garip. Kocam her konuda iyi hostur ama cocuk konusunda evde bırakıp kaçamak istiyor gb. Beni dinlendirmek isterken kırıyor haberi yok. Bugün kız düştüğünde yanında idi. Hala kendini suçluyor. Olacağı varmış kucağımda olsa da düşebilirdi diyorum anlatamiyorum ki çok hareketli kucağımda bile kaç kere düşme pozisyonuna geldi.
Canım aynıyız bizde.7+6 gün ama ağzını açmıyor.hiçbirşey yemiyor.sadece domates somurmayı seviyor.oyun derdinde bizimki.iki dakika düzgün durmuyor.diş sıkıntımız çok.Kendi yemeğini yiyen bebekleri duyunca imreniyorum bi o kadarda kıskanıyorum.. bizimki 7+10 günlük ama yemeğini ben veriyorum.. tabağımızdaki şeyleri alıyor ama yemek için değil oyun için.. masaya sürüyor, vuruyor elinde suyunu çıkarıyor ama o eller hiç ağıza gitmiyorbu hep böyle devam etmiyecek değil mi?? Kendi yemeğini yemesini öğrenecektir herhalde..
Canım elbette zorunluluk dışı bırakmamak gerek.ben de bakıcıdayken markete bile uğramam.bebişimi alır markete dönerim.çocuk bizim çocuğumuz.artık onunla yaşamaya alışmalı eşinizde.siz nereye bebişte oraya.oldu dersin seni biz babaanneye bırakalım bebişimle günü birlik gezelim de.Size sormak istediğim bir konu var: bebeği izi birine emanet edip gezmeye gidebiliyor musunuz? Ben mecbutiyetten calistigim icin bakiciya birakiyorum. Gezmek icin de bulirakalim diyor icim el vermiyor. Iyi bakamadigindan degil, bakmayacaksak bizimle gelmeyecekse niye yaptık bu çocuğu diye düşünüyorum. Evet bazen çok yoruluyorum, sinirlerim harap oluyor ama mecburiyet dışında bırakamam. Bırakmak istemiyorum. Eşim şimdiden baskı yapıyor. Yazın kv bırakıp gezecekmişiz. Ses ermedim ama istemediğimi biliyor. Günü birlik diyor. Istemiyorum demedim yaza bir bahane bulur ya yanımıza alırım y da gitmem kendi gitsin.
Canım benim uzun zamandır giremedim ama sonlardaki yazıdan birşey olduğunu anladım ve senin yazını aradım ama umadigim hiç aklıma gelmeyen birşeyle karşılaştım ve inan hi birbirimizi tanımasakta bir gönül bağı kurmuşuz çok çok üzüldüm kendimi tutamadım Allah yardımcınız olsun sabir versin bebeğin zaten melek sizin sefaatciniz olsun inşaallah Dua ile gönlüm seninle canım sabir sabir sabir geride kalanlara omur versin diyecek kelime de bulamıyorum Allah yardımcınız olsun başınız sagolsunSlm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Benimki o kan damlası yüzünden fenalık geçirecek ve geçirtecekti.bıraktım kullanmıyorum.huzurumuz kalmamıştı kullanırken.kabızdı huysuzdu.çocuğa resmen eziyettiPopodan hiç ölçmedim ki şimdiye kadar bende akşama fitil atarım diyorum artık kayısı verdim de bakalım nolcak , patates yapıyor sandım vermiyorum suyu pek önemseyerek vermiyorudım sürekli emiyor diye artık suyu da çok içiriyorum ama neden böyle oluyur bilmiyorum bir kan damlası yüzünden oldu , bıraktık ilacı ama maraz kaldı bağırsakta
Başın sağolsun canım.çok derinden hissettim.evlat acısı çok zordur eminimki.sen de bu şekilde sınandın.öteki dünyada seni bekliyor kuzun.hepimizin gideceği yer orası.senin yükünü hafifletecek inşallah meleğinSlm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Tatil huzurlu olduğumuz sürece tatildir.insanın evladı yoksa yanında huzur da yoktur.tatil onunla anlamlı olurSelam. Son konulara goz attim. İşe giderken anneme birakicam diye bile uzgunum. Tatile gezmeye bebeksiz asla gitmem. Cok isterse beyfendi kendi gidebilir
Seni çok iyi anlıyorum. Ama çaresini bulamıyorum. Öyle hem tarlada çalışan, hem 5 bebe bakan hem de yemegini temizligini dört dörtlük yapan cefakar kadınlardan hiç bir zaman olmadım olamam da. Bebegi 2 kisi yapiyorsa bakimini da ustlenecek. Evde 2 kisi yasiyorsa temizligini de ustlenecek. Herke yapabildigi isi.Zaten calismak basli basina stres! Ister istemez eve getiriyorsun stresin birazini. Bir de seneye norm fazlası olma durumu cıktı. Eşime söylemedim! Olursa da vardır bunda da bir hayır. Aynı ortamda çalışmayı hiç istemiyordum Zaten! Bana bir zararı yok ama gece gündüz birbirimizi görmek iyi gelmedi galiba bize! En azından bana gelmedi.