2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canim o zaman yazdigini gormustum ama yapmadan tarif vermek istemedim :)
Yedi cok sukur sevdi de
Bende yapmıştım biraz sert oldu ama bizim yaptıklarımız zaten sert olurmuş öyle okumuştum.
Senin bisküvi yumuşak mi sert mi oldu alpicim
Bide kendimi yedi canım..

Yaa inan bizde oyleydik bir ara aramizda yatiriyorduk uyumuyor gecenin bir yarisi oyun oynuyorduk..alismasin diye tekrar yatağında yatırma çabasına girdim.
Park yatak aldık biz sabahleyin kendisini diğer tarafta buluyorum..gayet rahat döne döne uyuyor..
Bir kaç gündür uykusu düzeldi bakalım..
Yani insAllah

Bende yapmıştım biraz sert oldu ama bizim yaptıklarımız zaten sert olurmuş öyle okumuştum.
Senin bisküvi yumuşak mi sert mi oldu alpicim
Bide kendimi yedi canım..
yok canim ben yedirdim elinde parcalaniyor hepsini sokar agzina :)
Yok cok yumusak oldu her gören sert mi diyor goruntusu kuru gibi ama kendi yumusak :)
bugundemi ayni bilmiyorum yerim bi iki tane bakarim

Selam kizlar nasilsiniz ara ara okumaya calsiyorum yazdiklarinizi..
Sea41 di sanirim arkadasim basin sagolsun Rabbim bir daha sana boyle buyuk acilar yasatmasin bundan sonra hersey cok guzel olsun insallah...
Bir de bir arkadas yuzustu yatirmaktan korktugunu sormus biz nerdeyse ilk gunden beri yuzustu yatiyoruz Allaha sukur hicbirsey olmadi simdi sirtustu yatiriyorum pasamiz yuzustu donuyor :))

Bu arada oglumun bulamac sevmedgini soylemistim hala sevmiyor ben de kendimce yontemler deneyerek sevdigi yeme seklini buldum belki size de yardimci olur
1 organik yumurta sarisi
1 kasik organik tahil karisimi hipp
Cok az formul mamadan yapilmis sut
1 dovulmus ceviz
Bunlari cirpiyorum( ama sivi olmicak arkadaslar sivi olunca cevirmesi zor oluyor) ve tavada pisiriyorum pankek gibi oluyor
Ustune labne suruyorum
Sonra kucuk kucuk kesip veriyorum
Bayiliyor bizimkiisi

benim de nerdeyse tek meme ve saat basit etmiyor gece gündüz, artik iyice azalmis gibi hissediyorum. Günlük 500ml içmesi gerekiyormus ama sanmak o kadar ciksin. Formül sütle destek mi yapmak lazim artik? ek gidaya yüklenmek olmaz herhalde? hic doymuyor zaten ne sut be ek vida..

Benimki de tek meme. Emince doyuyor galiba benimki. Gece emiyor yatıyor 5 saate yakın uyuyor. Maşallah. Gündüzleri bakıcıda ya benimki istediği zaman ememiyor yavrum. Arada sahip bırakıyorum ama ben gelene hupletmis oluyor. Ek gıda 3 hatta bazen 4 ogun yiyor ama doysa da emme ihtiyacıni gidermek istiyo benimki. Bazen göğüste süt olmayınca sinirleniyor bagiriyor

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum biz bi haftaya falan kuzu kiymaya gececegiz yedi bucuk aylik olunca ben de kuzu kiyma ve tel sehriyeyle corba yapiyim diyorum ogluma cok sivi olmayan ama sehriyeler bogazina takilir mi acaba rondo yapmaya gerek var mi onu da sehriye veren var mi bebegine nasil veriyorsunuz

Hiçbişey olmaz korkma. Bebekler yüzüst çok rahat ederlermiş. Benim kız çoğunlukla döner yüzüstü uyur
İlk günden beri yüzüstü yatmayı cok seviyor vede uzun uyuyordu ama yattığı yataktaki döşek yün o yüzden korkuyorum ..

Msjım yarım kalmış yollamamışım :))

Ben veriyorum tel şehriye boğazına takılmıyor ama benim kzım yemiyor iki kaşıktan sonra.. iştahsız bi bebek

Iyice pişince küp diye yutuyor benimki. Birinde suyunu iyice çekti makarna gibi yedi sehriyeleri:) önce kıymayı 2 yemek kaşığı suda pisiriyorum. Sonra su ekleyip kaynat içine şehriyeyi at pişince söndür yag ekle karistir ve yedir. Lezzet katsin diye içine havuç rendeleyebilirsin. Ben şehriyeyi havuçlu yapıyorum. Kıymalı denemedim. Tarnayi sebze çorbasını kıymalı yaptım.

Bebelac gold 2 numara aldım icmedi( anne sutunu içiyor biberondan mamayı içmedi. Aradaki farkı nerden biliyorsun a çocuk! Süt işte faydası var iç değil mi?

Bizde ara ara kabiz,ek gidaya geciste zorlanma var.Yogurt disinda her seyi zor yiyor.

Bebelac gold 2 numara aldım icmedi( anne sutunu içiyor biberondan mamayı içmedi. Aradaki farkı nerden biliyorsun a çocuk! Süt işte faydası var iç değil mi?
Ben sana yorum yapacaktim elim değmedi. Mama olarak cogunun içeriginde palm yağı, soya ve ek şeker var. Keçi olan 2 mamada yok. Onlar da prebiyotik, probiyotik ve takviye acisindan eksik.
Bebegim anne sutu aliyor, takviyeyi ordan alsin, yeter ki zararli seyler icmesin diye golden goatda karar kildim. Anne sutu almasaydi digerlerinin görece en masumunu seçebilirdim. Karar senin.
Aptamil, bebelac, smilac, hipp, babygoat, denediklerim.

Benimki inat içmiyor. Neyse ki yiyor maşallahı var. Birde onu deneyeyim . Sag ol

park yatağa koyuyorum, sağa donuyor yatagin kenarına carpiyor uayniyor. sola dönüyor yine ayni.. dönmeyi öğrendi uyku kalmadi.

İlk günden beri yüzüstü yatmayı cok seviyor vede uzun uyuyordu ama yattığı yataktaki döşek yün o yüzden korkuyorum ..

Msjım yarım kalmış yollamamışım :))
:))) yatağı yatak yumuşak olmamalı zaten aman diyim dikkat et. En acilinden içine göçmeyen biraz sert bi yatak al

Günaydın anneler.. biz güne aksiyonlu uyandık. Kızım bizim yataktan düştü. Aman diyim sakın hemen gider gelirim demeyin. Ellerimi yıkamaya gittim hemen geleceğim diye kenarlarına yastık koydum. Eşim uyuyordu. Yastığı itmiş kendi de yere düşmüş. Cenesi çizildi boynu kızardı. 1 saat uyutmadim hareketlerine baktim. Şimdi yenice uyudu. Rabbim melekler korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…