Hoşgeldin..Benim de ikinci bebeğim Ve bu gebeliğimde ilk yaptığım test silikti. şimdi içimde bir susam tanesi varMerhaba kizlar bende arania yeni katildim insallah bu ikinci bebisim olacak ilk bebisimde de burda cok guzel seyler paylasmistim insallah yine cok guzel seyler paylasiriz. Idrar tahlilinde cok silik cikti ama bekliorum ins persembe gunu kan tahlili yapip kesinlestirecem:)
Yaa emin olmak icin bekliyorum aslinda istioduk sonra az daha bekleyelim dedik ama allah yazmis oldu sanirim... Cok uykum var ya cok uyuyorum bide karnim tas gibi gazim var surekliHoşgeldin..Benim de ikinci bebeğim Ve bu gebeliğimde ilk yaptığım test silikti. şimdi içimde bir susam tanesi var
Amin canım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.Ahh ahh aynı seyden benden muzdariptim.Ve inanilmaz mide bulantım vardı 3 gün boyunca.kahverengi akıntım oldu.adet tarihim geçince hepsi geçti çok sükür.planlı demek istemiyorum ama düşündüğümüz için adet tarihime 1 hafta kala öğrendim hamileligimi kan testiyle.Heyecanla perşembeyi bekliyorum.Yaa emin olmak icin bekliyorum aslinda istioduk sonra az daha bekleyelim dedik ama allah yazmis oldu sanirim... Cok uykum var ya cok uyuyorum bide karnim tas gibi gazim var sureklibi kesinlessin insss bakalim allah sagligiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Eklisin zaten ☺beni de ekleyin
Zararli olsa doktorlar bu kadar sık cagirmaz bizi .. Hepimiz burda gittik ben ilk gittim rahim ici temiz mi dedi bakti ikincide keseyi gorduk ucte kalp atimina baktik 2 hafta sonra yine gidicem ..arkadaşlar çok sık ultrason zararlı mı sizce?
ben geçen hafta 4 haftalıkken gittim ultrasonla baktı. bi sorun yok dedi. şimdi bu hafta kese için sonraki hafta da kalp atışları için bakacakmış. 6 hafta içinde 3 kez fazla değil mi? zararı olur mu bebeğe sizce?
ilk hamileliğim. pek bilmiyorum bu işleri. youtube dan izledim. canan karatay zararlı diyor.
Kullanmadim ama gebelikye hep onu veriyor cogu doktor..folic trio kullanan varmı kızlarrr
Ultrason ses dalgası olduğu için zarar vermez.arkadaşlar çok sık ultrason zararlı mı sizce?
ben geçen hafta 4 haftalıkken gittim ultrasonla baktı. bi sorun yok dedi. şimdi bu hafta kese için sonraki hafta da kalp atışları için bakacakmış. 6 hafta içinde 3 kez fazla değil mi? zararı olur mu bebeğe sizce?
ilk hamileliğim. pek bilmiyorum bu işleri. youtube dan izledim. canan karatay zararlı diyor.
hadi yaa.foruma alışmaya çalışıyorumEklisin zaten ☺
Eklisin zaten ☺[/QUOTE
şaşkın ben..
Zararli olsa doktorlar bu kadar sık cagirmaz bizi .. Hepimiz burda gittik ben ilk gittim rahim ici temiz mi dedi bakti ikincide keseyi gorduk ucte kalp atimina baktik 2 hafta sonra yine gidicem ..
Cok dusunme bence doktora guven Allaha emanet et bebegini de ..
Ultrason ses dalgası olduğu için zarar vermez.
Benim de geç döllenmiş yoksa bnm hesabıma göre 8 haftaydı.bizde keseyi görebildkBugün doktora gittim 19 ml olmuş kesemiz ama kalp atışları için erken Dedi geç döllenme gibi görüyorum Dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı Benin gibi olan varmı biraz korkuyorum inş herşey yolundadır
beni de ekler misinizEklisin zaten ☺
Bende aliyorum o tur mesajlar. Ama Allah korusun insanlara iletisim araclarini kapattirip bir darbe girisimi icin plan kurulmus olabilir. Sesi acik baska odaya koyalim. Fazla itibar etmemek lazim bu tur haberlereKizlar bugun gece 12:30-3:00 saatlerinde radyoaktif dalgalar cok fazla dunyayi etkilicekmis..ay cok yakin olacakmis tel.lardan pc.lerden tv isinlarindan uzak durun diye bir msj yayiliyor sosyal medyada..valla benimde feci bir bas agrim var dikkatli olmak lazim sanirim
Ben yokum Benide eklermisinizIlk sayfaya eklemediklerim lutfen beni etiketleyin tablo olusturduktan sonra zor olur tekrar tekrar duzenlemek ..
Gerci bi kac gun beklerim liste tam olsun oyle tabloya geceriz..