2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bizde de başlıcak şuan bi sıkıntı gelmeye başladı yine mideme ve bende çok stres yapıyorum bu da mideme çok vuruyor engel olamıyorum malesef

sanırım bizde de başlıcak şuan bi sıkıntı gelmeye başladı yine mideme ve bende çok stres yapıyorum bu da mideme çok vuruyor engel olamıyorum malesef
haklısın yapmamak elde değil. Bende bu sabaha karşı öyle kötü bir rüya gördüm gözümü açtığım gibi wc ye gidip çamaşırıma baktım. içim rahatladı sonra

1gr bile degiller ama ortaligi nasil karistiriyorlar iceride Bende bulanti var ama öyle midem ayakta surekli hele acikinca feci oluyor ..

Sen yine 10 aylık benim 7 :) şaka bi yana zor günler belki bizi bekliyor ama sonucunda ikisini bi arada büyütürüz.. inan bende korkuyorum.. zaten eşimlede haşen kararsızız neyapsak diye
Hiç korkmayın bence daha kolay kızım ve oğlum arasında tam 2 yaş var şuan öyle uyumlular ki keşke daha erken olsaymış diyorum zorluğu öyle aman aman yok keyfi ise paha biçilemez

ben çatlatma iğnesinden sonra başlamıştım, ve o zaman geri geliyordu bir kısmı. doktor giden kısmının yeterli olduğunu söylemişti.
kızlar bende progesteron kullanıyorum vajınal ama kapsül seklınde asırı derecede akıntım var su gıbı bu hormon yuzunden mı oluyor normal mı bu kadar ıslaklık

kızlar bende progesteron kullanıyorum vajınal ama kapsül seklınde asırı derecede akıntım var su gıbı bu hormon yuzunden mı oluyor normal mı bu kadar ıslaklık
Benimde akintim cok normal sartlarda yumurtlama akintisi derdim o derece cok idrar testinde birsey cikmadi doktorda kasinti yoksa akinti iyidir diyor ne zaman sorsam .. Ben agizdan aliyorum 200mg gece yatmadan progestani..

Sanirim altta islaklik hissine alismamiz lazim bebisler gibi aglayamiyoz ama cok guzel kuruntu yapabiliyoruz...☺ bi 8 ayimiz daha var sanirim bitmez bence....

Kızlar bugün kan pıhtısı geldi, üzerine kanama olmadı ve ağrım da yok hiç ama çok korkuyorum. Dr a da bi kaç gün sonra gidebilirim maalesef dua edin bebeğime bişey olmuş olmasın

Sen yine 10 aylık benim 7 :) şaka bi yana zor günler belki bizi bekliyor ama sonucunda ikisini bi arada büyütürüz.. inan bende korkuyorum.. zaten eşimlede haşen kararsızız neyapsak diye
Aayyy benim kızım bana aşırı düşkün bensiz uyumuyo sürekli benim olmadığım ortamda ağlıyor olması bizi korkutuyor açıkçası sürekli ayaklarıma yapışıyo kucağımda sürekli eşimde endişeli bu konusa kimseden yemez içmez hani annane gelse baksa dedik ama yok (( Allah bir kolaylığını verir dedik çıktık yola eşim kararı bana bıraktı ama ben bu günaha giremem dedim bişeylerden kısarım yanıma yardımcı alırım napim dedim :))

Kızlar bugün kan pıhtısı geldi, üzerine kanama olmadı ve ağrım da yok hiç ama çok korkuyorum. Dr a da bi kaç gün sonra gidebilirim maalesef dua edin bebeğime bişey olmuş olmasın

İnşallah kotu birsey yoktur canim gidebilirsen daha once doktora gitmen daha iyi olur hem dusunmezsin

Olmayacak inşallah canım benim kalbini ferah tut sen ayaklarını uzat yat dinlen ama keşke yine bi dr görünsen progestan gelan verirdi iğne yapardı canım

Bizimki o durumda değil henüz doğuma kadar büyüyecekler ozmn zor olur.. bende günaha girmek istemiyorum yoksa coktan doktor yolunu tutmuştuk.. halen düşünüyorum

Hiç korkmayın bence daha kolay kızım ve oğlum arasında tam 2 yaş var şuan öyle uyumlular ki keşke daha erken olsaymış diyorum zorluğu öyle aman aman yok keyfi ise paha biçilemez
Ablamında kızı ve oğlu arasında bi bucuk yaş var ve çok iyi anlaşıyorlar ama ablam perişandı tek başına büyüttü onu gördüğüm için korkuyorum.. cok kıxmıştım ona dikkat etseydiniz diye şimdi başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…