- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Aynen oyle hersey zamani gelince olacak..Amanya elbet bırakacak emziği de bıraktırmasını düşünme kademeli kademeli bırakırsınız elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle hersey zamani gelince olacak..Amanya elbet bırakacak emziği de bıraktırmasını düşünme kademeli kademeli bırakırsınız elbet
Brokoliyi nasıl veriyorsun canım cicekli kısmıylamı yoksa orasini alıyormusun gecen blw sayfasinda biri cicekle olmuycak soluk borusuna kacar yazmıs vericektim korkudan veremedim ezip kasikla verdim ben hep klasik gidiyorum ama blw de cok hosuma gidiyor gecen havuc vrrdim ilk kez cok haslamisim param parca etti ama bikac kez agzina goturup yedi cok tatliydi :)Ben ilk kez tadacağı seyleri parmak şeklinde kesip buharda haşlayıp veriyorum başta tek o sebzenin tadını alsın diye. Kereviz, bal kabağı, pancar,pırasa brokoli vb Sonra omlet yapıyorum o sebzeyle başta kaşıkla vermeye çalışıyorum ama yemezse önleri önüne koyuyorum eliyle tutabil ceği parçalar halinde. Ben de yanında kaşıkla labne veriyorum o yumurtasını kemiriken. Öğlen çorba yaparsam bardakla veriyorum bazen mücver yapıyorum bazen köfte pırasalı,kerevizli pancarlı vb. Yoğurdu bile bardakla içmeyi seviyor.
Ayy orayi okuyunca panik oluyorum vereceklerimi veremiyorum ben cicekli vermistim tabi agzi disinda her yer yemisti cok haslamisim eline alinca dagildi toplanaya calisiyor ama elindekini agzina koyacak bulamiyor :)))Brokoliyi nasıl veriyorsun canım cicekli kısmıylamı yoksa orasini alıyormusun gecen blw sayfasinda biri cicekle olmuycak soluk borusuna kacar yazmıs vericektim korkudan veremedim ezip kasikla verdim ben hep klasik gidiyorum ama blw de cok hosuma gidiyor gecen havuc vrrdim ilk kez cok haslamisim param parca etti ama bikac kez agzina goturup yedi cok tatliydi :)
Canım ilk başladığında sadece sap kısmını verdim. Genelde hala öyle yapıyorum ama arada çiçekli halini ben uzatıyorum ezip yiyor biraz sonra çekiyorum sap veriyorum sadece. Biz karışık gidiyoruz çiçeğini de ezip kaşıkla yedirebiliyorum bazen. Blw gerçekten hem çok güzel hem de çok dikkat gerektiren bir iş benim hala bazen yüreğim ağzıma geliyor. Özellikle meyveler zor geliyor bana kayıyor gibi korkuyorum onu genelde silikon meyve filesiyle veriyorum.Brokoliyi nasıl veriyorsun canım cicekli kısmıylamı yoksa orasini alıyormusun gecen blw sayfasinda biri cicekle olmuycak soluk borusuna kacar yazmıs vericektim korkudan veremedim ezip kasikla verdim ben hep klasik gidiyorum ama blw de cok hosuma gidiyor gecen havuc vrrdim ilk kez cok haslamisim param parca etti ama bikac kez agzina goturup yedi cok tatliydi :)
Oyy yazık çok şapşik oluyorlar ya bu zamanlarda :))Ayy orayi okuyunca panik oluyorum vereceklerimi veremiyorum ben cicekli vermistim tabi agzi disinda her yer yemisti cok haslamisim eline alinca dagildi toplanaya calisiyor ama elindekini agzina koyacak bulamiyor :)))
Aaaaa ben çiçeğiyle haşlayıp püre yapıp vermiştim, genzine kaçtı, rengi değişti.. eşimde kızmıştı çocuk zorlanıyor verme diye..bende vermeyibıraktım.. bu aralar tekrar denesem diyordum.. bunu öğrendiğim iyi oldu.. daha dikkatli oluyum.. belkide ilk sefer çiçekleri kaçtı genzine yavrumun..Brokoliyi nasıl veriyorsun canım cicekli kısmıylamı yoksa orasini alıyormusun gecen blw sayfasinda biri cicekle olmuycak soluk borusuna kacar yazmıs vericektim korkudan veremedim ezip kasikla verdim ben hep klasik gidiyorum ama blw de cok hosuma gidiyor gecen havuc vrrdim ilk kez cok haslamisim param parca etti ama bikac kez agzina goturup yedi cok tatliydi :)
Ben de bunun mavi yeşilini aldım ama benim oğlan sürekli salladığı için mecburen akıyorEki Görüntüle 2114007 biz cok rahat iciyoruz akmiyo damlatmiyor ama su bebekler icin zor dugum oluyor bogazlarinda kasikla ancak rahat iciyorlar.
İnşaAllah canım..bu diş çıkarma gerçekten çok zormuş.. alt dişlerde böyle olduk, üst daha zorda kafayı yerim.. inşaallah tatil dönemine gelirde annemle ablama baktırırım :)Oyy kıyamam hayırlı olsun uzun ömürlü inci inci dişleri olsun inşallah. Bizde kafayı yedik 2 hafta şükür yeni yeni huzursuzluğu geçiyo ama üst dişler daha zormuş bakalım ne olacak
Ohooo o zamana azı dislerini cikarir :))İnşaAllah canım..bu diş çıkarma gerçekten çok zormuş.. alt dişlerde böyle olduk, üst daha zorda kafayı yerim.. inşaallah tatil dönemine gelirde annemle ablama baktırırım :)
Sallayinca agzi mama sandalyesine degiyor o zman akiyor bi bakiyorum ustu islak ☺ Genelde agzindan icmek yerine tersini yaladigi icin dökülüyor ama normalde hic akitmiyor cantamada rahat koyuyorum.Ben de bunun mavi yeşilini aldım ama benim oğlan sürekli salladığı için mecburen akıyor
Benimki de aynısını yapıyor canım akıtan bardak değil bizim yaramazlarSallayinca agzi mama sandalyesine degiyor o zman akiyor bi bakiyorum ustu islak ☺ Genelde agzindan icmek yerine tersini yaladigi icin dökülüyor ama normalde hic akitmiyor cantamada rahat koyuyorum.
Oda zor olur sürekli takip etmek gerekir sanırımBenimki uyurken atiyo ama uyku hafifleme evresinde agzinda degilse istiyo
Ahaha alpiye katılıyorum ozamana azı dişleri çıkar :)) ama sevineceğin bi haber vereyim azı dişler çok daha zormuş :)))İnşaAllah canım..bu diş çıkarma gerçekten çok zormuş.. alt dişlerde böyle olduk, üst daha zorda kafayı yerim.. inşaallah tatil dönemine gelirde annemle ablama baktırırım :)
Hemde ne zorr :))Ahaha alpiye katılıyorum ozamana azı dişleri çıkar :)) ama sevineceğin bi haber vereyim azı dişler çok daha zormuş :)))
Geçmiş olsun canım. Usuttu mu Acaba?Gaz sancisi yuzunden butun gece uyuyamadik. Burnuda akmaya basladı :/
Gaz 2 once brokoli ve karnabahardan kaynaklandi... Dunde yikadim burnu akmaya basladi :/Geçmiş olsun canım. Usuttu mu Acaba?
Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.