2017 Şubat Anneleri

Kızlar sprout hamilelik diye bir App indirdim telefonuma çok güzel tavsiye ederim
İndirdim güzel bir programa benziyor teşekkürler haber verdiğin için

Hiç korkma ben 7 senedir ilaç kullanıyorum doz ayarlıysa hayat normal ilerliyor
İnşallah uygun dozda sorun olmaz canım be de öyle umuyorum
Selam arkadaşlar. Bende nasip olursa 2017 şubat annesiyim. Daha önceden de 2013 şubat annesi olmuştum
Geçen sene düşük yapmıştım. Bakalım bu sene rabbim neyi hayırlı gösterecek.
Hayırlı olsun, ben de önceden 2013 Mart annesiyim 4 yaş ara vermek iyi olacak bence
Günaydın kızlar..
Ne güzel doktor telaşı var bir çoğunuzda. Biz kalp atışlarını gördük çok şükür.
Doktor 13 temmuza randevu verdi. Neredeyse 3.5 hafta var daha. Bi an önce geçse zaman... :)
Gözün aydın darısı başımıza, malesef sonra 1 ay kontroller olacak o zaman çok daha zor beklemesi hatta 2 doktorla görüşüp 2şer hafta arayla doktora giden arkadaşlarım oldu benim

Yemeklere çok az tuz kullaniyorum. Bol su içiyorum. Şekeden olabilir mi acaba?
Ailede şeker hastalığı varsa bence ihmal etmeyin ama zaten rutin tahliller isteyecekler bizden varsa orda belli olur ama inşallah yoktur inşallah hamileliğe özgü birşeydir.

gunaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın herkese sabahtan aile hekimime gittim tahlillerimi verdim kanda daha b-hcg yaptırmamıştım umarım yüksek çıkar pazartesi de Dr keseyi fln görür.

Ben dr gitmedim :KK35: ama sonra nette okudugum seyler korkuttu beni keşke gitseydim. Geceden beri uyuyamadım birşey olurmu acaba diye. Şuan iyiyim ama işte o iki gün çok kötüydüm. Off inşallah birşey olmaz. Neden böyle birşey yaptım ben neden gitmedim anlamıyorum. Sen şimdi böylede dedinya iyice aklım takıldı:KK42::KK42:

Çok kafana takacaksan beklemek yerine bence drdan randevu al ya da aile hekiminde b-hcg yaptırabilirsiniz en azından onun seviyesini görmüş olursun ama bence ha 5. Hafta gitmişsin ha 6. Hafta ben de daha gitmedim pazartesi gideceğim 6+0da
 
Ayy gerçekten mi sende de mi var günde kaç kez cikiyosun ya bisey yiyorum bi vuruyo karnıma mahvediyor beni tansiyon fln dusuyo sanırım o anda süt iciyorum sanırım o da yapiyo
Aynen calisiyorum bide cok zor oluyor..gece 3 kere gunduz 10-15 defa gidiyom valla
 
Slm kızlar çocuktan fazla giremiyorum .Geçmişde bir arkadaş bacak ağrısından şikayet etmişti. Bunun iiçin muz , kabak çekirdeği ve maden suyu iyi geliyor aklınızda olsun özellikle 5. Aydan sonra bacak agrısı artıyor genelde yürüyemiyecek derecede ağrı oluyor.düzenli bu dediklerimi tüketirseniz ağrılar azalıyor.
Ben hurmayi simdiden yemege basladim.
Muz maden suyu kabak cekirdeginede basladim
 
Bende Şubat annesi olacağım İnşallah.

ilk değerim 184,75 2 gün sonraki değerim 383,28 ile bana kendimi hiç hamile gibi hissettirmeyen bir embriyocuğum var içimde... :emir_bebek:Son reglime göre 4+3teyim değerler iyi mi kızlar?
 
ya bende kabızlıktan korkuyorum işte dr uma sorayım kullanmamda sorun olurmu dıye
Dr ların çoğu probiyotiği ve önemini bilmiyorlar o yüzden kullanma diyebilir ama araştırmalar faydalarını gösteriyor istersen sen de netten araştır kabızlık İshal bağışıklık sistemi vb birçok konuda çok önemli bağırsak florası o yüzden ben güvenle kullanılabileceğini düşünüyorum:super:
 
Hurmayi bana daha once hamilelik yasayan arkadaslarim soylemisti hem.dogumu kolaylastiriyor,,hem cok faydali,,hem anne sutunu artiriyor ayrica tek sayi yemek de sunnet benim canim istedi diye yemistim bide sekeri dengeliyor tatli yeme hissim olmuyor...kese yi gorunce ilk doktora gittiginizde saglik ocagina gitmek kayit yaptirmak lazim ve tetonoz asisi sart mecburi saglik ocagindaki ebeler takip edip haber veriyorlar yanliz ben gibi calisanlar bence ise gitmeden once yaptirmasin asi ates halsizlik yapiyormus bunyeye gorede degisir ama ..
 
ARKADAŞLAR HURMA YEMEYİN GEBE EĞİTİMİNDE EBENİN BANA DEDİĞİ ŞEY RAMAZAN AYINDAYIZ HURMA YEME İLK 3 AY VE SON 3 AY HURMANIN KURUSU DA YAŞI DA HAMİLELERDE ÖNERİLMİYOR DEDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM....sanırım il 3 ay düşüğe, son 3 ay da erken doğuma neden oluyormuş
 
Oligofer ve folidoce yazdı bana kızlar bide bulantı ve ağrı için iki ilaç ama o ikisini icmem sizde de aynı ilaçlar mı
 
X