Memurlar için geçerli değildir herhalde o işçi kanunudur mesai saati geç bitenler için hoş biz 24 saat nöbete devamCalisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?
günde 3 tane dedi doktor acaba cokmu dedim bi an ama ne bileyimKullanmadim ama gebelikye hep onu veriyor cogu doktor..
Yok cok degil herkes 3 kullaniyor bildiklerim..günde 3 tane dedi doktor acaba cokmu dedim bi an ama ne bileyim
Al_pi ilk sayfa çok güzel olmuş ellerine sağlık canım beni de ekleyebilir misin
Tesekkur ederim kizlar .. Herkesi ekledim yeni emojilerle duzenleyecegim sayfamizi insallah 9 ay durur isimlerimiz orda.. Kimse kötü birsey yasamazAl_pi çok teşekkürler ilk sayfa Harika inş hepimiz sorunsuz sağlıklı bi gebelik geçirip Bebişlerimizi kucağımıza alalımm Benim üçüncü çocuğum olacak rabbime şükürler olsun bana üçüncü kez anneliği nasip ettiği için
Ultrasonla bakıyor keseyi görürsünüz inşallah ama kalp atışı için daha çok erkenCanım alttan muayene mi yaptı,yoksa göbek ultrasonla mı?..Ben de daha gitmedim hastaneye.Bu persembe gidicem inşallah.. 5. hafta insallah duyarım
tamam canım çok sağolYok cok degil herkes 3 kullaniyor bildiklerim..
günaydınnn inşallah ayrılmayalım buralardan sonrada bebeklerimizle ilgili konuşalımmmGünaydin Herkese Listemiz 40 kisi ☺ Artsin eksilmesin insallah ..
400mcg dan alıyorsan 3 tane kullanmalısıngünde 3 tane dedi doktor acaba cokmu dedim bi an ama ne bileyim
Çok amingünaydınnn inşallah ayrılmayalım buralardan sonrada bebeklerimizle ilgili konuşalımmm
Günaydin Herkese Listemiz 40 kisi ☺ Artsin eksilmesin insallah ..
Ayy cok guzel ıkızler işalhhh rabbım sana saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu tehlıkelı donemlerı bı atlatalım da artık doğumları konuşsak korkuttun bizi Can'ım işalhhh tutunur sana sıkı sıkı bebişlerınBenim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o bilir
Benımde oluyo arada Can'ım ya hayırlısı artıkGunaydin kizlar. Ben de bu sabah inanilmaz bir agriyla uyandim, sanki adet olmusum gibihemen baktim bir sey yok ama icime dert oldu. Neyse ki yarin kalp icin gidecektik, umarim kotu bir sey yoktur
KızHerkese merhaba inşallah bende temmuz annesi olucam :) geçtiğimiz haziran ayında bir boş gebelik geçirdim simdi 6 haftalık hamileyim keseyi gördük haftaya kalp atısı icin gidicez inşallah :)Al_pi beni de listeye ekler misin :)