başladım canım sen?aaynaa naber nasılsın kpss calisiyor musun bu sene
Aynen canim napsak bi tablo falan mi yapsakbaşladım canım sen?
ya bir gaza gelmem lazım canım ya birbirimizi tetiklememiz lazım ne bileyim yarış hali olmalı konuların bitmesinde falan bir kafa dengi olmayınca tembellik de diz boyu
aynen canım ben kısmetse yarın memlekete gidiyorum bir on gün duracağım orada çalışamam ama gelince kuzum tam bir en azından düzene girer çalışmalarımız işte şu zamana kadar şu ders bitmeli falan demek lazımAynen canim napsak bi tablo falan mi yapsak
ben tarihten başladım daha canım ilk konu bitti şimdi ilk müslüman türk devletlerindeyimBi kac gun misafirim vardi bu yuzden giremedim napiyosun neleri bitirdin neler yaptin
On gun cok uzun bi sure ya sinava az kaldi canimaynen canım ben kısmetse yarın memlekete gidiyorum bir on gün duracağım orada çalışamam ama gelince kuzum tam bir en azından düzene girer çalışmalarımız işte şu zamana kadar şu ders bitmeli falan demek lazım
ben 2018 e gireceğim nasipse canım kpss b içinOn gun cok uzun bi sure ya sinava az kaldi canim
Anladim canim konulara asinayiz hizli bitiririz benim egitim sknti ondan baslamistim o yuzden.hadi bakalim git gel dewam ederiz canimben tarihten başladım daha canım ilk konu bitti şimdi ilk müslüman türk devletlerindeyim
ben 2018 e gireceğim nasipse canım kpss b için
ben kamu mezunuyum ya ondan canım iki yılda bir bizim için çift yıllar