Ben canım ilk üc aydada sık idrara cıkma oluyorKizlar surekli çişi gelen var mı yabenim bildigim dogum yaklasinca olurmus.Benim surekli geliyo gerci 2 yada 3 lt su icmeye calisiyorim ve yatiyorum surekli..
Nice yıllara canım esin ve cocuklarınlaGünaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Allah nasip ederse ömrümün en güzel yıllarından biri olacak
29yaşında, iki çocuklu bir anne olucam inşAllah
büyüyen ailenle nice mutlu senelereGünaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Iki doktorun olacak dogumu da istedigin doktorda yapacaksin.. Sonucta mersinde o kadar dogum yapan insan var illaki iyi doktorda vardir ..Kizlar günaydın size birşey sorcam şimdi biz çocuk sahibi olmak için tarsusta bir doktor bulmuştuk yani kendi doktorum çok tatlı bir bayan ve çok güveniyorum kendisine fakat biz mersindeyiz burdada bir doktor ayarlayalim.diyoruz Allah korusun ne olur ne olmaz die fakat doğum zamanı geldinde ben kendi doktorumla doğum yapmak istiyorum sizce bu mümkün mü başka doktora doğum konusunda nasıl guvenecem ben
Canım güzel yaşların olsun sevdiklerinleGünaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
İlk hamilelgim ounca insan tedirgin oluyor korkuyr buldum bir tane doktor kendi doktorumda yapamam diye endişeleniyor inşallah öle kötü bisey olmaz kendi doktorcuma giderim peki tecrubelilere soruyorum doğuma kaç gün kala hastaneye gidiyorsunuzIki doktorun olacak dogumu da istedigin doktorda yapacaksin.. Sonucta mersinde o kadar dogum yapan insan var illaki iyi doktorda vardir ..
Kendi doktoruna sürekli git baska doktor bul ona da yapilan testler vs olunca gotür derdini de anlat ani birsey olursa diye size geldim de..
canım merhaba benimde geçen çarşamba betam 2077 idi cumartesi karından ultrasonda bakarken doktorum gördü tabi ama ben göremedim bir an çok korktum daha o kadar küçükki. hatta doktorum kesenin yanında bir karartı daha var ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi. yani 4-5 haftalık gebesin tahminen bu durumda görünmemesi yada çok küçük olması normal bence.. en iyisi ikinci bir doktora gitmen ultrason cihazındaki farkta çok etkili bu konudaKızlar iki gün önce doktora gittim hcg 1592ydi vajinal ultrasonda keseyi göremiyor doktor yani şu altta ekledim resmi sol alttakine bakıp bu mu acaba diyor tam net görüntü olmalıydı tatmın etmedı bu benı dıyor.. kaç haftalığım bılmıyorum cunku duzensız adetler..dış gebelikten korkuyorum cok.. iki gün sonra yine gidicem..yine göremeyiz diye üzülüp duruyorum..bi dört gün daha stres yapıcam..dört günde bi çağırıp alttan muayene ediyor off..artık boş gebelıge bile şükredicem dış olmasın da..bazen diyorum gitmiyim bi hafta daha bekliyim sonra bi kurt düşüyo ya bi terslik olursa erken farkedemezsek..Veya başka yere mi gitsem ultrason cihazı mı eski nedir anlamadım
Günaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Günaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
bende aynı şekilde mide bulantımı da hafifletti reflümü de naneli sakız tavsiyemdir kızlarBen şu an çareyi sakızda buldum şekersiz sakız tavsiye ederim canım valla iyi geldi yanlız çenem ağrıdı valla
Aa sen kalp atimini duymamismiydin net duyarsin bugun ☺ Hadi bakalim doktora sor atiş hizini dakikada kacmis cinsiyet tahmini icinGunaydin kizlar. Hastanedeyim, kalp atisi ve tahliller icin geldik. Umarim her sey yolundadir
inşallah güzel haberlerle dön tatlımGunaydin kizlar. Hastanedeyim, kalp atisi ve tahliller icin geldik. Umarim her sey yolundadir
Inşallah herşey güzel geçer senin için dualarım seninle bize haber vermeyi unutma sakinGunaydin kizlar. Hastanedeyim, kalp atisi ve tahliller icin geldik. Umarim her sey yolundadir