2017 Şubat Anneleri

.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah korkulduğu gibi bir şey yoktur. Çok dua ettim senin için gece. Allah sana da bebeğine de şifa versin. Bizi haberdar et.
 
şubatta doğum yapacaklar hangi adet aralığında öğrenmiş oluyor hamileliğini?nisan mayıs mı mayıs haziran mı?son adet tarihi ile uyumlu çıkıyor mu ilk kese görmeniz kızlar?
 
Ben de yolculuğa çıkacağım yaklaşık 10 saat sürecek doktorum izin verdi gitmezsen çok bunalırsın burada dedi. O zaman 9. Haftamizin içinde olacağız inşallah bakalım Hayirlisiyla herkes ailelerine gidip gelsin. Uzak olmak çok zor.
 
Günaydın, bebişimin arkadaşları ve onların güzel anneleri nasılsınız. Ben hiç hamiş değilmişim gibi ne ağrı var ne bulantı. Çooookkk az göğüs hassasiyeti var. Biara oda yoktu. Umarım herşey yolundadır. Usg ile yatıp kalkasım var. Hani zararlı olmasa iki güne bir farklı farklı drlara gidip bebeğimizi göresim vaarrr
 

Canım benden sana nacizane bir tavsiye :/ Bence gitmeyin. Ben de haftasonu eşimin ailesini görmek için Ankara'ya gittim ve kahverengi lekelenmelerim o gün başladı. Doktorlar bu yolculukla alakası yok dese de özellikle kendi ailemdekiler "Keşke gitmeseydin." diyip duruyor. Onun gerginliği bile yetiyor insana. 11 saat de çok uzun bence gitme :/
 
doktora gitmediniz mi daha.
canım hayır ben daha gitmedim dr.a. bayramdan sonra kese de bebekde belki daha görünür hale gelir. o zaman gitmeyi düşünüyorum. hatta belki cinsiyeti belli oluncaya kadar da bekleyebilirim bir ihtimal. tabi eşim acele ettirmezse. ilk gebeliğimde çok gittim. gidince stres oluyorum. herşeyi doğal akışına bırakmak istiyorum bu kez. şimdi gitsem daha ancak kese görünecek. gittiğimde elime avucuma bişey gelsin. ne biliyim kalp atışlarını falan duyayım istiyorum. :)
 

Canım 2 gün bile çok uzun bana göre :) En son dün gördüm, kolayını bulsam bugün yine gidicem. Evde ultrason olsa sürekli izlicem nerdeyse..

Bu arada bende de bulantı yok. Göğüs hassasiyeti var. Ağrı da yok ama o olursa zaten tehlikeli. Mümkünse hiç olmasın yani.
 
Benim doktorum en fazla 15 gun ara veriyor baya uzun bi sure istersen tekrar bi git doktora merak ettigim icin geldim dersin
 

Seninle satlarımızda aynıymış ilk bebekmi ?
 
çok geçmiş olsun. inşaallah güzel sonuçlar alırsın.
 
Kılzarcım merhaba,

Soranlar olmuş evet sağlık ocağına kayıt açtırıyorsunuz, aşı için ilk seferde onlar sizi çağırıyor 2 adet tetanoz aşısı vurulmanız gerekiyor. Ama yanlış bilmiyorsam 4. ayda ilki yapılıyor.
Geç kalınmış sayılmazsınız.

Yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım. O minicik keseyi görmek nasip olur umarım.
 

Canım benim doktorum yolculuk yasak dedi bana. İlk 3ay dikkat etmemiz gerekiyor dedi.
 
Bir oğlum var. İki düşüğüm var. Allah buna sağlık verir inşallah kucağımıza alırız. Siz kalp atısını duydunuz mu?

İnşallah Allah sağlık verir hepimizin bebeğine. Ben kalp atışını dün duydum ilk kez. Kahverengi lekelenme nedeniyle korkuyla gitmiştim, beni şaşırtıp mutlu etti bebeğim. Şuan az da olsa risk var dedi bana doktor. ilaç kullanıyorum ve umutla bekliyorum.
 
Allah sabir versin, cok zor bi durum. Insallah saglikla atlatiriz su 3 yi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…