2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerinizin kilo alımları nasıl?? Biz sanki ek gıdadan sonra az alıyoruz gibi.. bu ay hiç kilo almamış.. diş sıkıntımızda vardı.. 6 aydan sonra kilo alımı önceki aylar gibi mi oluyor??

Kızlar bebeklerinizin kilo alımları nasıl?? Biz sanki ek gıdadan sonra az alıyoruz gibi.. bu ay hiç kilo almamış.. diş sıkıntımızda vardı.. 6 aydan sonra kilo alımı önceki aylar gibi mi oluyor??
Ek gidadan sonra niye azaldi ki ben mama anne sutu ayni sekilde veriyorum ek olarak verdiklerim ekstra zaten yerse yer yemezse mamasina devam .
bizim kilo hep az hala az :) 8 aylik 7.120 gram

eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar afiyet olsun inci prensese:) ben kaç tane tarif denedim hiçbir bebe bisküvisini yemedi bizimki tarifini paylaşırsan sevinirim ben de denerim hemen:):):)

Leziz gözüküyor.. inci hanıma et olsun , löp löp yağ olsunn :)) ellerine saglik canim..
Tesekkur ederim inci henuz yemedi ama annesi 6-7tane yedi :)) (daha fazlada yemis olabilirim) Bircok tarifi birlestirdim ben aksam onu guzel toparlayip yazar atarim canim.

6 aydan sonra malum hastaliklar kilo alimini cok etkiledi. Yaklasik 2 aydir evdeki tartida hep 8.1 geliyo. En son çapaya gittigimizde 8 demistiler 3 hafta oluyor. Ama masallah boyu hizli uzuyo. 70di dun olctum 72 olmus

eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar afiyet olsun inci prensese:) ben kaç tane tarif denedim hiçbir bebe bisküvisini yemedi bizimki tarifini paylaşırsan sevinirim ben de denerim hemen:):):)
1 yemek kaşıgi keci boynuzu tozu
1 yemek kasigi keci boynuzu pekmezi(soguk sıkım)

Bu kadar canim hemen yaparim deyince yazayim dedim :)

Kızımda artık yatağında rahat değil sanki cok dönüyor. Yüzüstü yatıyor boğulacak diye korkuyorum. Yanıma aldım sabaha kadar döndü durdu.kendini atacak korkusu şaştım kaldım valla

Çok sağol canım tarçını vermedim daha önce hiç sen 3gün denemişmiydin tarçını?? Ben de bu bisküvi ile denemiş olurum gerçi:)
meyveleri pisirince koyuyorum ben elma armut ayva irmik tarcin :)
Birde kabizlik problemi varsa birebir .

Benim kız sonunda biberonla mama içmeyi öğrendi ama alıştırma biberonuyla:))) yarin normal biberonla deneyecegim bakalım içecek mi? Hazır içerken biraz formül süt vereyim diyorum. Anne sutu yetmiyor. Ek gıda iç ogun yiyor ama emmek istiyor tabiki daha 7 aylığız. Hangi formül sütü önerirsiniz? Hem bu sayede kilo da aliriz belki. 8 aylık olacağız 1 haftaya 7 kilo olduk anca

Kızımda artık yatağında rahat değil sanki cok dönüyor. Yüzüstü yatıyor boğulacak diye korkuyorum. Yanıma aldım sabaha kadar döndü durdu.kendini atacak korkusu şaştım kaldım valla
Hiçbişey olmaz korkma. Bebekler yüzüst çok rahat ederlermiş. Benim kız çoğunlukla döner yüzüstü uyur

Bir hafta bende öyleydim alpi çok fena olmuştum artık.. sonra düzeldi..
Sonra iki gün yine öyle huzursuzdu şimdi tekrar düzeldi gibi..
Bende diş diyorum ama bakalım hayırlısıyla patlatır dişlerinide rahatlar kuzucuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…