vajınal almak daha iyi benim için tatlım zaten bir suru vitamın alıyorum ah ah mınıgım saglıkla buyusunde hıc sorun değil iki tane iğne vuruyorum her gun karnım şimiden mos mor eğilemıyorum vallaBenimde akintim cok normal sartlarda yumurtlama akintisi derdim o derece cok idrar testinde birsey cikmadi doktorda kasinti yoksa akinti iyidir diyor ne zaman sorsam .. Ben agizdan aliyorum 200mg gece yatmadan progestani..
haklısın canım ama süreklı çamasır değştir gınağ gedi :))Sanirim altta islaklik hissine alismamiz lazim bebisler gibi aglayamiyoz ama cok guzel kuruntu yapabiliyoruz...☺ bi 8 ayimiz daha var sanirim bitmez bence....
korkma tatlım rabbım korusun ya varıs oku sureklı elinşi karnına koy. bırde ya mubdı okusun esin stres yapma sakınKızlar bugün kan pıhtısı geldi, üzerine kanama olmadı ve ağrım da yok hiç ama çok korkuyorum. Dr a da bi kaç gün sonra gidebilirim maalesefdua edin bebeğime bişey olmuş olmasın
Bendensinvajınal almak daha iyi benim için tatlım zaten bir suru vitamın alıyorum ah ah mınıgım saglıkla buyusunde hıc sorun değil iki tane iğne vuruyorum her gun karnım şimiden mos mor eğilemıyorum valla
Ben isyerinde surekli degistirme imkanim olmadigi icin pecete koyuyorum cunku basedilecek gibi degil..bide akintinin rengini anlayayim diye pecete iyi oluyor...napayim giy cikar giy cikar dedigin gibi gina geldi...☺haklısın canım ama süreklı çamasır değştir gınağ gedi :))
Gözünüz aydin.Cok kucukmus zor gercekten ama bizde ablam ben ve kardesim ucumuzun arasinda 10 ar ay var..Cok zor buyutmus tek basina annem ama simdi iyiki bole oldu diyoSen yine 10 aylık benim 7 :) şaka bi yana zor günler belki bizi bekliyor ama sonucunda ikisini bi arada büyütürüz.. inan bende korkuyorum.. zaten eşimlede haşen kararsızız neyapsak diye
Bende tup bebek canm doktor ariycam kalplerini duyarsam hayirlisi olsun senin icinde..Anladım canım daha çok yeni gebe olduğu için bi doktorum yok benim aşılamam tuttu çok şükür doktor araştırmasındayım..
Geliyo canim korkmaKizlar iyi aksamlar progestan vajinal jel kullanan varmi beyaz minik parcalar geliyormu merak ettim korktumda
Bende de akinti var cok degil ama islaklik fitilden sonra oluyo diye dusunmustum ben pecete koyuyorum belki ondan dikkatimi cekmedi..Idrarda yanma falan varmi ki canmkızlar bende progesteron kullanıyorum vajınal ama kapsül seklınde asırı derecede akıntım var su gıbı bu hormon yuzunden mı oluyor normal mı bu kadar ıslaklık
yok tatlım çok sukur ama benim bir haftadır boyle asırı akıntı var su gıbı rengide kokusu da normalGözünüz aydin.Cok kucukmus zor gercekten ama bizde ablam ben ve kardesim ucumuzun arasinda 10 ar ay var..Cok zor buyutmus tek basina annem ama simdi iyiki bole oldu diyo
Bende tup bebek canm doktor ariycam kalplerini duyarsam hayirlisi olsun senin icinde..
Geliyo canim korkma
Bende de akinti var cok degil ama islaklik fitilden sonra oluyo diye dusunmustum ben pecete koyuyorum belki ondan dikkatimi cekmedi..Idrarda yanma falan varmi ki canm
evet canım ya çok zor ama rabbım sabır verir bazen koluna yap ben göbeğimin yerini hergun değiştiriyorum bırde ıkı ıgne biraz zorluyor sen kan sulandırıcı mı kullanıyorsun canımBendensinBirde kanadi deri altinda kanamada olmus 10 gundur sadece sag tarafa yapabiliyorum gobegimin..
Ama gececek biliyorum saglikla kavusunca hersey unutulacak..
Benim bir tane gunde Allahtan .. evet kan sulandirici ayni yere yapilmaz zaten mutlaka yer degistirmek lazim kol bacak korkutucu geliyor simdilik gobek iyi ..evet canım ya çok zor ama rabbım sabır verir bazen koluna yap ben göbeğimin yerini hergun değiştiriyorum bırde ıkı ıgne biraz zorluyor sen kan sulandırıcı mı kullanıyorsun canım
benim biri kan sulandırıcı diğeri bağısıklıgı guclendırıcı bir iğne bebegın daha iyi tutub-nmasını sağlamak için. kol açıtmıyor ben denemıstım daha çnce ama gmbek kadar rahat değil digerlei maalesef arkadasımBenim bir tane gunde Allahtan .. evet kan sulandirici ayni yere yapilmaz zaten mutlaka yer degistirmek lazim kol bacak korkutucu geliyor simdilik gobek iyi ..
O ignede neymis ki .. Progestan ignesimi ?benim biri kan sulandırıcı diğeri bağısıklıgı guclendırıcı bir iğne bebegın daha iyi tutub-nmasını sağlamak için. kol açıtmıyor ben denemıstım daha çnce ama gmbek kadar rahat değil digerlei maalesef arkadasım
yok tatlım progestan vajınal kapsul olarak alıyoprum bu leucostim adında bir iğne normalde kanser hastaları için çok kullanılırmıs kemık iliğini güçlendirici bağısıklıgı destekleyıı bir iğne tatlımO ignede neymis ki .. Progestan ignesimi ?
Ahh canım herşey genetik maalesef... İşte bir derece çatlamayı önleyebiliyorsun. Bebe yağı zeytin yağı Strivectin sıkılaştırıcı kakao yağı aklıma ilk gelenler. Bol su tüketmek lazım birdekızlar selambebişler büyüyecek çatlak önleyici ne kullanıcaz
bunlara ne zaman başlamak lazım benim bekarlıktan kalma çatlaklarım var zaten kalçamda .yapım da müsaitAhh canım herşey genetik maalesef... İşte bir derece çatlamayı önleyebiliyorsun. Bebe yağı zeytin yağı Strivectin sıkılaştırıcı kakao yağı aklıma ilk gelenler. Bol su tüketmek lazım birde
Merhba cook sevindim adına canimmm bende perşembe dr a gidecem en son 5+1 de eve arkadaşım a ziyarete gitmiştim hastaneye rica etmişti kadın doğum uzmanından bakmıştı ve 4 mm lik bir kese görmüştü dr ...perşembe 6+4 ken yani gidecem kontrole sizce bebeğimin kalbi oluşmuş mudurkızlarrr merhabalarr...
bir süre bilgisayarı hiç açmadım nerdeyse. siteye de girmedim kendimi dinlemek istedim. sağolsun merak edip özelden soranlar olmuş.. ne güzel bir site burası böyle birbirimizi tanımasak bile dertleşiyoruz merak ediyoruz. biz gittik cumartesi gördük kalbinin atışını çok şükür. doktor 26sına randevu verdi. bayağı bi ilgilendi sevdim keretayı. doğum yapacağım doktora gittim bu sefer. ben de durumlar böyle işte.. siz neler yaptınız var mı bi değişiklik :)