• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat ayında tüp bebek yaptırmayı düşünenler ,

3dna

Güzel günler bizi bekler..
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
156
238
303
Merhalar kızlar bu ay tüp bebek yaptırmayı düşünenler var mı aranız da ?

mrb kizlar. bende ocak sonunda basladim.yarin yumurta toplanacak nasip olursa.2.denemem

Selam kızlar bende 2 ay önce tedaviye başladım Polikistik over sendromu var bende o yüzden yumurtalarım toplandı donduruldu 31 şubatta transfer oldum iki gün sonra test olucam tedirginim ilk denemem

slm kızlar bende 2 denemeye dün başladım gonolf450 ve merıonal 75ve 150 likle umarım bu sefer yumurtam fazla olur geçen denemede sadece 3 tane olmuştu ama 1tanesi dönlendi oda malesef olmadı siz neler yapıyorsunuz

Bende dün bebeğimi aldım geldim 2.gün embriosu 03.03 test tarıhım dua edin kızlar ne olur.ilk tedavimde 5. Gun embriosu çıft transfer 5.5 aylık erken doğumla kaybettim inşallah bu defa hakkımızda hayırlısı olur

Bende 28 şubatta yeni tedaviye başlıyorum daha önce olumsuz 1 aşılama olumlu 1 tüp bebek fakat 9 haftalık sonlandı sonrasında yine tedavi transfer iptal edildi bu son deneme artık maddi manevi yıpranmış durumdayız inşallah sizde bende güzel haberlerle moral bulalım mutlu olalım

Merhabalar, Allahım herşeyi gönlümüze göre versin. benimde yarın inşallah yumurtalarım toplanacak, dua edelim birbirimize.
rahim kalınlığınız yumurta toplamada kaçtı hatırlayanınız var mı?

Kızlar merhaba, bugun laboratuvar aradı ben bir embriyonuz 9 hücreli yarın transfer olabilir dediler ve moralim bozuldu. 3. Gün transfer iyi değil diye duymuştum?

Back