2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin..Benim de ikinci bebeğim Ve bu gebeliğimde ilk yaptığım test silikti. şimdi içimde bir susam tanesi var

Hoşgeldin..Benim de ikinci bebeğim Ve bu gebeliğimde ilk yaptığım test silikti. şimdi içimde bir susam tanesi var
Yaa emin olmak icin bekliyorum aslinda istioduk sonra az daha bekleyelim dedik ama allah yazmis oldu sanirim... Cok uykum var ya cok uyuyorum bide karnim tas gibi gazim var surekli bi kesinlessin insss bakalim allah sagligiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins

Amin canım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.Ahh ahh aynı seyden benden muzdariptim.Ve inanilmaz mide bulantım vardı 3 gün boyunca.kahverengi akıntım oldu.adet tarihim geçince hepsi geçti çok sükür.planlı demek istemiyorum ama düşündüğümüz için adet tarihime 1 hafta kala öğrendim hamileligimi kan testiyle.Heyecanla perşembeyi bekliyorum.

arkadaşlar çok sık ultrason zararlı mı sizce?

ben geçen hafta 4 haftalıkken gittim ultrasonla baktı. bi sorun yok dedi. şimdi bu hafta kese için sonraki hafta da kalp atışları için bakacakmış. 6 hafta içinde 3 kez fazla değil mi? zararı olur mu bebeğe sizce?

ilk hamileliğim. pek bilmiyorum bu işleri. youtube dan izledim. canan karatay zararlı diyor.

Zararli olsa doktorlar bu kadar sık cagirmaz bizi .. Hepimiz burda gittik ben ilk gittim rahim ici temiz mi dedi bakti ikincide keseyi gorduk ucte kalp atimina baktik 2 hafta sonra yine gidicem ..
Cok dusunme bence doktora guven Allaha emanet et bebegini de ..

Ultrason ses dalgası olduğu için zarar vermez.

inşallah öyledir. teşekkür ederim.

Ultrason ses dalgası olduğu için zarar vermez.

zaten zarar veren ses dalgası değilmiş. biliyorsunuz ses dalgaları enerjidir ve ısı enerjisine dönüşüp bebeği ısıtıyormuş. olabildiğince kısa bakılması gerekiyormuş. mesela amerikada gebelik boyunca sadece 3 kez bakıyorlarmış.

bilmiyorum. belki de çok okumamak lazım.

Bende aliyorum o tur mesajlar. Ama Allah korusun insanlara iletisim araclarini kapattirip bir darbe girisimi icin plan kurulmus olabilir. Sesi acik baska odaya koyalim. Fazla itibar etmemek lazim bu tur haberlere

Al_pi çok teşekkürler ilk sayfa Harika inş hepimiz sorunsuz sağlıklı bi gebelik geçirip Bebişlerimizi kucağımıza alalımm Benim üçüncü çocuğum olacak rabbime şükürler olsun bana üçüncü kez anneliği nasip ettiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…