2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanıcı adımı degistirdim.listeye yeni ismimle ekler misiniz

Yok benimki beklentide değil ikisine de sevineceğim ama kız daha farkli benim icin
Benim icinde cinsiyet farketmiyor kizim olsa sevinmeyecekmiyim tabiki sevinecegim.. Sadece çin takvimi rus takvimi erkek gösterince heralde erkek diyorsun kendini ona alistiriyorsun hemen

Inşallah canım olumsuz düşünmek istemiyorum zaten ama yinede aklına geliyor bunu bende öğrendiğim an söyledim çok erken öğrendim zaten aşılama olduğu icin

Benim icinde cinsiyet farketmiyor kizim olsa sevinmeyecekmiyim tabiki sevinecegim.. Sadece çin takvimi rus takvimi erkek gösterince heralde erkek diyorsun kendini ona alistiriyorsun hemen
Bekleyio gorecegiz hamileligin guzel yanlarida bunlar hayirlisiyla o gunlere gelsek

Devlet hastanesine Allah düsurmesin burasi berbat .. Özele gidiyorum ben zaten cinsiyet konusu sadece muhabbet ben gelecek muayenede bebegimi gorecekmiyim diye endise ederken .. :-/ tedirginlik bitmiyor

Ecopirin, aspirindir. O da kanı sulandırır, hem pıhtılaşmayı azaltarak bebegib daha iyi beslenmesini saglar, hem de bebegin rahat hareket etmesini sağlar. Bu yüzden düşük riskini azaltir. Düsük riski olmasa vile doktorlar veriyor ecopirin yada coraspirin. Hamile degilken bile gunde bir adet coraspirin kalp ve damar hastaliklarindan korunmak icin iyi derler.bence korkmayin.

Eski adinizi soyleseniz de duzeltsem ☺ birde sanirim izmitlisiniz merkez mi ..
Eski adım suzi 41.dogma büyüme izmitliyim, derinceden.Ama eşimin işi nedeniyle Tekirdağ a taşındık 1 buçuk ay önce. Siz nerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…