2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk sayfaya ekledim sizleride telefondan yaptim biraz denge bozuldu aksam pcden duzenlerim ☺
Eklemediklerimi de aksam ekliycem siz beni etiketleyin not alayim ..

Gunaydin kizlar. Ben de bu sabah inanilmaz bir agriyla uyandim, sanki adet olmusum gibi hemen baktim bir sey yok ama icime dert oldu. Neyse ki yarin kalp icin gidecektik, umarim kotu bir sey yoktur
Hep aklimizda kurup yatiyoruz bende ilk zamanlar regl oldugumu görüyordum hergun ruyamda sabah kalkiyordum korka korka .. Insallah birsey yokturdur canim agrilar normal benim kasigim hala agriyor belimde tabi.. Doktor normal dedi kanama olmadiktam sonra hersey normal dedi ..

Bu gaz beni bitirdi sanki 5 aylık hamileyim

Günaydın kızlar.. hamilelik şokunu atlattıktan sonra rahat düşünüyorum.. oğlum 7 aylık erken oldu ama kısmeti varmış.. oysaki 4 yıl bkledim ilk cocuğumu .. herşeyin hayırlısı.. ilkinde herhafta doktorda olurdum şimdi daha rahatım kalp atışlarını dinlemk için giderim oda iki hafta sonra herhalde.. nisan annesiyim ilk oğlumda cok güzel sohbetlerimiz oluyor umarım burdada öyle olur..msjlarını okuyorum o heyecanlar cok güzel ilkinde bnde öyleydim.. rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nsip etsin

Hayirli olsun .. Dogumdan sonra böyle durumlar cok yasaniyor hemen tutmaz derken istedigin ay tutuyor
Olsun beraber buyürler ogluna bi tane kız kardes gelsin ikisininde tadina bakmis olursun

bugün midemde bir sıkıntı var sankiii
hergün farklı bir derdimiz oluyorr ya
Benim mide ayakta hep yol tutmuş gibi Cikarmiyorum cok sukur ama tvye telefona vs bakamiyorum gözümü kapatip biraz dinlenince ancak geciyor ..

HAMILELIKTE ;
1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.

çok sağol canım ne güzel bunlar
Allah razı olsun

Notlarima kaydetmisim zamani gelecegine inanmisim demekki Rabbime sukurler olsun geldi
Iclerinden bir kacini yapsak bile ne guzel
inşallah hatim benim için şuan zor görünüyor ama inşallah yapabildiğimiz kadarını yapabiliriz

Hayirli olsun .. Dogumdan sonra böyle durumlar cok yasaniyor hemen tutmaz derken istedigin ay tutuyor
Olsun beraber buyürler ogluna bi tane kız kardes gelsin ikisininde tadina bakmis olursun
Sağol cnm.. aynen bizde öyle düşündük rahat davrandık bu ay korunmayı bıraktık ve hamile kaldım cok erken oldu. Bi kaç ay daha geçseydi daha iyiydi :) rabbim isteyen herkese versin.. inş kız olur çok istiyorum

Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…