Uykusunu alan her bebek neşeyle uyanıyor genelde. Allah daim etsinKızlar bu sabah kapı ziline uyandım kapıya baktım bıcır bıcır sesler duydum çocukların odasına girdiğimde abi kardeş yerde oyun oynuyordu park yatağın fermuarini açmış abisi minik kuzuda çıkmış beni görünce aralarına aldılar boğuşmaya başladık ufaklikta ayağımı bastırıyor Rabbime şükürler olsun
Canım uyanıp yatağından çıkıp odanın ortasında abisiyle oynaması bana büyüdüğünü hissettirdi abide büyümüş te abilik yaparmış o da benim için minicikUykusunu alan her bebek neşeyle uyanıyor genelde. Allah daim etsin
MaşaAllah onlara.. ömür boyu hep güzel güzel geçinsinler..Canım uyanıp yatağından çıkıp odanın ortasında abisiyle oynaması bana büyüdüğünü hissettirdi abide büyümüş te abilik yaparmış o da benim için minicik
Gaz mı yaptı??Dun aksam yemeginde 1 tane bile degil yarim tane fasulye verdim. Siz siz olun vermeyin :////
Ben de odasını ayırdım. 2 gündür yalnız uyuyor. 19.30 gibi uyuyor. 23.00de ve sonrasi her 1.5 saatte bir emmeye kalkiyor.6.45 de sabah uyanması.Dün 18.30 civarı uyudu bizimki. Akşam şekerlemesi sandım. Gece uykusuna geçmiş. 3.30 da uyanır diye panik oldum.Ama her zamanki saatinde uyandı. İlk defa böyle 13 saat uyudu. Ya büyüme atağı sonrası ya da yüzmeden yoruluyor heralde.
Yüzmeden dir o :) Bizimde son 1 haftadir bozuldu uykularimiz dis diye umuyorum insallah duzelir yoksa yandim gece cok sık uyaniyor ve sabah 6dan sonra uyumuyor :-(Dün 18.30 civarı uyudu bizimki. Akşam şekerlemesi sandım. Gece uykusuna geçmiş. 3.30 da uyanır diye panik oldum.Ama her zamanki saatinde uyandı. İlk defa böyle 13 saat uyudu. Ya büyüme atağı sonrası ya da yüzmeden yoruluyor heralde.
Cok erken aslinda uyku saati ondan gece derin uyuyamiyor olabilir mi ? :-/Ben de odasını ayırdım. 2 gündür yalnız uyuyor. 19.30 gibi uyuyor. 23.00de ve sonrasi her 1.5 saatte bir emmeye kalkiyor.6.45 de sabah uyanması.
Odasında az uyanır sanmıştım ;(( butun gece 2 oda arası git gel mekik dokuyorum)
Masallah size 13 saat cok iddialibebekken bizimki de 6-7 saat uyurdu. Güzel günlermis )
Dün 18.30 civarı uyudu bizimki. Akşam şekerlemesi sandım. Gece uykusuna geçmiş. 3.30 da uyanır diye panik oldum.Ama her zamanki saatinde uyandı. İlk defa böyle 13 saat uyudu. Ya büyüme atağı sonrası ya da yüzmeden yoruluyor heralde.
Ben de odasını ayırdım. 2 gündür yalnız uyuyor. 19.30 gibi uyuyor. 23.00de ve sonrasi her 1.5 saatte bir emmeye kalkiyor.6.45 de sabah uyanması.
Odasında az uyanır sanmıştım ;(( butun gece 2 oda arası git gel mekik dokuyorum)
Masallah size 13 saat cok iddialibebekken bizimki de 6-7 saat uyurdu. Güzel günlermis )
Bizde son 3 haftadır durum böyleCok erken aslinda uyku saati ondan gece derin uyuyamiyor olabilir mi ? :-/
Ben 9-9.30dan önce uyutmuyorum oyaliyorum uyuyunca gece 4-5 gibi uyanip emiyor sonra 6-7gibi tekrar uyaniyor kalkis saatimizde 8de oluyorduuu..
Son bir haftadir kabus oldu gece gunduz uykularimiz o ayri.
Eskiden 9 da uyutuyordum ben de Ama cocuga iskence oluyordu 7den sonrasi. 7de uyumak istiyor, durmuyor, durduramiyorum. Simdi 9 da uyutsam da gece kalkmaları ayni. Onu da denedim. Sabah zaten kurulu saat gibi 8 aydir 6.45 te mesai basliyorCok erken aslinda uyku saati ondan gece derin uyuyamiyor olabilir mi ? :-/
Ben 9-9.30dan önce uyutmuyorum oyaliyorum uyuyunca gece 4-5 gibi uyanip emiyor sonra 6-7gibi tekrar uyaniyor kalkis saatimizde 8de oluyorduuu..
Son bir haftadir kabus oldu gece gunduz uykularimiz o ayri.
Yarım gibi bir de 6 ya doğru beslenme için uyandı iki kere. Formül mama daha uzun tok tutuyor, emziremedipim için beslenme araları uzun.Ben de odasını ayırdım. 2 gündür yalnız uyuyor. 19.30 gibi uyuyor. 23.00de ve sonrasi her 1.5 saatte bir emmeye kalkiyor.6.45 de sabah uyanması.
Senin mesai 6:45 miş , benim 04:30-05:00 di..eşim erken uyuturorsun onun için erken kalkıyor dedi 18:30 uyku saatimizi 19:30 a çektik, yine aynı saatte uyandı.. arada saat 20-21 de uyuttum ama aynı saatte uyanınca 19:30 da karar kıldık.. diş problemimiz başlayınca resmen yarasa gibi olduk gece gez, gündüz biraz uyu..bu aralar yavaş yavaş düzeliyoruz.. gece uyanmalarımız azalmaya başladı..22:30 gece yatışımız oldu.. bugün ilk defa 7 de kalktı..Eskiden 9 da uyutuyordum ben de Ama cocuga iskence oluyordu 7den sonrasi. 7de uyumak istiyor, durmuyor, durduramiyorum. Simdi 9 da uyutsam da gece kalkmaları ayni. Onu da denedim. Sabah zaten kurulu saat gibi 8 aydir 6.45 te mesai basliyor
Oğlunun düzeni önceden nasıldı? Kardeşten sonra mı değişti? Allah kolaylık versin canım, uykusuz halde iki bebekle ilgilenmek herkesin harcı değil. iyi kalkıyorsunuz altından. Ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Biz tek bebeğin gözünün içine bakıyoruz bazen uyusa da dinlensek diye...Kabus gibi bi gece geçirdil bu aralar zaten kızım cok uyanıyordu 9 da ikisinide yatırdık kızım 12 ye kadar kaçkereuyandı emzirdim yattı ondan sonra uyumadı e oğlan zaten uyumuyor sabaha kadar ağlak süt içmek istiyor .. eşimde bende sinir olduk çünkü gücümüz kalmadı . İki buçuğa kadar uyumadılar o aradada kaç kere uyumak istediler uyutmak için uğraştık uyumadılar git gel git gel kafayı yedik. Sabah ikiside 7.30 ayakta.. bu benim sınavım diyorum artık
Allah kolaylık versin, işin oldukça zormuş. Kendimi bir an yerine koydum, 1 saniye dayanabildimKabus gibi bi gece geçirdil bu aralar zaten kızım cok uyanıyordu 9 da ikisinide yatırdık kızım 12 ye kadar kaçkereuyandı emzirdim yattı ondan sonra uyumadı e oğlan zaten uyumuyor sabaha kadar ağlak süt içmek istiyor .. eşimde bende sinir olduk çünkü gücümüz kalmadı . İki buçuğa kadar uyumadılar o aradada kaç kere uyumak istediler uyutmak için uğraştık uyumadılar git gel git gel kafayı yedik. Sabah ikiside 7.30 ayakta.. bu benim sınavım diyorum artık
18:30 19:30 bunlar nasıl uyku saati:) biz yanmışız ağlayanımız yok :)) benimki 12 gibi ancak uyumuş oluyor ben sağı solu topla buçuk gibi yatıyorsam 1 de kalkar emmeye sağolsun , sonrada her saat başı , süt tutmuyor herhalde öyle uzun uyku nerdeee gündüz kahvaltı sonrası yani bu ara şimdi uyuyacak 3 e kadar uyur ama gece asla yokSenin mesai 6:45 miş , benim 04:30-05:00 di..eşim erken uyuturorsun onun için erken kalkıyor dedi 18:30 uyku saatimizi 19:30 a çektik, yine aynı saatte uyandı.. arada saat 20-21 de uyuttum ama aynı saatte uyanınca 19:30 da karar kıldık.. diş problemimiz başlayınca resmen yarasa gibi olduk gece gez, gündüz biraz uyu..bu aralar yavaş yavaş düzeliyoruz.. gece uyanmalarımız azalmaya başladı..22:30 gece yatışımız oldu.. bugün ilk defa 7 de kalktı..
Sabah da büyük oğlum için 7 ye doğru kalkıyoruz çıt çıksa uyanıyor paşam , ben mutfaktayken oğlum çağırıyor anne uyanmış yine bakıyor çınar diye :) bir yandan ona bir yandan ona koştur zor iş ama buna şükür bu günümüzü aratmasın allahım18:30 19:30 bunlar nasıl uyku saati:) biz yanmışız ağlayanımız yok :)) benimki 12 gibi ancak uyumuş oluyor ben sağı solu topla buçuk gibi yatıyorsam 1 de kalkar emmeye sağolsun , sonrada her saat başı , süt tutmuyor herhalde öyle uzun uyku nerdeee gündüz kahvaltı sonrası yani bu ara şimdi uyuyacak 3 e kadar uyur ama gece asla yok