Allah tekrar yaşatmasin, sağlıkla doğacak evlat nasip etsinTesekkurederim
İçime doğan erkek ama sağlıklı olsun onemli olan o..Haha acaba senin erkek benimki kızmı öyle diyorlarya ama ben oglumda nasıldım hic hatırlamıyorum aradan 7yıl gecti
Ben 26 kasimda gidecegim nasipseNezaman gidiyosun canim doktora ben de kalp atisini duymaya bu cuma gidicem bakalim
Bu benim 3 aydir yaptigim diyetAltta ekleyebilmişimdir umarım.
Çinde rusta erkek dedi bana. Benimde daha ogrenince ilk icime dogan erkek oldu. Hayirlisi olsunÇin takvimini duymussunuz dur kızlar cinsiyetle ilgili genelde çıkıyor diyorlar merak edip bakan var mi
Yok canım 23 ünde çağırdıbende 6+4 canım çok yakın tarihlerimiz :) sen duydun mu kalp atışlarını bebişinin :)
Evet ben öğrendiğim gün bktım erkek diyor ama hayırlısı sağlıklı olsundaÇin takvimini duymussunuz dur kızlar cinsiyetle ilgili genelde çıkıyor diyorlar merak edip bakan var mi
Çin takvimide rus takvimide erkek diyor ama bakalim ne olacak .. Rabbim eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah ..Çin takvimini duymussunuz dur kızlar cinsiyetle ilgili genelde çıkıyor diyorlar merak edip bakan var mi
İnş iyidirBanada ondan verdiler canım ben de hiç bilmiyorum nasıl
Kalbim kız diyodu hep ama icime doğan erkekBenim iki arkadasimin oraya göre doğru çıktı sonuçlar hayırlısı tabiki ben kızım olsun istiyorum hayırlısı tabiki de
Çin takvimide rus takvimide erkek diyor ama bakalim ne olacak .. Rabbim eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah ..
Siz neden takvim yapmiyorsunuz ..
Çin takvimide rus takvimide erkek diyor ama bakalim ne olacak .. Rabbim eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah ..
Evet cnm muhtemelen bir hafta gibi erken döllenmeÖyle olunca erken döllenme mi olmuş oluyo ??
Çok kaybım var biliyorsun tatlım bende bebeğimin kalp atışını göreyim öyle yapayım dedim korkuyorum biraz sankiÇin takvimide rus takvimide erkek diyor ama bakalim ne olacak .. Rabbim eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah ..
Benim icime erkek doguyordu ama çin takvimide rus takvimide aklimi çeldi doktor kiz derse yalnis görmüş olmayasiniz diyecegim galiba o kadar beklentim erkek oldu kiİnşallah
Yok benimki beklentide değil ikisine de sevineceğim ama kız daha farkli benim icinBenim icime erkek doguyordu ama çin takvimide rus takvimide aklimi çeldi doktor kiz derse yalnis görmüş olmayasiniz diyecegim galiba o kadar beklentim erkek oldu ki
Eger gittiginiz hastane devlet hastanesi ise kızlar artık genel anlamda cinsiyet söylememé gibi karar çıkmış ben kan vermeye gittiğim de öğrendim. Yinede söyleyenler vardır eminim sağlıkla olsunda benim 3 . Meleğim kizdi çok üzülmustum herseyin hayırlısıBenim icime erkek doguyordu ama çin takvimide rus takvimide aklimi çeldi doktor kiz derse yalnis görmüş olmayasiniz diyecegim galiba o kadar beklentim erkek oldu ki
Birsey diyeyim mi iki kaybim var ikisindede kimseye soylemedim ben hic sevinmedim hep olumsuzu cagirdim resmen ..Çok kaybım var biliyorsun tatlım bende bebeğimin kalp atışını göreyim öyle yapayım dedim korkuyorum biraz sanki