- 3 Aralık 2010
- 194
- 285
eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar afiyet olsun inci prensese:) ben kaç tane tarif denedim hiçbir bebe bisküvisini yemedi bizimkiEki Görüntüle 2116743 Yaptım oldu #incibebebüskivileri ❤
#Anneelideğmişgibi ..
Leziz gözüküyor.. inci hanıma et olsun , löp löp yağ olsunn :)) ellerine saglik canim..Eki Görüntüle 2116743 Yaptım oldu #incibebebüskivileri ❤
#Anneelideğmişgibi ..
Ek gidadan sonra niye azaldi ki ben mama anne sutu ayni sekilde veriyorum ek olarak verdiklerim ekstra zaten yerse yer yemezse mamasina devam .Kızlar bebeklerinizin kilo alımları nasıl?? Biz sanki ek gıdadan sonra az alıyoruz gibi.. bu ay hiç kilo almamış.. diş sıkıntımızda vardı.. 6 aydan sonra kilo alımı önceki aylar gibi mi oluyor??
eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar afiyet olsun inci prensese:) ben kaç tane tarif denedim hiçbir bebe bisküvisini yemedi bizimkitarifini paylaşırsan sevinirim ben de denerim hemen:):):)
Tesekkur ederim inci henuz yemedi ama annesi 6-7tane yedi :)) (daha fazlada yemis olabilirim) Bircok tarifi birlestirdim ben aksam onu guzel toparlayip yazar atarim canim.Leziz gözüküyor.. inci hanıma et olsun , löp löp yağ olsunn :)) ellerine saglik canim..
eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar afiyet olsun inci prensese:) ben kaç tane tarif denedim hiçbir bebe bisküvisini yemedi bizimkitarifini paylaşırsan sevinirim ben de denerim hemen:):):)
Çok sağol canım tarçını vermedim daha önce hiç sen 3gün denemişmiydin tarçını?? Ben de bu bisküvi ile denemiş olurum gerçi:)Eki Görüntüle 2116758 1 yemek kaşıgi keci boynuzu tozu
1 yemek kasigi keci boynuzu pekmezi(soguk sıkım)
Bu kadar canim hemen yaparim deyince yazayim dedim :)
Kızımda artık yatağında rahat değil sanki cok dönüyor. Yüzüstü yatıyor boğulacak diye korkuyorum. Yanıma aldım sabaha kadar döndü durdu.kendini atacak korkusu şaştım kaldım vallabiz de saat-basi-uyanangillerdeniz. Bazen emse de geri uyumakta zorlanir, kucakta gezdiririm yari uykulu halde direnir... Artik yanima aldim, yatagin yarisinda o diğer yarisinda babasi ile ben idare ediyoruz. Alistirmak da istemiyorum ama beşiğine sigmiyor ki sağa sola dönmekten. Sizin bebeklerinin besiklerinde rahat yapabiliyor mu?
Bizim okadar değil yine az çok yiyo ama eskisi gibi iştahlı değilBalgamdir aynen insallah atabilirler kolaylikla.
Bizimde istah yok hic kilitliyi agzini
Düzelir o zamanla canim hasta cocuk sonuctaBizim okadar değil yine az çok yiyo ama eskisi gibi iştahlı değil
meyveleri pisirince koyuyorum ben elma armut ayva irmik tarcin :)Çok sağol canım tarçını vermedim daha önce hiç sen 3gün denemişmiydin tarçını?? Ben de bu bisküvi ile denemiş olurum gerçi:)
Canim eline saglik bnde yazmstm tarif istemistim gecen cok iyi oldu denicem mutlakaaEki Görüntüle 2116743 Yaptım oldu #incibebebüskivileri ❤
#Anneelideğmişgibi ..
sagol canim o zaman yazdigini gormustum ama yapmadan tarif vermek istemedim :)Canim eline saglik bnde yazmstm tarif istemistim gecen cok iyi oldu denicem mutlakaa
Hiçbişey olmaz korkma. Bebekler yüzüst çok rahat ederlermiş. Benim kız çoğunlukla döner yüzüstü uyurKızımda artık yatağında rahat değil sanki cok dönüyor. Yüzüstü yatıyor boğulacak diye korkuyorum. Yanıma aldım sabaha kadar döndü durdu.kendini atacak korkusu şaştım kaldım valla
Ohhh afiyet olsun inciye :)))sagol canim o zaman yazdigini gormustum ama yapmadan tarif vermek istemedim :)
Yedi cok sukur sevdi de
Amin canımSağol canım, amin . içimi yaktı gitti.Allah kimseye evlat acısı vermesin.
Cok erken aslinda uyku saati ondan gece derin uyuyamiyor olabilir mi ? :-/
Ben 9-9.30dan önce uyutmuyorum oyaliyorum uyuyunca gece 4-5 gibi uyanip emiyor sonra 6-7gibi tekrar uyaniyor kalkis saatimizde 8de oluyorduuu..
Son bir haftadir kabus oldu gece gunduz uykularimiz o ayri.
Bir hafta bende öyleydim alpi çok fena olmuştum artık.. sonra düzeldi..Yüzmeden dir o :) Bizimde son 1 haftadir bozuldu uykularimiz dis diye umuyorum insallah duzelir yoksa yandim gece cok sık uyaniyor ve sabah 6dan sonra uyumuyor :-(
Yüzme kursuna bende baktimda baya maliyetli şu an zor yoksa cok istiyorum gelisimi icin muhtesem bir spor enerjisinide atiyor ne guzel.