- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Canim destek olamadm sana ama sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim cok kolay bi model sayilara dikkat etmek gerekiyo sadeceAy bu çok güzel renklerine de bayıldım bende yapcam bundan
Kizlarrr gunaydin erkek anneleri bisey danisacgm sizlere Eki Görüntüle 1999862 Ben burdaki renkleri cok begenmistim konsept olarak mint sari ve yildiz dusunmustm nevresimlerini yatak koruyucusunu fln hep bu renklerden yaptircaktm objeleri yildiz kullancaktm ve battaniye baslamistim Eki Görüntüle 1999867 ancak cok içime sinmedi battaniyede gorunce renkleri cok unisex oldu sanki renkler bebemavisine mi donsem bilemedim yardimci olurmu sunuz konsepti degistrsemmi acaba
Merhabaaaaaaaa bende geldim kizlar :) kasimin ilk haftasi olcak dogum sanirim. Ben cok hevesli oldugum icin boyle alisverisler cok hosuma gidiyo. Oglumun besigini sallanir tarzda dolapli ve ileride tek kisilik yatak olan tarzdan aldim. Bebek arabasini pusetli aldim. 1 tane hastane cikisi dedesi aldi anneannesi ic zibin takimlari fln aldi. Bizde tulumlar hirkalar fln aldik hepsini kislik aldik tabi yazlik olanlari dogduktan sonra aliriz diye dusunuyorm. Tabi yavas yavas aliyoruz bi anda yuklenemeyz diye ama emzigini biberonunu flnda aldim. Bide kendim bileklik yaptim ismi yazan. Hastanede takmayi dusunuyorum bilegine. 17. Haftamdaym ama bebek arabasyla onu gezdircegm gunlern hayalini smdiden kurmaya basladim. Kanguru ve ana kucagida almayi dusunuyoruz ama ana kucagi sizce saga solami sallanmali yoksa ileri geri mi? Onda emin olamadigim için almiyorum. Kanguruda kimi kafa destekli iyi diyo kimi normal al diyo bilemedim. Bide kangurunun bez gibi olup bebegi anne vucuduna saranlari varmış onuda yeni dogum yapan tanidigim soyledi. Fikri olan varsa yorum alabilirim... insallah bebeklerimiz saglkla kucagmza gelir.
Eki Görüntüle 1999581
Meraba hamisler kısmet olursa bende bu resimdeki battaniye den başlamak istiyorum malum benm 3.bebis evde besik puset bebek arabası anakucağı mama sandalyesi herşey var bende ona özel bi battaniye yapayım diyorum beceremezsem anneme devrederim
Kizlarrr gunaydin erkek anneleri bisey danisacgm sizlere Eki Görüntüle 1999862 Ben burdaki renkleri cok begenmistim konsept olarak mint sari ve yildiz dusunmustm nevresimlerini yatak koruyucusunu fln hep bu renklerden yaptircaktm objeleri yildiz kullancaktm ve battaniye baslamistim Eki Görüntüle 1999867 ancak cok içime sinmedi battaniyede gorunce renkleri cok unisex oldu sanki renkler bebemavisine mi donsem bilemedim yardimci olurmu sunuz konsepti degistrsemmi acaba
tatlım nerelerdesin sen sohbet topiğine gelYaKaMoZz-z ss_sinem jenny48 bizim isler karisti devlete ayrintili ultrosan icin sira almaya gitmstk doktor kiza benziyo dedi
M seklnde olani nerden bulcam peki yaa burda oyle cok yokcanım bebek yeni doğduğunda 4. trimesteri tamamlar yani anne karnından sonra yeni dünyaya alışma evresine 4. trimester derler o nedenle anne karnındaki güveni slingler çok güzel sağlıyor ben kesin alacağım. kangurunun ise ergonomik olmasına çok dikkat et sakın chicco falan alma ergo360 boba falan alabilirsin. bebeğin bacaklarının M şeklinde olması lazım ama ergonomik olmayınca bacakları sarkıyor asılmış gibi duruyor yavrucuk
Kundagi yarim kundak yap canimvsadece elleri icerde olsun bacaklar disarda ve amacin ellerini sallayipta kendi kendini uyandirmasin diye olsun. Cunku kundagin el ayak duzeltmede yarari yok. Kanguruyuda internetten guvenle alabilirsin canim. Tuniko.com sitesine bak istersen sahibi facebook babywearingturkiye sayfasinin yoneticisi face sayfan varsa bilgi alabilirsin kendisinden ve kullananlarada danisabilirsinM seklnde olani nerden bulcam peki yaa burda oyle cok yokbide dogmdan snra kundaklicam ben eli ayagi duzgn olsn diye uyurken
Hadi yaa sağlıklı olsun yeter ki :) ilk erkek diyen doktor kesin mi konuşmuştu peki?YaKaMoZz-z ss_sinem jenny48 bizim isler karisti devlete ayrintili ultrosan icin sira almaya gitmstk doktor kiza benziyo dedi
ben 1.ciyi tercih ederdim cnm bnmde oğlum olacak Allah nasip ederse sade bişi istiorum ben acıkcasıerkek bebiş anaları yatak ya da beşik süsleme hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sade olsun istiyorum spor olabilir erkek bebeğine kurdeleler fırfırlar tüller yakıştırmıyorumşimdi bir süs çılgınlığıdır almış başını gidiyor her şey hediye paketi gibi hiç sadelik yok
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Eki Görüntüle 2000625 Eki Görüntüle 2000626 Eki Görüntüle 2000627
ben 1.ciyi tercih ederdim cnm bnmde oğlum olacak Allah nasip ederse sade bişi istiorum ben acıkcası
bnde mavı düşünmüyorum valla cnm her sey her yer mavı olsun istememçok model araştıramadım şimdi ama az çok ne dediğim anlaşılmıştır. birde maviden ziyade beyaz üstüne renkli desenli düşünüyorum bir yerde okumuştum görmeleri netleştikçe baya ilgilerini çekiyormuş desenler
ben hasır beşiklere bakıyorum çok özeniyorum çünkü ne yapıp edip alıcam ama sonra büyüdüğünde ne yaparım bilmem. ablam erkek çocuğu için park yatağı önermedi yeğenim devirmiş çünkübnde mavı düşünmüyorum valla cnm her sey her yer mavı olsun istemem
ama bu beşik konusunda kararsızım yanı hangısı kullanışlı acaba park yatak mı buyuyen beşik mi normal ahsap beşik mi
ilk çocuk olunca daneyımsızlıkten soru cok oluyor kafada
Haklısın canım bende pek yakıştırmıyorum. Erkek bebekte sadelikten yanayım. Ama yalan yok son resimdeki tüllü olan çok hosuma gittierkek bebiş anaları yatak ya da beşik süsleme hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sade olsun istiyorum spor olabilir erkek bebeğine kurdeleler fırfırlar tüller yakıştırmıyorumşimdi bir süs çılgınlığıdır almış başını gidiyor her şey hediye paketi gibi hiç sadelik yok
Ben üçüncüyü beğendim canım. Benim renk tercihim de beyaz krem olurdu. Ben mesela kız diye herşeylerini pembe almayı düşünmüyorum. Beyaz her zaman daha kibar ve temiz bir görünüm veriyor. Ki sen de öyle düşünüyorsun sanırım :) süs konusunda da haklısın fırfırlara falan hiç gerek yok sadece bebek erkek de olsa düz tülden bir cibinlik olmalı bence sineklik görevi görmesi için.erkek bebiş anaları yatak ya da beşik süsleme hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sade olsun istiyorum spor olabilir erkek bebeğine kurdeleler fırfırlar tüller yakıştırmıyorumşimdi bir süs çılgınlığıdır almış başını gidiyor her şey hediye paketi gibi hiç sadelik yok
Park yataklar gerçekten kullanışlı. Kademeli olması hafif ve taşınabilir olması uzun seneler kullanılabilir olması açısından park yatak alırız diyordum ama sonradan fikrim değişti. Çünkü fonksiyonel oldukları kadar da çirkinler bana göre :) Oda yapmayı düşünüyorum ve dolabıyla şifonyeriyle uyumlu olmasını istiyorum. Bu yüzden yine kademeli olmasına dikkat ederek beşik seçeceğim bir tane. Büyüyen beşik gibi olanlarda altta çekmece vs olduğu için bebeğin boyu beşiğin boyunu aşıyor belli bir zaman sonra ve düşme tehlikesi oluyor. O yüzden o modelleri hiç düşünmedim.bnde mavı düşünmüyorum valla cnm her sey her yer mavı olsun istemem
ama bu beşik konusunda kararsızım yanı hangısı kullanışlı acaba park yatak mı buyuyen beşik mi normal ahsap beşik mi
ilk çocuk olunca daneyımsızlıkten soru cok oluyor kafada