Benim icinde cinsiyet farketmiyor kizim olsa sevinmeyecekmiyim tabiki sevinecegim.. Sadece çin takvimi rus takvimi erkek gösterince heralde erkek diyorsun kendini ona alistiriyorsun hemenYok benimki beklentide değil ikisine de sevineceğim ama kız daha farkli benim icin
Inşallah canım olumsuz düşünmek istemiyorum zaten ama yinede aklına geliyor bunu bende öğrendiğim an söyledim çok erken öğrendim zaten aşılama olduğu icinBirsey diyeyim mi iki kaybim var ikisindede kimseye soylemedim ben hic sevinmedim hep olumsuzu cagirdim resmen ..
Bunda ögrendigim gun takvim ekledim anneme ablalarima söyledim bu bebek yasayacak dedim Allahin izniyle .. Simdiye kadar hersey yolunda gidiyor insallahta gidecek
Sende öyle düsün tamam mi bu bebekler saglikla dogacak annelerini birakmayacak insallah ..
Bekleyio gorecegiz hamileligin guzel yanlarida bunlarBenim icinde cinsiyet farketmiyor kizim olsa sevinmeyecekmiyim tabiki sevinecegim.. Sadece çin takvimi rus takvimi erkek gösterince heralde erkek diyorsun kendini ona alistiriyorsun hemen
Devlet hastanesine Allah düsurmesin burasi berbat .. Özele gidiyorum ben zaten cinsiyet konusu sadece muhabbet ben gelecek muayenede bebegimi gorecekmiyim diye endise ederken .. :-/ tedirginlik bitmiyorEger gittiginiz hastane devlet hastanesi ise kızlar artık genel anlamda cinsiyet söylememé gibi karar çıkmış ben kan vermeye gittiğim de öğrendim. Yinede söyleyenler vardır eminim sağlıkla olsunda benim 3 . Meleğim kizdi çok üzülmustum herseyin hayırlısı
Eski adinizi soyleseniz de duzeltsem ☺ birde sanirim izmitlisiniz merkez mi ..Ben kullanıcı adımı degistirdim.listeye yeni ismimle ekler misiniz
Yaa kızlar birde iki hafta önce Kadın Doğum hastanesine gittiğimde 2 düşüğüm var dediğimde birşey dememişti. Bu sefer yakın diye özele gittim. O da Ecopirin 150 mg verdi. Önlem olsun diye. Ama düşüklerimin nedeni belli değilken bir ihtimal uğruna kimyasal almak ne kadar doğru?
Bir daha ki randevuyu da 1 ay sonra gel dedi. Size ne zaman dendi?
Eski adım suzi 41.dogma büyüme izmitliyim, derinceden.Ama eşimin işi nedeniyle Tekirdağ a taşındık 1 buçuk ay önce. Siz nerden?Eski adinizi soyleseniz de duzeltsem ☺ birde sanirim izmitlisiniz merkez mi ..
2017 ye dikkat edinAl_pi canım takvim olmuyor formata uygun değil tarih diyor nasil giriş yaptin sen
Kisisel bilgilerden bebegin dogum tarihini gir kaydet tarihe dikkat et 2017 yaz .. olmazsa yardim alirizAl_pi canım takvim olmuyor formata uygun değil tarih diyor nasil giriş yaptin sen
Benim esim izmitli bizde esimin isi dolayisiyla hataydayiz :-/Eski adım suzi 41.dogma büyüme izmitliyim, derinceden.Ama eşimin işi nedeniyle Tekirdağ a taşındık 1 buçuk ay önce. Siz nerden?
Yaptım canım 30.07.2017 yazdım kabul etmiyor temmuz da yazdım yine olmuyorKisisel bilgilerden bebegin dogum tarihini gir kaydet tarihe dikkat et 2017 yaz .. olmazsa yardim aliriz
30-07-2017 yazYaptım canım 30.07.2017 yazdım kabul etmiyor temmuz da yazdım yine olmuyor
Mune ablaya msj atalim o sana yardim eder istermisin ?Yaptım canım 30.07.2017 yazdım kabul etmiyor temmuz da yazdım yine olmuyor
Benim ailem, bütün akraba ve arkadaşlarım izmitte.Çok özlüyorum izmiti, burda kimsem yok.Benim esim izmitli bizde esimin isi dolayisiyla hataydayiz :-/
Olur tatlım araya tire - koyarak da denedim olmadiMune ablaya msj atalim o sana yardim eder istermisin ?
Hadi hayirli olsun 9 ay sonra kalksin bu takvim insallah .. Sagliklada alalim bebeklerimizi kucagimizaOllduuuu kaydetti simdi