Diş huzursuzluğu ne kadar sürüyor acaba? Patladıktan sonra rahatlıyorlar mı? Bizim diş yok ortada henüz, ama üst dişler çok büyük görünüyor, onların çıkması olay olur.Yüzmeden dir o :) Bizimde son 1 haftadir bozuldu uykularimiz dis diye umuyorum insallah duzelir yoksa yandim gece cok sık uyaniyor ve sabah 6dan sonra uyumuyor :-(
Yüzme kursuna bende baktimda baya maliyetli şu an zor yoksa cok istiyorum gelisimi icin muhtesem bir spor enerjisinide atiyor ne guzel.
Araları kaç yaş ?İkinci çocuk için valla yaşı müsait olan beklesin derim :) benmki büyük yardımı çok o da daha muthaç zamanlarında olaydı hepten yanmıştım
Bebişinin yeni dişi çıkmış bir anne olarak söylüyorum, o dişler bırt diye çıkınca hemendüzelmiyor huzursuzlukları.. bizim iki alt dişimiz birden çıktı, etini yardı, şimdi gülünce gözüküyor, yeni yeni düzeliyoruz.. bende etini yarınca hoooppp eski düzen aynı olacak zannedşyordum ama öyle olmadı.. bu arada bizim ateş, ishal gibi hiç sorunumuz olmadı.. sadece mızırdak olduk, geceleride huzursuz..Diş huzursuzluğu ne kadar sürüyor acaba? Patladıktan sonra rahatlıyorlar mı? Bizim diş yok ortada henüz, ama üst dişler çok büyük görünüyor, onların çıkması olay olur.
Yüzme burda ucuz, lüx değil temel ihtiyaç sınıfında spor. Ülkeyi çok sevemesem de olanaklar iyi. Saati 3,75 € a geliyor. Haftada iki saat. Ben hastayken epey kaçırdık, bitmek üzere artık ama kurstan bağımsız olarak da götüreceğim çok seviyor çünkü. Havuzu görünce inanılmaz seviniyor, kahkaha atıyor tam bir sıpa.Bu hafta hava eksi 15-20 lerde efsane soğuğa rağmen ara vermeyeceğiz.
İnci gibi dişleri olsun fıstığın. İkisi çıktı kaldı 30 :))) Zor günlere enerji depolamak lazım anladığım.Bebişinin yeni dişi çıkmış bir anne olarak söylüyorum, o dişler bırt diye çıkınca hemendüzelmiyor huzursuzlukları.. bizim iki alt dişimiz birden çıktı, etini yardı, şimdi gülünce gözüküyor, yeni yeni düzeliyoruz.. bende etini yarınca hoooppp eski düzen aynı olacak zannedşyordum ama öyle olmadı.. bu arada bizim ateş, ishal gibi hiç sorunumuz olmadı.. sadece mızırdak olduk, geceleride huzursuz..
9 :) abisi bildiğin abi yaniAraları kaç yaş ?
Dişin biri çıkmaya başladımı inan ardı bitmiyor hep bir diğerini patlatmaya çalışıyor. Heleki bu diş dönemi hastalık ya da atağa denk geldiyse off. Şuan onu yaşıyorum hem atak hem hastalık hem diş 3 gecedir uyku yok. Üzerne bende hasta oldum eşim yine yurtdışına gitti dün geceİnci gibi dişleri olsun fıstığın. İkisi çıktı kaldı 30 :))) Zor günlere enerji depolamak lazım anladığım.
Ayyy yüreğime indi!!! Yenice düzelmeye başlamışken tekrar diş çıkarsa ben ölürüm yaaaaDişin biri çıkmaya başladımı inan ardı bitmiyor hep bir diğerini patlatmaya çalışıyor. Heleki bu diş dönemi hastalık ya da atağa denk geldiyse off. Şuan onu yaşıyorum hem atak hem hastalık hem diş 3 gecedir uyku yok. Üzerne bende hasta oldum eşim yine yurtdışına gitti dün gece( fenalardayım
bizimde henuz dis yok ama damakta sanki beyaz izi var gibi elide surekli agzinda bu aralar hatta eli degil parmagi :) birini yalayip digerine geciyor hepsinin tek tek disinde test ediyor :)Diş huzursuzluğu ne kadar sürüyor acaba? Patladıktan sonra rahatlıyorlar mı? Bizim diş yok ortada henüz, ama üst dişler çok büyük görünüyor, onların çıkması olay olur.
Yüzme burda ucuz, lüx değil temel ihtiyaç sınıfında spor. Ülkeyi çok sevemesem de olanaklar iyi. Saati 3,75 € a geliyor. Haftada iki saat. Ben hastayken epey kaçırdık, bitmek üzere artık ama kurstan bağımsız olarak da götüreceğim çok seviyor çünkü. Havuzu görünce inanılmaz seviniyor, kahkaha atıyor tam bir sıpa.Bu hafta hava eksi 15-20 lerde efsane soğuğa rağmen ara vermeyeceğiz.
Ya sorma valla annenin hasta olması çok daha zor. Mızmız bi bebek sana muhtaç güçlü olmalısın ama dinlenmezsen iyileşemezsinde. Doktora gitmek için bile dermanın yok. Melisayıda bırakıp gidemem aklım onda kalır. Senin yöntemi uygulucam mecburAyyy yüreğime indi!!! Yenice düzelmeye başlamışken tekrar diş çıkarsa ben ölürüm yaaaagece uykusuzluğu gerçekten cok zormuş.. bu arada geçmiş olsun canım.. dikkat edin.. hasta olunca çocuk ilgilenmek işkence oluyor.. çook iyi biliyorum.. ihmal etme hemen dr git.. ben ihmal ettim, evde sıcak şeyler içiyim geçer diye erteledim, sonra doğrultamadım kendimi, sürekli hastalık, antibiyotik..
Geçmiş olsun canım, eşin kötü zamanda gitmiş.Kolaylıklar diliyorumDişin biri çıkmaya başladımı inan ardı bitmiyor hep bir diğerini patlatmaya çalışıyor. Heleki bu diş dönemi hastalık ya da atağa denk geldiyse off. Şuan onu yaşıyorum hem atak hem hastalık hem diş 3 gecedir uyku yok. Üzerne bende hasta oldum eşim yine yurtdışına gitti dün gece( fenalardayım
Oğlum öncedende öyleydi. 4-5 ayından sonra başladı şimdi 22 aylık yarım saat saatte bir uyanıyor ağlıyor süt istiyor odaya gelmek istiyor sallanmak istiyor öyle öyle iki yaşı bitiricez.. kızımda bir haftadır uykusu korkunç oldu diştendir dedim iki alt dişi göründü . İnş düzelir uykusu abisine çekmez. İnanın iki saatlik uyanmadan ki uykuya hasretim gündüz zaten yatmıyoruz.Oğlunun düzeni önceden nasıldı? Kardeşten sonra mı değişti? Allah kolaylık versin canım, uykusuz halde iki bebekle ilgilenmek herkesin harcı değil. iyi kalkıyorsunuz altından. Ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Biz tek bebeğin gözünün içine bakıyoruz bazen uyusa da dinlensek diye...
Eğer uyku problemi yoksa bnce erken yapmak iyidir zaten eve kapanmışken diğerinide aradan çıkarıyorsun. Çünkü bazen bakıyorum birbirleriyle oynuyorlar cok hoşuma gidiyor.Allah kolaylık versin, işin oldukça zormuş. Kendimi bir an yerine koydum, 1 saniye dayanabildimbi de utanmadan 2.yi istiyorum )
Cocuklarin en buyuk problemi uyku mu oluyor?
Kesinlikle katılıyorum ilk zamanlar arayı cok açtık diye üzülüyordum.ama yakın yaşlar çok zor ikisine yetişmek kıskançlık.en azından ablalık yapi yor çok kıskanmıyor yardımcı oluyorİkinci çocuk için valla yaşı müsait olan beklesin derim :) benmki büyük yardımı çok o da daha muthaç zamanlarında olaydı hepten yanmıştım
Çok teşekkürler canım benim. Evet kötü oldu ama mecburdu daha özlem gideremeden geri gitti. Nisan sonundan sonra azalacak seyahatleri. Yeni bir iş olduğu için böyle olduGeç
Geçmiş olsun canım, eşin kötü zamanda gitmiş.Kolaylıklar diliyorum
Sonrasinda ne var acaba? Üst sag bitti, üst sol bitti. Eller hala ağızda, salyalar şelale. Az ara verseydiler keşke.Diş bir çıktı mı yellunun dediği gibi bitmiyooooor,tam dedim oh üstten sağdan yardı diş rahat edeceğim hop soldan yandan geliyor deli olacağımmmmmm:)))
Sonrasinda ne var acaba? Üst sag bitti, üst sol bitti. Eller hala ağızda, salyalar şelale. Az ara verseydiler keşke.)