- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Korkudan mi bahsettiniz :/ dun gece basstılar beni, lohusalik hâla bitmedi galibaHahaha :) cocuklar olmadan önce eşimi uyandırıp lavaboya giderdim.. halende akşam banyo yaptığımda eşim kapıda bekler :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkudan mi bahsettiniz :/ dun gece basstılar beni, lohusalik hâla bitmedi galibaHahaha :) cocuklar olmadan önce eşimi uyandırıp lavaboya giderdim.. halende akşam banyo yaptığımda eşim kapıda bekler :)))
Korkudan mi bahsettiniz :/ dun gece basstılar beni, lohusalik hâla bitmedi galiba
Banlatcan mi beni :/Kim bastı kızzz :))
Ben bekarken daha korkaktim. Wcye gitmedigimi bilirim. Korktum deyip annemle yattigimi bilirim. Ama lise 2de anksiyete panik atak nuksetti. O zamanlar cpk fenaydim. Evlenince eve tek giremem ben esim benden sonra gelirse diyodum sonra ilk sene vardiyali calisti esim gece tek kaldim. Ama sagolsun bitisikteki komsular ben uyuyana dek konusuyolardi onlari dinleye dinleye uyurdumAyy tek degilmisim :)) birde nedense evde tek olunca heryerden ses geliyor cat cut kornisler bile konusuyor
Bende ses gelince kalkip her yerin isihini tek tek aciyorum evdeyiz uyanigiz imaji ciziyorum :))))
Baba evindeyken gece banyo yapmaya bayilirdim annem kizardi şu banyoya gunduz gir evde tekkende gece hic korkmazdim banyo yapmaktan beni koca evi bozdu :)
Ahaha maşallah toramana o zaman. Emzikte bırakmasanız aslında. Emzikle yatırmayı önermiyorlarİnşallah canım daha dün bir, bugün iki şimdilik sıkıntı yaşamıyoruz. Uyku tulumuyla yatıyor, yatağında ve etrafında emzik dışında hiçbirşey bulundurmuyoruz. Deli yatmak istiyor Anne yanına sığmıyordu toraman . Artık büyüdü abi oldu demeye başladık.
Bende valla heleki bukadar ayrılıktan sonra. Baya özlemişiz birbirimiziEsim is seyahetlerine gidince evde yalniz kaliyoruz hatta gecelerce ama evde esim olunca korkark oluyorum nedense :))
Gece lavaboya gidip kosarak yataga dondugum cok olmustur sanki arkamdan biri gelecek töbe tobe tamamen kurmaca kafada bitiyor bu olay.
Korku ögrenilen birsey kızima kesinlikle korkarsinla baslayan bir cumle kutmayacagim korkusuz olsun :)
Simdilik odasi serin biz odamizda fan yakiyoruz gece kalkinca yatmadan bi 25 dk once o yuzden de erteliyorum ama baharda bence gecerim cunku anne yanina zor sigiyor rahat yatamiyor aslinda.
Ohh gidip gelince esim ben gunlerin kiymetini daha iyi anliyorum. Sen yokkenle baslayan büssürü cumle kiruyorum :)
Benimki emzige cok alisti bakalim nasil biraktircaz sonraAhaha maşallah toramana o zaman. Emzikte bırakmasanız aslında. Emzikle yatırmayı önermiyorlar
Hic bir zman buyuk konusmamak lazim öyle bir zaman geliyor ki asla dediklerimizi yapiyoruz :)Ben bekarken daha korkaktim. Wcye gitmedigimi bilirim. Korktum deyip annemle yattigimi bilirim. Ama lise 2de anksiyete panik atak nuksetti. O zamanlar cpk fenaydim. Evlenince eve tek giremem ben esim benden sonra gelirse diyodum sonra ilk sene vardiyali calisti esim gece tek kaldim. Ama sagolsun bitisikteki komsular ben uyuyana dek konusuyolardi onlari dinleye dinleye uyurdum
Ben uyku disinda vermiyorum emzigi alinca biliyor ki uyuyacak :)Benimki emzige cok alisti bakalim nasil biraktircaz sonra
Çocuğun bi dudak tiryakiliği kaldı, onu da elinden alsam “7 ayda mezun ettiler bebeklikten beni” düşünecek diye korkuyorum .Ahaha maşallah toramana o zaman. Emzikte bırakmasanız aslında. Emzikle yatırmayı önermiyorlar
Uyku disinda yusra tugba kendi almiyo zaten uyaninca zinciri tutup sallamaya basliyoBen uyku disinda vermiyorum emzigi alinca biliyor ki uyuyacak :)
gece uyaninca agzina veriyorum aventin ayicikli olani uyuyunca agzindan atiyor ama damakli yada baska emzikleri atamiyor agzindan yapisiyor mu ne onlar zorla cekiyorum uyuyunca :))
Aynen ben.. zaten 3 ay emdi diyorum bari yalancisiyla avunsun. Hem daha dişleride cikmadi belki 1 yastan sonra cikar. Seneyede caliscam caliscam yine zor ayiririz gibime geliyo ama hayırlısıÇocuğun bi dudak tiryakiliği kaldı, onu da elinden alsam “7 ayda mezun ettiler bebeklikten beni” düşünecek diye korkuyorum .
Uykusu gelince kafasını sallamaya başlıyor. Yatağına koyuyoruz uyuyor. Uyku saati 22.00-22.30 arası. Eğer saati geçiyor, kendini sallamıyorsa yatağına koyup kısıl sesli müzik açıyoruz öyle uykuya dalıyor.
Kendi yemesi için teşvik etseniz kontrollü olarak tabi.benim kızımda kaşıkla yemeyi sevmiyor aynı yemeği önüne bırakıyorum kendi alıp yiyor. tam anlamıyla blw yapmak zorunda değilsiniz ama bazı çocuklar gerçekten kendi yemeyi seviyor. çorbayı da fincan ya da kulplu kalın cam çay bardağıyla verebilirsiniz. bizimki öyle içmeyi seviyor.arkadaşlar ek gıdayla başım dertte hiçbirşey yediremiyorum oğluma artık 7,5 aylık oldu yemesi gerekmez mi? iyi kötü meyve-sebze farketmiyor iki kaşıktan sonra açmıyor ağzını sadece anne sütü ile geçiyor günler. ne önerirsiniz? çorbayı biberonla mı versem acaba? alışır mı biberona emmeyi bırakır mı ki
Çok isterdim benim kızımda emsin ama hiç emmediBenimki emzige cok alisti bakalim nasil biraktircaz sonra
Buralardayım canım daha çok zayıflama takımlarında okuyorum sürekli ama yazamadım konulara dalamadim bir türlü. Bu arada hatırlanmak ne güzel