2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzmeden dir o :) Bizimde son 1 haftadir bozuldu uykularimiz dis diye umuyorum insallah duzelir yoksa yandim gece cok sık uyaniyor ve sabah 6dan sonra uyumuyor :-(
Yüzme kursuna bende baktimda baya maliyetli şu an zor yoksa cok istiyorum gelisimi icin muhtesem bir spor enerjisinide atiyor ne guzel.
Diş huzursuzluğu ne kadar sürüyor acaba? Patladıktan sonra rahatlıyorlar mı? Bizim diş yok ortada henüz, ama üst dişler çok büyük görünüyor, onların çıkması olay olur.
Yüzme burda ucuz, lüx değil temel ihtiyaç sınıfında spor. Ülkeyi çok sevemesem de olanaklar iyi. Saati 3,75 € a geliyor. Haftada iki saat. Ben hastayken epey kaçırdık, bitmek üzere artık ama kurstan bağımsız olarak da götüreceğim çok seviyor çünkü. Havuzu görünce inanılmaz seviniyor, kahkaha atıyor tam bir sıpa. :KK200:Bu hafta hava eksi 15-20 lerde efsane soğuğa rağmen ara vermeyeceğiz.

Diş huzursuzluğu ne kadar sürüyor acaba? Patladıktan sonra rahatlıyorlar mı? Bizim diş yok ortada henüz, ama üst dişler çok büyük görünüyor, onların çıkması olay olur.
Yüzme burda ucuz, lüx değil temel ihtiyaç sınıfında spor. Ülkeyi çok sevemesem de olanaklar iyi. Saati 3,75 € a geliyor. Haftada iki saat. Ben hastayken epey kaçırdık, bitmek üzere artık ama kurstan bağımsız olarak da götüreceğim çok seviyor çünkü. Havuzu görünce inanılmaz seviniyor, kahkaha atıyor tam bir sıpa. :KK200:Bu hafta hava eksi 15-20 lerde efsane soğuğa rağmen ara vermeyeceğiz.
Bebişinin yeni dişi çıkmış bir anne olarak söylüyorum, o dişler bırt diye çıkınca hemendüzelmiyor huzursuzlukları.. bizim iki alt dişimiz birden çıktı, etini yardı, şimdi gülünce gözüküyor, yeni yeni düzeliyoruz.. bende etini yarınca hoooppp eski düzen aynı olacak zannedşyordum ama öyle olmadı.. bu arada bizim ateş, ishal gibi hiç sorunumuz olmadı.. sadece mızırdak olduk, geceleride huzursuz..

Bebişinin yeni dişi çıkmış bir anne olarak söylüyorum, o dişler bırt diye çıkınca hemendüzelmiyor huzursuzlukları.. bizim iki alt dişimiz birden çıktı, etini yardı, şimdi gülünce gözüküyor, yeni yeni düzeliyoruz.. bende etini yarınca hoooppp eski düzen aynı olacak zannedşyordum ama öyle olmadı.. bu arada bizim ateş, ishal gibi hiç sorunumuz olmadı.. sadece mızırdak olduk, geceleride huzursuz..
İnci gibi dişleri olsun fıstığın. İkisi çıktı kaldı 30 :))) Zor günlere enerji depolamak lazım anladığım.

İnci gibi dişleri olsun fıstığın. İkisi çıktı kaldı 30 :))) Zor günlere enerji depolamak lazım anladığım.
Dişin biri çıkmaya başladımı inan ardı bitmiyor hep bir diğerini patlatmaya çalışıyor. Heleki bu diş dönemi hastalık ya da atağa denk geldiyse off. Şuan onu yaşıyorum hem atak hem hastalık hem diş 3 gecedir uyku yok. Üzerne bende hasta oldum eşim yine yurtdışına gitti dün gece :KK43:( fenalardayım

Dişin biri çıkmaya başladımı inan ardı bitmiyor hep bir diğerini patlatmaya çalışıyor. Heleki bu diş dönemi hastalık ya da atağa denk geldiyse off. Şuan onu yaşıyorum hem atak hem hastalık hem diş 3 gecedir uyku yok. Üzerne bende hasta oldum eşim yine yurtdışına gitti dün gece :KK43:( fenalardayım
Ayyy yüreğime indi!!! Yenice düzelmeye başlamışken tekrar diş çıkarsa ben ölürüm yaaaa :KK43: gece uykusuzluğu gerçekten cok zormuş.. bu arada geçmiş olsun canım.. dikkat edin.. hasta olunca çocuk ilgilenmek işkence oluyor.. çook iyi biliyorum.. ihmal etme hemen dr git.. ben ihmal ettim, evde sıcak şeyler içiyim geçer diye erteledim, sonra doğrultamadım kendimi, sürekli hastalık, antibiyotik..

bizimde henuz dis yok ama damakta sanki beyaz izi var gibi elide surekli agzinda bu aralar hatta eli degil parmagi :) birini yalayip digerine geciyor hepsinin tek tek disinde test ediyor :)
Valla tecrubeliler konussun hic bilmiyorum ama benim 20lik disim cikana kadar cok cekmistim ciktiktan hemen sonrada curumustu yine cok cekmistim :p
Ay benim bıdikta suya bayiliyo yazin bol bol denize girecek diye kendimi avutuyorum napayim :)
Evet ya oralar buzz gibi ama hamama da kisin giderler kisin onun tadi ayri derler :)

Ctesi kan verdik benim minik kuzu agla agla nerdeyse bende aglayacaktim ama ignenin acisindan degil de yabanci olduklari icin agladi o kadar dokunmalari hosuna gitmedi icim gitti cok kotu agladi asida aglardi hemen susardi bunda susmadi en son aglamaktan uyudu.
Neyse bugun sonucu aldik kanimiz iyiymis ohh sukur ilac kullanmadik hic simdide kullanmayacagiz :KK9:

Ayyy yüreğime indi!!! Yenice düzelmeye başlamışken tekrar diş çıkarsa ben ölürüm yaaaa :KK43: gece uykusuzluğu gerçekten cok zormuş.. bu arada geçmiş olsun canım.. dikkat edin.. hasta olunca çocuk ilgilenmek işkence oluyor.. çook iyi biliyorum.. ihmal etme hemen dr git.. ben ihmal ettim, evde sıcak şeyler içiyim geçer diye erteledim, sonra doğrultamadım kendimi, sürekli hastalık, antibiyotik..
Ya sorma valla annenin hasta olması çok daha zor. Mızmız bi bebek sana muhtaç güçlü olmalısın ama dinlenmezsen iyileşemezsinde. Doktora gitmek için bile dermanın yok. Melisayıda bırakıp gidemem aklım onda kalır. Senin yöntemi uygulucam mecbur :KK43:(((

Geç
Geçmiş olsun canım, eşin kötü zamanda gitmiş.Kolaylıklar diliyorum

Oğlunun düzeni önceden nasıldı? Kardeşten sonra mı değişti? Allah kolaylık versin canım, uykusuz halde iki bebekle ilgilenmek herkesin harcı değil. iyi kalkıyorsunuz altından. Ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Biz tek bebeğin gözünün içine bakıyoruz bazen uyusa da dinlensek diye...
Oğlum öncedende öyleydi. 4-5 ayından sonra başladı şimdi 22 aylık yarım saat saatte bir uyanıyor ağlıyor süt istiyor odaya gelmek istiyor sallanmak istiyor öyle öyle iki yaşı bitiricez.. kızımda bir haftadır uykusu korkunç oldu diştendir dedim iki alt dişi göründü . İnş düzelir uykusu abisine çekmez. İnanın iki saatlik uyanmadan ki uykuya hasretim gündüz zaten yatmıyoruz.

Allah kolaylık versin, işin oldukça zormuş. Kendimi bir an yerine koydum, 1 saniye dayanabildim:KK66: bi de utanmadan 2.yi istiyorum:KK66:)
Cocuklarin en buyuk problemi uyku mu oluyor?
Eğer uyku problemi yoksa bnce erken yapmak iyidir zaten eve kapanmışken diğerinide aradan çıkarıyorsun. Çünkü bazen bakıyorum birbirleriyle oynuyorlar cok hoşuma gidiyor.

İkinci çocuk için valla yaşı müsait olan beklesin derim :) benmki büyük yardımı çok o da daha muthaç zamanlarında olaydı hepten yanmıştım
Kesinlikle katılıyorum ilk zamanlar arayı cok açtık diye üzülüyordum.ama yakın yaşlar çok zor ikisine yetişmek kıskançlık.en azından ablalık yapi yor çok kıskanmıyor yardımcı oluyor

Hepimizin aynı uyku problemi demekki kızlar zaten cok uzun uyumazdı ama artik cok sık uyanıp geri uykuya dalarken de zorlanıyor emip hemen geri uyuamiyor

Geç

Geçmiş olsun canım, eşin kötü zamanda gitmiş.Kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkürler canım benim. Evet kötü oldu ama mecburdu daha özlem gideremeden geri gitti. Nisan sonundan sonra azalacak seyahatleri. Yeni bir iş olduğu için böyle oldu

Diş bir çıktı mı yellunun dediği gibi bitmiyooooor,tam dedim oh üstten sağdan yardı diş rahat edeceğim hop soldan yandan geliyor deli olacağımmmmmm:)))

Diş bir çıktı mı yellunun dediği gibi bitmiyooooor,tam dedim oh üstten sağdan yardı diş rahat edeceğim hop soldan yandan geliyor deli olacağımmmmmm:)))
Sonrasinda ne var acaba? Üst sag bitti, üst sol bitti. Eller hala ağızda, salyalar şelale. Az ara verseydiler keşke.:KK66:)

Sonrasinda ne var acaba? Üst sag bitti, üst sol bitti. Eller hala ağızda, salyalar şelale. Az ara verseydiler keşke.:KK66:)

Ön dişlerin yanındakilerden mi bahsediyosun yani bizim sol yandaki de yararsa üstte 4 diş oluyor.altta da 3 diş var,öbür yanını çıkarır sonra herhalde:))kızım bi ara verseydin diye söyleniyorum zaten :) çocuk ne yapsın da işte 5 aylıktıktı çıktı,öncesinde huzursuzluk neredeyse 4,5 aylıktan beri dur durak bilmeden çekiyoruz yaa

X