MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin dişleri de yok daha.Iyi akşamlar anneler. Bizim 7.ay bitecek ama hala diş yok. Göğsümü ısırıp lastik gb çekmeye bayılıyor sipaa:)) ben yapma diye bağırınca cadı cadı guluyor:)) diş çıktığında yandım
Canım mesela şöyle yapıyorum,Ben omlet yapıp vermedim ama vermeyi çok istiyorum. Nasıl yaptığınızı ölçüleriyle tarif eder mısınız?
ben biraz yumuşak yaptigim için hep elinde parcalandi ve küçük küçük yemeye calisti, biraz yedi yine de. ben de korktugum için Esim yanimdayken verdim. herkes Blw tavsiye ediyor,bir deneyelim dedik ama her zaman o şekilde doyurmak zor.yiyebildi mi peki yediyse ne kadar? etrafın batmasını hiç önemsemiyorum yeter ki alışsın fakat öğürme işinde çok panik oluyorum yanımda kimse de yok evde yalnızız. böyle daha zor.
bizide ihmal etme biz seni gobüslüde sevmistik :))Buralardayım canım daha çok zayıflama takımlarında okuyorum sürekli ama yazamadım konulara dalamadim bir türlü. Bu arada hatırlanmak ne güzel
Emzik vermedik, hala hazır bez kullanmıyorum, 2 diş çıktı diğerleri eli kulağında, her şeyi yiyor benim oğlan çöp ogutucu diyoruz bu ara kendisine, 8. Ayda sağlık ocağında kanına bakıldı hemoglibin 13.6 çok iyi dediler çünkü kan ilacı vermiyorum. Emeklemeye hiç niyeti yok benimkinin sürekli sürünme modunda ama yürüten olursa bayılıyor beyefendi yürümeye. Eski işlerden üç tekerlekli bi araba aldık tutunarak yürümesi için henüz kendi yapamıyor ama çok seviyor onu. Özetle bizden haberler bu kadar canım.
Hahha korkaklar cokmus deseene :)Yalnız değilsin Al_pi bir õtlekte burda var..
Televizyon açık bir şekilde yatıyorum hala odamda eşim yokken..
Hele diğer evde televizyonu acardim,arahol ışığını açardım kapının deliğinden görününce ışık yandığını farketsinler diye, bide mutfağı açardı. balkon kısmından bakınca isik görünsün diye
Öyle yatardım Allahtan çok fatura gelmiyordu
Canım ben bir çay kaşığı kadar peyniri eziyorum yumurtanın sarısı ile çırpıyor um tost makinesi nin üstüne döküyorum şerit halinde kesip eline veriyorum dökülenleri ağzına veriyorumBen omlet yapıp vermedim ama vermeyi çok istiyorum. Nasıl yaptığınızı ölçüleriyle tarif eder mısınız?
Benim avent akıtıyor ve senin dediğin gb çok geliyor çocuk su içerken boğuluyor gb oluyordu. Bunun biron başı da var onu ısırıyor diye bunu taktım. Bununla rahat su içiyor oynuyor.Alpi senin aldığın suluğun başlığını bir gösterir misin ? Bizimki çok akıtıyor jokerden aldık güya eşimde gitmedi değiştirmeye kaldı bu bende ama çocuğa suyu zor veriyorum genzine kaçıyor deliği büyük çok geliyor seninki nasıl acaba , ucu yumuşak şeffaf mı
Ya çok tatlısın :) ayrı yatırmaya başladıysan o uyuduktan sonra al ağzından bence canımÇocuğun bi dudak tiryakiliği kaldı, onu da elinden alsam “7 ayda mezun ettiler bebeklikten beni” düşünecek diye korkuyorum .
Amanya elbet bırakacak emziği de bıraktırmasını düşünme kademeli kademeli bırakırsınız elbetAlismamasi daha iyi bide ayirmasi var. Ben emziremedigim icin emzik emsin dedim
Alpi senin aldığın suluğun başlığını bir gösterir misin ? Bizimki çok akıtıyor jokerden aldık güya eşimde gitmedi değiştirmeye kaldı bu bende ama çocuğa suyu zor veriyorum genzine kaçıyor deliği büyük çok geliyor seninki nasıl acaba , ucu yumuşak şeffaf mı
Çevirdiğim an , ahanda böyle akıtıyor :) bebik sallıyorum kalkamadım şimdiEki Görüntüle 2114007 biz cok rahat iciyoruz akmiyo damlatmiyor ama su bebekler icin zor dugum oluyor bogazlarinda kasikla ancak rahat iciyorlar.
Oyy kıyamam hayırlı olsun uzun ömürlü inci inci dişleri olsun inşallah. Bizde kafayı yedik 2 hafta şükür yeni yeni huzursuzluğu geçiyo ama üst dişler daha zormuş bakalım ne olacakBizim alt iki dişimiz birden çıktı.. yavrum derin uykuya dalamıyor.. yatağa koyar koymaz bağırıyor.. sabaha kadar savaşıyoruz ne olur biran önce bitsin.. artık sabah erkenden uyanıyor diye söylenmicem.. gece uykusuzluk ne zormuş.. insanın sinirleri yıpranıyor..
Götür bence az para vermiyoruz yani söyle bence iade alirlar. Birde damlatmaz diyorlar :) Aventi penguenlisi daha cok damlatiyomus oyle dediler hep bende almadim bunu aldim.Eki Görüntüle 2114018
Çevirdiğim an , ahanda böyle akıtıyor :) bebik sallıyorum kalkamadım şimdi
Benimki uyurken atiyo ama uyku hafifleme evresinde agzinda degilse istiyoYa çok tatlısın :) ayrı yatırmaya başladıysan o uyuduktan sonra al ağzından bence canım