2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben de hipotroidim hasimato hatta.3 aydir olac kullaniyorum omurluk ilacim 50mglik ilacim haftanin 6gunu 1 gunu de1buçuk aliyorum.hamilelikte tsh daha da arttigi icin doktor oyle yapmistir ama sen 1 2 hafta sonra bi daha olctur bence

yok tatlım çok sukur ama benim bir haftadır boyle asırı akıntı var su gıbı rengide kokusu da normal
Korkma ozaman canim yok evhamliyiz ya bende öyleyim[/QUOTE]
haklısın canım benim bu gebeliğim aşılama ile oldu işlem den 3 gün sonra başladı akıntı ınanılır gibi değil ama olsun artık bebeğim sağlıkla büyüsünde bu arada yuzum sivilce oldu saftım kaydı resmen elim kolum kalkmıyor yorgunluktan bayılıyorum ama uyuyamıylrum da yok boyle birsey acayip duygu durum bozuklugum var :))[/QUOTE]
Aa sikayetlerimiz ayni biraz once aynamkarsisinda sivilcelerime bakiyodum hic olmaz bende ergenlikte bile olmamisti..Ve sifir uyku sanirim heyecandan..
Kızlar size d vitamini icin damla verildi mi?
Canim benim dusuk cikti aslinda ama idare eder dedi vermedi 3. aydan sonra dedi.

Merhaba canm.Gecen persembe degerim 1109 du..Pazar kanamam olmustu acile gittim ultrasonda 1500 u gecince gorunuyo demisti doktor bakti bi kese gordu.Ertesi gun kendi doktorum iki kese var dedi..Yani senin deger dusuk bide doktorda fark ediyo bence 2 gun sonra baktir..Insallah gorunur kese

Merhaba canm.Gecen persembe degerim 1109 du..Pazar kanamam olmustu acile gittim ultrasonda 1500 u gecince gorunuyo demisti doktor bakti bi kese gordu.Ertesi gun kendi doktorum iki kese var dedi..Yani senin deger dusuk bide doktorda fark ediyo bence 2 gun sonra baktir..Insallah gorunur kese[/QUOTE]

sağolasın canım perşembe tekrar gıdıcem ama saatler gecmıyor ki aklıma ya dıs gebelıkse ya tüpümü kaybedersem türlü türlü şeyler okuyup üzülüyorum

EbrarinAnnesi Ah korkma canim yaa ilk degerin mi 1590 di yani deger 2 ye katliyosa degil diyolar bide tup bebek mi normal mi senin ..Bende cok korkuyorum kalbini duycakmiyim olemi bolemi ama olacagin onune gecilmiyo tabiki uzulurum ama surekli kotu dusunerek olmaz ben dua ediyorum dizi izliyorum dusuk riskim oldugu icin yatiyorum surekli kitap okuyorum buraya bakiyorum sende bisilerle oyalan..Hamilelik surekli endise ve tedirginlik demekmis insallah basetmeyi ogreniriz..Bebegin de seninle bence korkma

daha ilk tahlılımdı bu normal bebek canım doğru dıyosun kese görsek kalbını duyacak mıyım dıcez..ben de bişeyler izliyorum aklım hep orda inşallah sağlıkla olması gereken yerde büyürler

Evet canim bende surekli wc gidiyorum..rahim buyudukce baski yapiyormus idrar kesesine normal diyorlar.gun icinde cok aksamlari azaltiyorum gece 3 4 defa wc kalkmak zor oluyor.. :)
Kizlar surekli çişi gelen var mı ya benim bildigim dogum yaklasinca olurmus.Benim surekli geliyo gerci 2 yada 3 lt su icmeye calisiyorim ve yatiyorum surekli..

Kizlar surekli çişi gelen var mı ya benim bildigim dogum yaklasinca olurmus.Benim surekli geliyo gerci 2 yada 3 lt su icmeye calisiyorim ve yatiyorum surekli..
Ben varım

daha ilk tahlılımdı bu normal bebek canım doğru dıyosun kese görsek kalbını duyacak mıyım dıcez..ben de bişeyler izliyorum aklım hep orda inşallah sağlıkla olması gereken yerde büyürler
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ben şu an çareyi sakızda buldum şekersiz sakız tavsiye ederim canım valla iyi geldi yanlız çenem ağrıdı valla

mevereceksin canimost: 48885445 .!.:
Valla bende uyuyamiorum bu gece persembe gideyim kan tahlimi diye icinvercem de.. da yarin yaptirsammi acaba bilemedim yaa hadi degilsem kendimi dugmemin varligina oyle alistirdim ki saf gibi cok üzülürüm
Neden kan verceksin canim hamile olup olmadigin icin mi? İdrar yapmadin mi. Bende persembe kese ve beta yukselmis mo diye kan vericem

Kızlar size d vitamini icin damla verildi mi?
ben kullandım canım ama gebeklamadn başladım ben 1 şişe kullandım damla olarak o bıttı decavit verdi dr um . d vitamını onemlı gebelıkte daha oncesındede dıl altı sprey olarak kullanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…