2017-Kpss-A grubu için sınava hazırlananların düşüncelerini istiyorum.

mutluluk1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
333
42
21 mayıs 2017 ve 28 mayıs 2017 tarihlerinde olan Kpss A grubu sınavlarına girmek istiyorum. Hayalim vergi müfettişi olmak .Ancak gerçekleşme ihtimali sanki milyonda bir gibi ... Küçücük bir ihtimalde olsa ilerde keşke dememek için şansımı denemek istiyorum.
Başarmak için şartlarım çok zor. Sınava sadece 3 ay kaldı .Diyelimki sınavı kazandım. Yaşım 35 olması sebebiyle yaş sınırına takılıyorum. 31.12.2017 sonuna kadar kurumun kadro açığı olup müfettiş alımı yapması gerek. Alım olursa kurum sınavını geçmek gerek .. vs.vs..
Ben mali müşavirim. Sınavları doğru şekilde çalışma tekniği bulursam başaracağıma inanıyorum. ki kızıma 6 aylık hamile iken mali müşavirlik yazılı sınavını geçebildim.. Ve etrafımdaki birçok bekar arkadaşım hala bu sınavı veremediler.
Hangi kaynaklara çalışmak gerekiyor.. Hangi kitaplar.. Pegem uzaktan eğitim var.Tavsiye ediyormusunuz.. Çalışma yöntemlerini ve kaynakları bildirebilirseniz çok memnun olurum... teşekkürler...

pardon konuyu tamamlayamadan gönderdim..
asıl amacım çalışma yöntemleri.. kaynakları...
internetten pegem uzaktan sistem eğitim var. tavsiyeleriniz.. ve hangi kaynaktan soru çözmem gerekiyor. Lütfen konu ile ilgili yardımcı oalblirseniz çok sevinirim...

Yaparsın öyle düşün.. mali müşavirlik sınavını geçmişsin,kpss vız gelir:) yolun açık olsun..
kazanamadın varsay.. mali müşavirsin,zamanı gelince yeminli olur paraya para demezsin :)

İnşallah hayalini gerçekleştirisin ancak vergi müfettişi olmak o kadar zor ki!Sınavı geçip kazansan bile yeterlilikti yetkiydi ömründen ömür götürür üstelik evli ve çocukluymuşsun.Ancak hayalinse tabiki birşey diyemem Allah kolaylık versin şimdiden

Yaparsın öyle düşün.. mali müşavirlik sınavını geçmişsin,kpss vız gelir:) yolun açık olsun..
kazanamadın varsay.. mali müşavirsin,zamanı gelince yeminli olur paraya para demezsin :)

inanyorum.. birazda kısmet işi.. hayatımda dğeişlikler yapmak istiyroum. şu an kurumsal firmada uzman olarak çalışıyorum.. maaşım 4500 tl .. vergi müfettişi olsamda bu kadar olucak.. para dğeil huzur istiyorum. Çocuklarıma zaman ayırmak istiyoum. Özel sektör ve çok yoğun mesailer.. çocuklarımla ilgilenemiyorum. Amacım bu şirketten ve geçmişten kurutlup Ankara'a geçmişten kurtulup kendime sıfır bir hayat kurmak .Ve kendi mesleğimle ilgili diye.. Sadecde doğru çalışma yöntemleri ve kaynakalar bulmam gerek..
teşekkürler.

İnşallah hayalini gerçekleştirisin ancak vergi müfettişi olmak o kadar zor ki!Sınavı geçip kazansan bile yeterlilikti yetkiydi ömründen ömür götürür üstelik evli ve çocukluymuşsun.Ancak hayalinse tabiki birşey diyemem Allah kolaylık versin şimdiden

çok zor biliyorum.. sınavı geçsem bie kurum yer acacak. Yer açsa kurum sınavı var. bide yaş sınırına takılıcam. Ama son şansım. Denemek istiyorum. kaybedeceğim teş şey 3 ay ders çalışmak olacak.. birazda kısmet.. devlette şu an o kadar çok açık varki.. Bir çok kadro açığa alınmış idi. Birazda burdan umut ediyroum.

hhıı bu arada evli değil... bekar ve çocuklu :)))

Kpss uzun bir maraton ne olursa olsun hayalinden vaz geçme sakın.Ancak cidden vergi müfettişliği feci bişey yaa,üç sene adamın doğduğuna pişman ediyorlar yok yeterlilik yok yetki!Ama sonrası çok güzel tabiki ona bir şey diyemem!

Nasıl ama ya yaş sınırı 40'a çıktı diye biliyorum bende 35 yaşındayım iktisat mezunuyum a grubu iktisattan gireceğim nasıl olacak ki ???

X