2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cumartesi günü gitcem bende o zaman 6+4 olcaz insallah...gorurseniz banada soyleyin olurmu...☺

Cok sevindim bu habere bak annesi seni birakmadi minigin

kalp 5 haftalıkken bile varmış aslında. görüntüsü ordaymış hep. çok duygulandım izlerken. bazen göremiyorlarmış sadece.

İyi akşamlar kızlar
Kızıma hamileyken çatlak önleyici krem almak için eczaneye gitmiştim eczacı bana o kadar pahalı şeylere gerek yok badem yağı vereyim hiç catlagin olmaz demişti ben de fırsat buldukça karnıma sürmüştüm sonra sonra bi baktım meğer bacak ve popo da catliyomus catlaklarimi görünce aylarca üzülmüstüm
ama karnımda bitane bile catlagim yok tavsiye ederim

Bizimki o durumda değil henüz doğuma kadar büyüyecekler ozmn zor olur.. bende günaha girmek istemiyorum yoksa coktan doktor yolunu tutmuştuk.. halen düşünüyorum
Tam ihtiyaçları olacağı zaman oluyo yürürler zaten yaramazda olurlar dua etmek lazım gelen bıdıklar uslu olsun inşallah:)))

Iyi aksamlarkizlar sohbetler ne kadar hizli ilerlemis maşallah herkesler bebisini görmüş 2de sanirim daha sakin oluyor insan :) persembe kan verecem ama cidden hic heyecanli deilim ilk bebegimde de bu forumdaydim nerdeyse adimimi yaziyordum ama aliscam yine insallaah

Kızlar iki gün önce doktora gittim hcg 1592ydi vajinal ultrasonda keseyi göremiyor doktor yani şu altta ekledim resmi sol alttakine bakıp bu mu acaba diyor tam net görüntü olmalıydı tatmın etmedı bu benı dıyor.. kaç haftalığım bılmıyorum cunku duzensız adetler..dış gebelikten korkuyorum cok.. iki gün sonra yine gidicem..yine göremeyiz diye üzülüp duruyorum..bi dört gün daha stres yapıcam..dört günde bi çağırıp alttan muayene ediyor off..artık boş gebelıge bile şükredicem dış olmasın da..bazen diyorum gitmiyim bi hafta daha bekliyim sonra bi kurt düşüyo ya bi terslik olursa erken farkedemezsek..Veya başka yere mi gitsem ultrason cihazı mı eski nedir anlamadım

Eklentiler

• 14992065_225784434520870_3882778316082385557_n.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 64
sanki sol alt taraftaki kese ama doktor gibi bilemeyiz zaten. hakkımızda hayrlısı

Bence başka bi doktora git cihazdan olabilir doktordan olabilir benim ilkinde de yok yok dedi sonra başkasına gittik herşey yolunda dedi en azından için rahat eder hakkında hayırlısı olsun

IgG vücudunda bu hastalığa karşı antikor gelişmiş demek yanı sen bu hastalığı geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın korkma bu çok iyi birşey Ig M kaç çıkmış
O yok göremedim aslında verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg anlamadım bende yapılmayan testlerde var onların arasındamı onuda bilmiyorum

Kese gibi duruyor bence degeriniz artiyorsa bekleyin ve kesinlikle baska doktora gidin beta ne kadar yuksek olursa o kadar net gorunuyor cunku..
Bence hic telaslanmayin sabredin guzel haberler alirsiniz insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…