2017 kpss öğretmenlik bakın ya kizlar

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
Merhaba kızlar , ben kismetse bu sene ilk defa kpss ye hazırlanıcam. Çok istek var inşallah öyle de devam eder. Size danışmak istediğim birkaç konu var. 1 yaşında bebeğim var çok hareketli ve cok ilgi isteyen bir bebek,. Şimdi ben kismetse aralıkta formasyon alicam başka bir ilden günübirlik gidiş donus yapıcam inşallah. Bransim Tarih. Hedefim 90 :) inşallah bunu basaririm. Size sormak istediğim şimdi ben daha önce eğitim Bilimleri derslerini hiç görmedim. Nasıl bir program belirtmeliyim kendime, ilk önce hangi derslere ağırlık vermeliyim? Dersane ye gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok büyük zaman kaybı olur benim için. Düşünceleriniz neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim

GK GY ya da alan bilgisiyle başlayabilirsin.

Eğitim bilimlerini de formasyonla beraber götürebilirsin.

Formasyon dersinden sonra bi de KPSS kitabından konu çalışıp (çünkü okulda verilen formasyon dersi KPSS'ye yönelik olmuyo, baya fark var) ya da video izleyip soru çözebilirsin

Canım benim eğitim Bilimleri hakkında hiç bilgim yok GK gy az çok gördüm daha önce Önce eğitimden mi başlasam diyorum?

Canım benim eğitim Bilimleri hakkında hiç bilgim yok GK gy az çok gördüm daha önce Önce eğitimden mi başlasam diyorum?

Öyle de olabilir o da bir yol sonuçta. Çalışma şekli, ders önceliği kişeye bağlı aslında.

Mesela ben az çok bilgim olanları kısa sürede bitirip onlarla ilgili sadece soru çözerken hiç bilmediğimle ilgili geniş geniş çalışmayı düşünüyorum ki öyle de yapıyorum şu an.

Ben de formasyon aldım ama hiç KPSS'ye yönelik çalışmadım.
Ama şu an kendime göre bi ders planı oluşturdum ve uyguluyorum.

Daha önce sınava girmiş olanların yorumlarını da alsak iyi olur tabi.

Evet çok haklısın cnm ben daha başlamadım. Kpss hangi yayın kitaplarını aldın sen? Bide bransin hangisi cnm ☺

Evet çok haklısın cnm ben daha başlamadım. Kpss hangi yayın kitaplarını aldın sen? Bide bransin hangisi cnm ☺

Türk dili ve edebiyatı

GK GYte ilk önce İsem'i tercih ettim. Elimdekiler hep 2016 kitapları ama. Şimdi yaprak testlerini almayı düşünüyorum 2017 olanları

Bi de Benim Hocam yayıncılık var.. Ramazan Yetkin'in bi de Engin Eraydının kitapları o yayından çıkmış. Bunları almayı düşünüyorum.

GK GYte İsem ve Benim hocam açık ara öndelrr bence diğerlerini araştırdıkça paylaşırım seninle de

Sende hangi kitaplar var peki

Canım ben henüz kitap almadım daha. Ablamin 2013 yılına ait eğitim Bilimleri kitapları var onlara calissam mi diyorum acaba sence sakıncası olur mu? Alan ve GK gy kitaplarını bu hafta alicam inşallah onun icin sana danisayim dedim bende :) elimde yediiklim ve yargı var 2013 yılına ait ama

2013 yılından bu yana değişen bilgiler var yanlış öğrenmene sebep olmasın

Sonra Yen'i basımlara çalışacaksan sorun olmaz herhalde

Konu anlatımlarını 2017 videolarından takip et bari hem kitabın kenarına not da alabilirsin değişenleri

Canım eğer bilgiler değişmiş ise ben hiç riske almiyim en iyisi sonuçta ilk hazirlanmam olacak en iyisi 2017 alayım ya. Sen kaç mezunusun cnm ben 2014 te mezun oldum ama yeni formasyon alicam onun için şimdi basliyacam kismetse :)

2016 mezunuyum ben de. Gündüz branş dersleri akşam formasyon dersleri derken çalışamadım sınava birlikte yürütemedim

Bence bi an önce planını yapıp başla canım çalışmaya. Valla gözümde büyüyo alan bilgisi, eğitim, GK gy

Aynen cnm çok haklısın yetisturemeyebilirim :) inşallah atananlardan oluruz bu sene

gk gy icin;
tarih ramazan yetgin,
cografya engin eraydin
mat ilyas günes
turkce aker kartal kesin tavsiyemdir..

egitim icin kendin bol bol konu calis simdi youtubeda isem yayinciligin falan deds videolari var onlardan dinle..

egitimde püf nokta bol bol soru cözüp konulari aklina kazimak..
egitimi son zamana birakma derim ki zaten zamanin var.. tarihi cografyayi birer ayda halletmeye bak.. bol bol da deneme cöz.. egitimden cikmis sorulari muhakkak çöz..

Canım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim aklımda bulunacak hepsi inşallah

İnşallah

Çalışmalarından haberdar et 2017 öğretmenlik başlığı var bi iki mesaj yazdım kimse yok gibi ama olsun sen de oraya gelirsin
Ok canım hberlesiriz tabiki :) ben oraya gelirim :)) bu arada bugün kitap almaya çıktım istediğim yayınlar yoktu burdan bi arkadasin da tavsiyeler i vardı ama bulamadım. Bende pegem ve beyaz kalem yayınları aldım nasıl sence ?

Dershaneye gitmeseniz de olur ama eğitim bilimleri için kesinlikle video dersleri tıpkı dershaneymiş gibi düzenli takip edin. Bu şart yüzde yüz eminim dershaneye gitmeyen bir insan için. Tarih zorlanılan bir derstir sizin avantajınız var genel kültür açısından. Alana çok iyi çalışmalısınız. Başarılar yolunuz açık olsun. Video dersleri dershane gibi haftada beş gün belli saatlerde başına oturarak başka plan yapmayarak notlar tutup tıpkı bir öğrenci gibi kendinize ödevler vererek takip etmelisiniz.

Evet çok çok haklısınız başka plan yapamam gerekecek zaten bebek var, ondan kalan zamanlarım i hiç boş durmadan degerlendirmem gerekecek. Dediğiniz gibi yapıcam video ile inşallah güzel olur hepimiz için. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Merak etmeyin günde yarım saat olsun ama düzenli olsun. Sorun değil. Eğitim bilimlerini özellikle belirttim basitmiş gibi, yorum sorusuymuş gibi geliyor o derslerin soruları ama birbirine benzeyen çok kavram var. Hafife almak büyük hata oluyor ben yaptım başkaları yapmasın diye söylemek istedim. Rica ederim.

Tarihte Ramazan Yetgin dinle
Coğrafyada Engin Eraydın
Matematikte Şenol hocayı öneririm basit ve güzel anlatıyor
Ben onunla çalıştım mat
3 doğru 3 yanlışla başlamıştım 19,25 net yaptım sınavda

Bir de Ramazan hoca ile Engin hoca iyi güzeller ama
Çok fazla kitap çıkarıyorlar
Hepsini almalıyım diye düşünme
Ben Ramazan hocanın videolarından etkilenip isemin tarihlerini aldım
Aynı tarz yani, hep bilgi, başka yayın daha iyi olabilirdi
Gerçi bu seneki tarih kolaydı
2014 tarihi gibi olsa o kitapların faydası çok daha fazla olabilirdi

mat için en az 3, sözeller için en az 5 soru bankası bitir
Tavsiyem :)

Eğitim bilimleri için de ihtiyacın konu anlatımını öneririm
Şuan yayınevinin durumu ne bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…