- 31 Ekim 2016
- 74
- 100
- 39
Olmus ama 10 diyor ben 9 diye kaydettim ☺[/QU hesapla demiştim 10 temmuz çıktı
Banada ondan verdiler canım ben de hiç bilmiyorum nasılBen imom isimli bir hap verdi omegalı hiç duydunuz mı
Süper olur :)
Ohh gozun aydin .. Darisi duymayanlara olsun insallah ..Bugün hastaneye gittim kalp atışı için. Çooook şükür kızlar pıt pıtları duymak nasip oldu. Allah'a hamdolsun. Birde sata göre ilk ölçümde küçüktü. Şimdi ki ölçümde 4 gün ileri gidip satı yakaladık. Darısı sizlere nasip olsun innşaallaahhhh
Olur mu yetersiz cnm folbiol de 5 mg folikasit var diğerleri 400 mcg içlerinde ekstra kalsiyum ve d vit var sadece ki eğer eksiklik yoksa diğer vitaminler 12. Haftadan sonra genelde takviye ediliyorfolbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyor
Rahim duvarini kuvvetlendiruyormus bebegin tutunmasini kolaylastiriyor dedi. Günde 3 defa transfer tarihimden 5 gün önce başladim hala kullaniorum cnm öglen kullanmasam olurmu dedim dr a iş yerinde zor oluyor. Olmaz bebegin tutunmasini saglayan o dedi. Düşük riski olanlarada veriyorlar brnimki tüp bebek oldugu icin o riske karşi önlem sanirimProgesteronu ne için verdi doktorunuz? Düşük riski mi var bilmediğim için soruyorum da
Anladım saolasın açıklama içinRahim duvarini kuvvetlendiruyormus bebegin tutunmasini kolaylastiriyor dedi. Günde 3 defa transfer tarihimden 5 gün önce başladim hala kullaniorum cnm öglen kullanmasam olurmu dedim dr a iş yerinde zor oluyor. Olmaz bebegin tutunmasini saglayan o dedi. Düşük riski olanlarada veriyorlar brnimki tüp bebek oldugu icin o riske karşi önlem sanirim
Kan testi filan yaptimi hic .. Doktor verdiyse guven kullan canimkızlar bugün kesemi gördüm. 9 mm :) doktor üstten göremedi. vajinal ultrasonla baktı. 10 gün sonra yine böyle bakıcaz muhtemelen dedi. kalp atışları için.
kızlar bir de doktor bana guatr var mı diye sormuştu. ben de hayır dedim ama bana folic iod diye bir ilaç verdi. eczacı bunu guatrı olanlara veriyorlar dedi. iyotlu kullanan var mı başka ?
Kan testi filan yaptimi hic .. Doktor verdiyse guven kullan canim
Bu arada darisi kalp atimina insallah ..
Yaa kızlar birde iki hafta önce Kadın Doğum hastanesine gittiğimde 2 düşüğüm var dediğimde birşey dememişti. Bu sefer yakın diye özele gittim. O da Ecopirin 150 mg verdi. Önlem olsun diye. Ama düşüklerimin nedeni belli değilken bir ihtimal uğruna kimyasal almak ne kadar doğru?
Bir daha ki randevuyu da 1 ay sonra gel dedi. Size ne zaman dendi?
Kisisel ayarlardan yapmistin ya orayi sil gider .. Cok uzuldum bu arada rabbim kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin saglikla kucagina alacagin bir bebek ..Şu gebelik takvimini nasıl kaldıracak bilen varmı
Sanirim bizlerde bi acayibiz .. Doktor önlem amacli sana kan sulandirici vermis bebek tutunmasini tamamladiktan sonra muhtemelen kesecek ama sen kimyasal almayayim diyorsun .. Vermesede diyeceksin ki bebegime birsey olur mu bana bisi vermediler ☺Yaa kızlar birde iki hafta önce Kadın Doğum hastanesine gittiğimde 2 düşüğüm var dediğimde birşey dememişti. Bu sefer yakın diye özele gittim. O da Ecopirin 150 mg verdi. Önlem olsun diye. Ama düşüklerimin nedeni belli değilken bir ihtimal uğruna kimyasal almak ne kadar doğru?
Bir daha ki randevuyu da 1 ay sonra gel dedi. Size ne zaman dendi?
Geçmiş olsunKızlar benim gebeliğin kimyasal gebelikle sonuçlandi