2017 Kpss Takip Günlüğü

smykmy

B:78.7 # G:68.6 #H:55
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
4.629
11.275
Merhabalar
2017 kpss ye 52 gün kala takip yapma kararı aldım.özel sektörde kendi branşımda çalışıyodum.istifa ettim.Kararla ve azimle insallah allahtan bise olmazsa hergün ne yaptığımı buraya yazacağım.Dönem başından beri kpssye calışmak istedim ama sabah 8 buçuk aksam 7 calışma zaman dilimi ve bir kızım olduğunu söylersem az çok beni anlayabilirsinizçalışmak isteyen arkadaşlar gelip yazabilir.
Benim hocam sayfasından egitim videolari izliyorum.tarih cog anayasa gecen seneden videolarla calismistim ama egitim sıkı çalışamamıştım.bakalım programıma duayla sarılıp insa istediğim bi sekilde sınava girebilirim.haydi bakalım çalışmaya dewam

Egitim program gelistirme bitti sorulari pegemden cozuldu.
Gelisim psik. Video 9 dayım

Tekrardan merhabalar
Kızımı uyuttum birazdan derse baslicam

aaynaa naber nasılsın kpss calisiyor musun bu sene
başladım canım sen?
ya bir gaza gelmem lazım canım ya birbirimizi tetiklememiz lazım ne bileyim yarış hali olmalı konuların bitmesinde falan bir kafa dengi olmayınca tembellik de diz boyu

başladım canım sen?
ya bir gaza gelmem lazım canım ya birbirimizi tetiklememiz lazım ne bileyim yarış hali olmalı konuların bitmesinde falan bir kafa dengi olmayınca tembellik de diz boyu
Aynen canim napsak bi tablo falan mi yapsak

Bi kac gun misafirim vardi bu yuzden giremedim napiyosun neleri bitirdin neler yaptin

Aynen canim napsak bi tablo falan mi yapsak
aynen canım ben kısmetse yarın memlekete gidiyorum bir on gün duracağım orada çalışamam ama gelince kuzum tam bir en azından düzene girer çalışmalarımız işte şu zamana kadar şu ders bitmeli falan demek lazım

On gun cok uzun bi sure ya sinava az kaldi canim

ben tarihten başladım daha canım ilk konu bitti şimdi ilk müslüman türk devletlerindeyim
Anladim canim konulara asinayiz hizli bitiririz benim egitim sknti ondan baslamistim o yuzden.hadi bakalim git gel dewam ederiz canim

Canim vaktin varmis baya senin ben bu onumuzdekine gircen sandim

Anladim canim hatirliyorum ya tamam tatlim iyi tatiller sana kendine iyi baja

Simdi kizimi uyutuyorum hemen derse baslicam ardindan insallah

Ben yine konular bitmeden sınava girmekten korkuyorum aha bir sene geçti k à ldi bir sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…