2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar midem berbat durumda reflü tavan yaptı bunu yaşayan var ise doktorunuz bişi dedi mi?

Kizlar ben hipotiroidiyim demistm ya..Bugun tahlil soniclarim cikti tsh 2.04 digeri 0.96cikmis..Endokrin uzmani bakti..Gayet iyi dedi ama ilacin dozunu artirdi 3 gun 75 mg aldigim ilaci 5 gune cikardi 2 gun de 50mg alcaksin dddi..Tedirgin oldm ama adamin uzmanligi bu biliyodur naptigini heralde dimi

Merhaba arkadaslar, ben de temmuz annesi olucam inşallah. Bir tane 5 yaşında oğlum var. Ikinci olucak inşallah. Geçen ekim ve sonra mart ayında kalp durması sonucu kaybım var.Tahlillerimde pıhtılaşma ya meyil çıktı. Igne ve coraspin kullanıyorum. Inşallah bu sefer kucağıma alırım.

Kizlar merhaba.. Allahin izniyle 6 haftalik oldum ama felaket bi sekilde migde bulantisi istahsizlik mutsuzluk hersey var nasil gelicem bunun ustesinden ... isyerindeyim ve aksami zor ediyorum ne olur bi seyler tavsiye edin
Tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum o da bir parti çıkardıktan sonra istemeye istemeye... Çubuk kraker tuzlu salatalık yada ekmek arası peynir nane yeşillik üzerine limon ... Tabi canım birşey istemiyor

doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım şu dönemde stressiz olmamız lazım.. kalp atımı kaç dedi

Yaaaa benimde cok tutuyo ne yapacam bilmiyorum artik buzu bi deniyim bakalim ayrica 3 gundur migdem bulaniyo ama cikarmak yok canim hicbirsey yemek istemiyo bende yiyip beslenmek istiyorum kizimda yaptigim hatalar vardi onlari yapmak istemiyorum ama yiyemiyorum ne yapiyim bu arada kizim 2.5 yasinda premature dogmustu cok zor zamanlar gecirdik cokkkkk

CAnım benimde ikinci bende şok oldum çok benim kızımda 10 aylık bende napıcam die düşünüyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Sen yine 10 aylık benim 7 :) şaka bi yana zor günler belki bizi bekliyor ama sonucunda ikisini bi arada büyütürüz.. inan bende korkuyorum.. zaten eşimlede haşen kararsızız neyapsak diye

Bosver sen doktoru onlar korkutmak icin elinden geleni yapiyorlar .. Sen zorla kendini yemeye calis bisiler kussanda ye kus yine ..
En guzel gunu neye cevirmis o doktor ..

doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım şu dönemde stressiz olmamız lazım.. kalp atımı kaç dedi
Onu sormadım ama gelişimi iyi dedi güzel konuştu aslında kalbini duyduk bizde ama gümbür gümbür atmiyor daha çok erken dedi haftaya tam atar dedi .

Bosver sen doktoru onlar korkutmak icin elinden geleni yapiyorlar .. Sen zorla kendini yemeye calis bisiler kussanda ye kus yine ..
En guzel gunu neye cevirmis o doktor ..
Zorluyorum cnm bakslim inşallah riskli dönemleri atlatiriz Bebeğimi gördüm küçücüktü kafası elleri vücudu hep olusmustu kalbinin sesini duydum çok şükür çok güzeldi

Zorluyorum cnm bakslim inşallah riskli dönemleri atlatiriz Bebeğimi gördüm küçücüktü kafası elleri vücudu hep olusmustu kalbinin sesini duydum çok şükür çok güzeldi
tam 8. haftada mısın canım, keseni ne zaman görmüştün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…