2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Toxoplasma lgG 31.0 pozitif çıkmış doktora haftaya gidicem sorun mu sizce bu çok korkuyorummmm Birde tahlil verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg bi farkı var mı
Pozitifse iyi zaten canim negatifse sorun oluyor genelde .. Benimkide pozitifti oyle hatirliyorum ..

Canım olumsuz bir durum yok bildiğim kadarıyla, pozitif çıkmış yani daha önceden toxoplasmaya bağışıklığın mevcut, negatif çıktığında daha dikkatli olmak gerekiyor
Ya nete baktım kafam iyice karıştı yok düşük olur kör olur vs asabım bozuldu tam okuyamadımda tşk ederim rahatladım biraz inş dediğin gibidir

Ya nete baktım kafam iyice karıştı yok düşük olur kör olur vs asabım bozuldu tam okuyamadımda tşk ederim rahatladım biraz inş dediğin gibidir

Hiç araştırma canım, net kafa bulandırıyor
Oğluma hamileyken benimde İgG(+) İgM(-) çıkmıştı, nöbetçi pratisyen dr bebeğin alınması lazım enfeksiyondan dolayı mutlaka özürlüdür dedi
hayatımın şokunu yaşamıştım, ertesi gün kendi drumuza gösterdiğimizde hiç önemsemedi vücutta bağışıklık var dedi, diğer dru da şikayet ettik direk 1gece de psikolojimi yerle bir etmişti

Haklısın canım insanı mahvediyolar bazen benimde oğlumda boş gebelik dedi doktor beklesek filan diyoruz yok boşbu duyulması lazım illa boş napcaz diyoz üzgünüm filan çok istiyosanız bekleyin filan dedi ama hiç ümit vermedi 7. Haftaydı bende hiç araştırmamışım ne bileyim geldim ha ağla ha ağla 2 gün sonra başka doktora gittik herşey normal demezmi

Bende inanmıyorum ama bi yanım inanıyor galiba oğlumda doktor boyata bilirsin dediği halde ne boyattım ne kestirdim ona bişi olmasında ben herşeye razıyım modundaydım
Boyatmam kesinlikle ne kadar zararli degil deselerde organik boya vs de kullansalar heleki ilk 3 ay kesinlikle boyatmam .. Omre vs olabilir derine degmeyecek sekilde dipten olmadiktan sonra belki
Ama kesim sacma ya

Boyatmam kesinlikle ne kadar zararli degil deselerde organik boya vs de kullansalar heleki ilk 3 ay kesinlikle boyatmam .. Omre vs olabilir derine degmeyecek sekilde dipten olmadiktan sonra belki
Ama kesim sacma ya
sana soyle soyleyım arkadasım benım bı arkadasım boya konusunu dr una sormustu oda evınde sampuan kullanıyorsan eger aynı sekılde zararlı dıye yanıt vermiş sampuanlarda ınanılmaz kımyasal içerikli eger guvenılır oragnık bı yer varsa sorun olmaz

benim testlerde bakılmamış bi dahaki kontrolde sorucam unuttu mu atladı mı, önemli aslında
Benim bu teste bakildimi bilmiyorum ben kople bi bakima girmistim mart ayinda tüm kontroller rahim filmi sulu usg 17 tane kan testi gibi benim icin çok zor gecen bir surecte yapilmisti..
Hatta e-nabizda kayitliydi ordan görmüstüm sonuclari bu gebelikte doktora gösteririrm telefondan artik demistim bi actim guncelleme gelmis hepsi silinmis
Doktorumda baska sehirde sanirim hepsi yeniden yapilacak yada yapti bu doktorum ..

Ama kesim sacma ya
Bir kaç ay bekle bakalım ilk dört ay geçsin sonra kestirirsin dini kitaplard bile okunacak surelerin vs ilk dört ayda okunması evladır diyor vardır bi hikmeti Yani en azından benim düşüncem

Bunuda duydum hatta dalin gibi bebek sampuanlarinda kimyasal cok az oldugu icin gebelikte onlari kullanin dediler .. Ama ben sampuani degisirsem sacim kepek oluyor baska sampuan kullanamiyorum simdi ilacta kullanamam o yuzden acikcasi cekiniyorum sac losyonum var ama doktora danismam lazim sonucta deriye surülüyor ..
Boyanin kokusu bile zarar zaten canim .. Birde sansliyiz kış evdeyiz bayram seyran dugun dernek yok dogumdan sonra herseyi yapariz

valla tatlım ben zaten dusuk öyküm çok oldugu için 5 aydır saçıma boya dahıl bırsey yapmıyorum makyaj bıle sınırlı zten tesetturluyum iş yerime bıle ruh gıbı gelıyorum bazen hiç birsey surmedıgım için:) çunkı gunumuzde dusuk eylemı ve sıkıntılı bebek vakalrı oyle çoğaldı kı ne kaynaklı ınan bellı değil mumkun oldugu kadar az zarar gormek lazım şampuanını sulandr bıraz olsun faydası oluyor

Önceden birine düsügüm var deyince aa gercekten mi neden oldu acaba diyorlardi simdi kime desem benimde 2-3 dusugum var diyor ..
Yediklerimiz ictiklerimiz ne kadar dikkat etsekte hormonlu iste .. Bizde bebeklerimiz icin ne kadar daha aza indirirsek zararlari kardir ..
Rabbim herkesin bebegini korusun sag salim kucagina almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…