2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar anneler. Bizim 7.ay bitecek ama hala diş yok. Göğsümü ısırıp lastik gb çekmeye bayılıyor sipaa:)) ben yapma diye bağırınca cadı cadı guluyor:)) diş çıktığında yandım

Ben omlet yapıp vermedim ama vermeyi çok istiyorum. Nasıl yaptığınızı ölçüleriyle tarif eder mısınız?

Bugün a101de oyuncaklar vardı. Neşeli küpler ve hayvanlarla ilgili olanı aldık. Kapları sevdi 6+ idi zaten. Diğeri 10+ alalım kenarda dursun dedik. Benimki paraya gidip gidip elini vurup oyuncakları vurup ses cikariyor:)) evi sürekli sirkeli suyla silmeye çalışıyorum. Her yere gitmek dokunmak istiyor artık. Çok sevimli oldular di mi :)))

Bugün neler geçirdiniz ve yemekle ilgili hangi siteleri takip ediyorsunuz? Saglik ocagindan gurme annemi tavsiye ettiler. Bugun 1 tam yumurta sarisina azicik ciftlikten aldigim peyniri karıştırıp verdi bakicimiz. Arada avokado yumurta peynir. Sade yumurta. Yumurta peynir avokado. Yogurt yumurta. Hep haşlanmış şekild e bu karışımları verdim. Labne yapamadim. Lor deneyecegim birde. Öğlen meyve veriyorduk sebzeye dondurduk. Bugün Tavuk suyuna havuçlu şehriye corbasi yanında yogurt yedi. Akşam üzeri meyve yedi. Benimki bebe bisküvi yemiyor. Hazır almadım. Benim yaptıklarını beğenmedi. Arada çorbalarına tam buğday ekmeği atıyorum çok sıvı olduğunda. Ekmeği eline veriyorum. Sebzede çok tarif var önce başlayıp en son yağ ekliyorum hala. Yavaştan baharatta başladım. Nane kimyon verdim azıcık şimdilik. Yarın yogurt corbasi deneyecegim inşallah. Bazen gece de istiyor. Bebelac gece maması veriyorum arada. Emmeye devam ediyor.

Ben omlet yapıp vermedim ama vermeyi çok istiyorum. Nasıl yaptığınızı ölçüleriyle tarif eder mısınız?
Canım mesela şöyle yapıyorum,
Küçük yapraklı ıspanaktan 5 6 yaprak yıkayıp küçük küçük doğruyorum. Peynir altı suyunda pişiriyorum. Pişip suyunu çekince 1çay kaşığı tereyağı ekleyip azcık döndürüyorum. Kenarda 1 yumurta sarısı, yarım ceviz tendeki, 1çay kaşığı ruşeym bazen 1tatlı kaşığı lor koyup karıştırıp döküyorum kapak kapalı pişiriyorum. Bazen karışıma 1 tatlı kaşığı yulaf unu ve biraz su da koyup çırpıyorum. Öyle pişiriyorum.

Bu sabah havuç ve pırasalı omlet 1 tatlı kaşığı labne
Öğlen kıymalı balkabağı çorbası biraz yoğurt
Akşam üstü 1 adet haşlanmış elma, 1 dilim avakado labne ve yarım ceviz rendesi ve 1çay kaşığı pekmez karışımı yedi canım .

yiyebildi mi peki yediyse ne kadar? etrafın batmasını hiç önemsemiyorum yeter ki alışsın fakat öğürme işinde çok panik oluyorum yanımda kimse de yok evde yalnızız. böyle daha zor.
ben biraz yumuşak yaptigim için hep elinde parcalandi ve küçük küçük yemeye calisti, biraz yedi yine de. ben de korktugum için Esim yanimdayken verdim. herkes Blw tavsiye ediyor,bir deneyelim dedik ama her zaman o şekilde doyurmak zor.

Bizim alt iki dişimiz birden çıktı.. yavrum derin uykuya dalamıyor.. yatağa koyar koymaz bağırıyor.. sabaha kadar savaşıyoruz ne olur biran önce bitsin.. artık sabah erkenden uyanıyor diye söylenmicem.. gece uykusuzluk ne zormuş.. insanın sinirleri yıpranıyor..

bizide ihmal etme biz seni gobüslüde sevmistik :))
Masallah size hersey yolundaysa ne guzel ♡♡

Hahha korkaklar cokmus deseene :)

Canım ben bir çay kaşığı kadar peyniri eziyorum yumurtanın sarısı ile çırpıyor um tost makinesi nin üstüne döküyorum şerit halinde kesip eline veriyorum dökülenleri ağzına veriyorum

Alpi senin aldığın suluğun başlığını bir gösterir misin ? Bizimki çok akıtıyor jokerden aldık güya eşimde gitmedi değiştirmeye kaldı bu bende ama çocuğa suyu zor veriyorum genzine kaçıyor deliği büyük çok geliyor seninki nasıl acaba , ucu yumuşak şeffaf mı

Benim avent akıtıyor ve senin dediğin gb çok geliyor çocuk su içerken boğuluyor gb oluyordu. Bunun biron başı da var onu ısırıyor diye bunu taktım. Bununla rahat su içiyor oynuyor.

Eklentiler

• 20180221_124527.png
    174 KB · Görüntüleme: 28
biz cok rahat iciyoruz akmiyo damlatmiyor ama su bebekler icin zor dugum oluyor bogazlarinda kasikla ancak rahat iciyorlar.

Sağol canım aynısı gibi duruyor ama benimki arızalı galiba çünkü şakır şakır akıtıyor ve çok geliyor dediğim gibi ya ek gıdaya geçtik geçeli kabız oldu çocuk çok zorlanıyoruz suyu az geliyor galiba dedim içiremiyorum üstüne düşmedim emzirdiğim için ama suyu bol içse belki düzelir ben bunun penguen olanını alayım bakalım en iyisi

Oyy kıyamam hayırlı olsun uzun ömürlü inci inci dişleri olsun inşallah. Bizde kafayı yedik 2 hafta şükür yeni yeni huzursuzluğu geçiyo ama üst dişler daha zormuş bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…