2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305

Aminnn canim aminn inşallah her birimiz sağlıkla evlatlarimizi alırız kucaklarimiza.
Masallahhh canim nasıl herşeyi hissetmissin masallah.
Sanırım bendede bu gibi .hayırlara yapalım hayırlı olsun inşallah.

Aslında ben de hep çocuklarım olursa aralarında 1 2 yaş olsun istemişimdir .çok güzel bence senin durumun .evlatlarin birbirine çok yakın masallah
 
 
Merhaba. Benim dogum 7 mart olarak görunuyor. Bir haftadir yatıyorum. Düsuk riski vardi. Iğne oldum. Şimdi de progestan kullaniyorum. Yarin doktor kontrolu var. Umarim risk bitmistir.
 
Bende öyle düşündüm, büyük ihtimalle mart annesi olursun. Mesela benimde 9 mart görünüyor ama şubat da doğacak gibi hissediyorum.
Benimki de subatta doğabilir zorunlu olarak sezeryan olacagim cunku acik miyom ameliyatı olmuştum.Ama olsun sizi seviyorum buraya yazmaya devam edecegim
 
Çok ilginç ben hiç birşey hissetmiyorum. Ben kürtajın üstüne adet olmadan gebe kaldım. Aslında hissetmediğimiz için de endişeliyim bu da mı olmayacak diye.
 
Kizlar birsey sorucam test yaptirdik ya hani rubella antikoru diye birşey var benim o pozitif cikmis bi hastalıkmis deri döküntusne sebep oluyormus benim basımda bu mevcut. Okudum bebeğin olumune dusuge sebep oluyormus ya da bebekte anormallikler olmasına
Pazartesi doktora gidicem ama korkuyorum icim içimi yiyor
 
selamlar annecikler
ben de mart annesi olucam inşallah da bir kaç şey sorabilir miyim?
henüz gitmedim doktora ne zaman gitmem gerekli bir de hamileyim gibi gelmiyor pek benim gibi bir şey hissetmeyeniniz var mı ?
 

GECMIS olsun canim. .Allah esirgesin inşallah bebeğini.güzel haberlerle gelsin bugün kontrole gidecek tazecik anneler Insallah..

Çok ilginç ben hiç birşey hissetmiyorum. Ben kürtajın üstüne adet olmadan gebe kaldım. Aslında hissetmediğimiz için de endişeliyim bu da mı olmayacak diye.

Canim ben hissettiğim için sorunmu var diyordum sende hisetmedigi için endiseleniyorsun. Bizler şimdiden anne olduk herşeyden tedirgin iz.
Bünyeye göre değişiyor bence kuzum bak benim goguslerde ne sis ne acı hiç bisi yok mesela donuk haldeyiz.
Daha hiç muayineye gidip kese felanda görmedim ben. Sonumuz hayırlı olsun inşallah .Allah gonlumuzde geçen evlat sevgisine bizi doyursun bize yasatsin inşallah.
 

Aminn Rabbim inşallah hepimize nasip etsin
 
Benim tesaduf oldu hep spiralle hamile kaldim dogum kontrol haplari alerji yapti spiral takmadilar bidaha kaybettim o bebegimi 10 haftalik 1 hafta uykusuz agladim tek tesellim saglikli olmadigi icin beni biraktigiydi onun hareketlerini gormustum herseyini dosyaladim kaldirdim asla unutamam spiral takilmayinca takvim yontemine basladik yumurtlama gunumde yapmiyoduk 3 gun sonrasi oldu sadece yumurtlamamdan sonra iliski 6 aydir bise olmuyodu ama bu ay hamile kalmisim şok olduk 2. Bi şok ta ikiz olabilir dedi dr şok ustune şok yasadik cunku iki ailedede ikiz yok ben sigarayi birakmis olmamiza bagladim bu durumu 1 aydir yeme icmede duzene girmisti sigara cok etkili bence bu konularda zarar resmen uzak durulmali bence 6 ay tutmayip sigariyi biraktigimiz ay yumurtlama gunum bile olmadan tutmasi cok etkiledi beni zararini tam anladim
 
Ewet canım gittim salı günü keseyi gördük cok sükür kalp atısı bekliyorum :) sen gittin mi canım

ayy ben gitmedim henüz biraz bekleyim hemen gitmeyim dedim kociş de görevde kendim de gitmek istemedim
hissediyor musun hamile olduğunu ben kan testi ile öğrendim onun dışında herhangi bir belirti yok ben de sen ne durumdasın tatlım ?
 
Merhaba kızlar bende 7+6 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı sorunu yaşıyorum su bile içemiyorum deterjan kokularından özellikle çok tiksindim Pazar günü serum takıldı biraz rahatlatı derken hafif hafif yine başlıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…