Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza kaçıncı haftada gördünüz keseyi
Tesekkur ederim kizlar .. Herkesi ekledim yeni emojilerle duzenleyecegim sayfamizi insallah 9 ay durur isimlerimiz orda.. Kimse kötü birsey yasamaz
evet canım oyle sanırım. icinde kalsiyum ve D vitamini de olunca oyuzden kafam karıştı400mcg dan alıyorsan 3 tane kullanmalısın
her saçımı kestirişimde belki bu son olur uzunca bir süre kestirmem diyordum.. :) hurafe biliyorum ama kestirmeyeceğim, doğunca zaten kestircem bakamamki saçlara.. en son geçen yıl kasım ayında kestirip boyatmıştım, bu ay da reglimi bekliyordum boyamak için boyamı almıştım ama kaldı :) birde annemin en uzun saçlı halini son kardeşim doğduğunda gördüm uzatmıştıKizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Kestirecegim ay hamile oldugumu ögrendim cok yerde arastirdim tirnakta kesmeyin kaş biyıkta aldirmayin o zaman diyor ☺her saçımı kestirişimde belki bu son olur uzunca bir süre kestirmem diyordum.. :) hurafe biliyorum ama kestirmeyeceğim, doğunca zaten kestircem bakamamki saçlara.. en son geçen yıl kasım ayında kestirip boyatmıştım, bu ay da reglimi bekliyordum boyamak için boyamı almıştım ama kaldı :) birde annemin en uzun saçlı halini son kardeşim doğduğunda gördüm uzatmıştı
Inandigimdan degil sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda onu merak ettim.. Benim sacim cok cabuk uzuyor cunku yaza kadar naparim bilmiyorum simdi banyoda zorlaniyorum ..Ya asla inanman böyle hurafelere, yok hamilelikte kesilen saç bebeğin ömrübü kısaltırmış, Rabbim ona ömür taktir etmiştir benim saç kesimime göre mi kısalacak, bana saçma geliyor,
Amaaaaaa oğlumda 7-8.haftalarda çok uzundu başedemiyorum diye kısacık kestirdim, kesiş o kesiş, benim o çok hızlı uzayan saçlarım gitti ondan beri kesinlikle uzamıyor doğru düzgün, saç küsermiş demişti kuaförüm, sebebi nedir bilmiyorum ama şimdi yine buara kestirme niyetim var uçlar çok bakımsız oldu
Inandigimdan degil sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda onu merak ettim.. Benim sacim cok cabuk uzuyor cunku yaza kadar naparim bilmiyorum simdi banyoda zorlaniyorum ..
bizim burdada herkes öyle söylüyor. nekadar inanmasakta insan tereddüt ediyorKizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Bilmiyorum canım ama daha uygun olabilir telefonla sorabilirsinCnm bu fiyatlar her ilde aynı Mıdır ya ? Bende medical park karadenize gidicem eski doktoruma. 2 yıl önce 50 TL ödüyorduk muayene ücreti şimdi nolcak acaba
Kuzum ben bu tarz şeylerle duyunca ve karşılaşınca şöyle düşünüyorum ve rahatlıyorum. hepimizin olduğu gb karnımızdaki yavrumuzunda kaderinin başı belli,sonu belli. ne olursa olsun iyi ve kötü ( ki dua edelim Allah bizlere her zaman hayırlı, iyi seyler yaşatsın) tüm herşey onun için çizilmişti.Sen saçını kessen nolur.. Yada bir saçmalık anne karnında ki bebeğe nazar..Bol bol Rabbimize dua edelim..Belki de yazılanlar dualarımızın kabuluyle degisecektir.Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Bende inanmıyorum ama yinede şimdilik kestirmek istemiyorum doğuma yakın kestiririm baktım bahar sıcak basmaları başlarsa nasipse o zaman belki :) tırnak kesmesek, kaş bıyık aldırmasak insanlıktan çıkarız yaKestirecegim ay hamile oldugumu ögrendim cok yerde arastirdim tirnakta kesmeyin kaş biyıkta aldirmayin o zaman diyor ☺
Nihat hatipogluna sormuslar kesin biri karisinin sacini kestirmesini istemiyordur boyle birsey uydurmustur buda yayilmistir diyor ☺☺
Kararsizim bilmiyorum ..
Adet tarihinden eminmisinKızlar benim de bir sorum olacak geçen hafta dra gittiğimde sata göre 6+0 gözüküyordu, dr ultrasona göre 6+5 dedi, hatta adet gününden eminmisin diye tiye aldı beni
Şimdi ben hangisini baz alıcam hesaplarken, sat ı mı yoksa ultrason tarihini mi??
Kestirirsen belki hızlı uzaması durur canım, ben çok şikayetçiyddim hızlı uzuyor diye, sürekli kestirmem gerekiyordu ama oğlumdan snra kuaför yolunu unuttum desem yalan olmaz
Kuzum ben bu tarz şeylerle duyunca ve karşılaşınca şöyle düşünüyorum ve rahatlıyorum. hepimizin olduğu gb karnımızdaki yavrumuzunda kaderinin başı belli,sonu belli. ne olursa olsun iyi ve kötü ( ki dua edelim Allah bizlere her zaman hayırlı, iyi seyler yaşatsın) tüm herşey onun için çizilmişti.Sen saçını kessen nolur.. Yada bir saçmalık anne karnında ki bebeğe nazar..Bol bol Rabbimize dua edelim..Belki de yazılanlar dualarımızın kabuluyle degisecektir.
Du bakalim baska ne yorumlar gelecek ..Bende inanmıyorum ama yinede şimdilik kestirmek istemiyorum doğuma yakın kestiririm baktım bahar sıcak basmaları başlarsa nasipse o zaman belki :) tırnak kesmesek, kaş bıyık aldırmasak insanlıktan çıkarız ya
Adet tarihinden eminmisin
Bekle bir daha gittiginde netlesir ona göre doktorun dedigini baz alirsin .. Sonucta doktor o
Toxoplasma lgG 31.0 pozitif çıkmış doktora haftaya gidicem sorun mu sizce bu çok korkuyorummmm Birde tahlil verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg bi farkı var mı