2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Oğlumun odasını, perdesini, hastane odasını ve hediyeliklerini vs tüm süslemelerinde mint yeşili, lacivert ve sarı renkleri kullanmış biri olarak bence çok hoş renkler ben de battaniyesini tek renk bu tonda sarı yapmıştım, unisex duruyor ama güzel duruyor bence. Odasındaki yatak takımını ben krem almıştım. Perdesi ve tülü mint yeşili. Duvarları açık tonda sarı. Odasına renk katması için odasındaki sallanan koltuğa bordo minder aldım sadece :) Odamdaki beşiğine ise mint yeşili ipek şantuk ve resimdekinden biraz daha açık tonda sarı renkli kumaş ile fiyonk, fırfır, cibinlik, kuran kılıfı, takı yastığı takımı hazırlamıştım. Aynı şekilde hastane odasında beşiği için de aynı mint yeşili şantuktan fiyonk ve sarımtrak tülden fırfır hazırlamıştım. (Ben başka süsleme yapmadım odasında, bir de ufak bir masaya fırfırın tülünün tonunda örtü serip üzerine hediyeliklerinden ve krem rengi plastik tabaklarda kurupasta falan koymuştum o kadar. Bir de odanın kapısında ismi yazılıydı ve yatak başında da hoşgeldin bannerı vardı) Kendi pijama, gecelik ve terliğimi de bu tonlarda almıştım :) bence krem ve sarı ile mint yeşili çook yakışıyor. Tonuna göre lacivertle de şık duruyor, ben mesela hastane için keçeden hazırladığım banner yazısında lacivertle birlikte kullanmıştım. Bence bu renkler maviden daha çok iç açıcı ve ferah bir hava da katıyor odasına ama tercih meselesi tabii :)

canım bebek yeni doğduğunda 4. trimesteri tamamlar yani anne karnından sonra yeni dünyaya alışma evresine 4. trimester derler o nedenle anne karnındaki güveni slingler çok güzel sağlıyor ben kesin alacağım. kangurunun ise ergonomik olmasına çok dikkat et sakın chicco falan alma ergo360 boba falan alabilirsin. bebeğin bacaklarının M şeklinde olması lazım ama ergonomik olmayınca bacakları sarkıyor asılmış gibi duruyor yavrucuk

becerirsin canım tığ işi çok basit bende kuzenimin kızına yapmıştım pembe beyazını çok güzel duruyor. takıldığın yer olursa youtubeden yapılışına bakabilirsin popcorn diye geçiyor kabartmanın adı

bayıldım canım harika renkler sakın vazgeçme bence bende gri ve beyaza taktım bu sene zanırım oğluşumu gri renge boğacağım

M seklnde olani nerden bulcam peki yaa burda oyle cok yok bide dogmdan snra kundaklicam ben eli ayagi duzgn olsn diye uyurken

M seklnde olani nerden bulcam peki yaa burda oyle cok yok bide dogmdan snra kundaklicam ben eli ayagi duzgn olsn diye uyurken
Kundagi yarim kundak yap canimvsadece elleri icerde olsun bacaklar disarda ve amacin ellerini sallayipta kendi kendini uyandirmasin diye olsun. Cunku kundagin el ayak duzeltmede yarari yok. Kanguruyuda internetten guvenle alabilirsin canim. Tuniko.com sitesine bak istersen sahibi facebook babywearingturkiye sayfasinin yoneticisi face sayfan varsa bilgi alabilirsin kendisinden ve kullananlarada danisabilirsin

Topiği baştan beri okuyorum. Aldığınız, yaptığınız tüm ciciler çok güzel çok tatlı. Hepinize giydirmeyi nasip etsin Allah.
Sizi böyle görünce bende çok hevesleniyorum. Ama maşallah biz daha bir çöp bile almadık bebeğimize. Babası da bende çok heyecanlıyız. Ama o da dahil herkes çok erken diyip hevesimi kursağımda bırakıyor. Hele eşime şunu almamız lazım bunu yapmamız lazım diyorum. Hep alırız yaparız falan diyor. En sonunda pıçaklicimmm

erkek bebiş anaları yatak ya da beşik süsleme hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sade olsun istiyorum spor olabilir erkek bebeğine kurdeleler fırfırlar tüller yakıştırmıyorum şimdi bir süs çılgınlığıdır almış başını gidiyor her şey hediye paketi gibi hiç sadelik yok

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

ben 1.ciyi tercih ederdim cnm bnmde oğlum olacak Allah nasip ederse sade bişi istiorum ben acıkcası

ben 1.ciyi tercih ederdim cnm bnmde oğlum olacak Allah nasip ederse sade bişi istiorum ben acıkcası

çok model araştıramadım şimdi ama az çok ne dediğim anlaşılmıştır. birde maviden ziyade beyaz üstüne renkli desenli düşünüyorum bir yerde okumuştum görmeleri netleştikçe baya ilgilerini çekiyormuş desenler

bnde mavı düşünmüyorum valla cnm her sey her yer mavı olsun istemem
ama bu beşik konusunda kararsızım yanı hangısı kullanışlı acaba park yatak mı buyuyen beşik mi normal ahsap beşik mi
ilk çocuk olunca daneyımsızlıkten soru cok oluyor kafada

ben hasır beşiklere bakıyorum çok özeniyorum çünkü ne yapıp edip alıcam ama sonra büyüdüğünde ne yaparım bilmem. ablam erkek çocuğu için park yatağı önermedi yeğenim devirmiş çünkü ama ne bileyim devrilmeye karşı korumalı vardır illaki

Haklısın canım bende pek yakıştırmıyorum. Erkek bebekte sadelikten yanayım. Ama yalan yok son resimdeki tüllü olan çok hosuma gitti

Eğer cinsiyetimiz değişir de bir erkek annesi olursam benimde aklımda gri ve tonları var. Bu tonlara her renk yakışıyor diye düşünüyorum.

Ben üçüncüyü beğendim canım. Benim renk tercihim de beyaz krem olurdu. Ben mesela kız diye herşeylerini pembe almayı düşünmüyorum. Beyaz her zaman daha kibar ve temiz bir görünüm veriyor. Ki sen de öyle düşünüyorsun sanırım :) süs konusunda da haklısın fırfırlara falan hiç gerek yok sadece bebek erkek de olsa düz tülden bir cibinlik olmalı bence sineklik görevi görmesi için.
Park yataklar gerçekten kullanışlı. Kademeli olması hafif ve taşınabilir olması uzun seneler kullanılabilir olması açısından park yatak alırız diyordum ama sonradan fikrim değişti. Çünkü fonksiyonel oldukları kadar da çirkinler bana göre :) Oda yapmayı düşünüyorum ve dolabıyla şifonyeriyle uyumlu olmasını istiyorum. Bu yüzden yine kademeli olmasına dikkat ederek beşik seçeceğim bir tane. Büyüyen beşik gibi olanlarda altta çekmece vs olduğu için bebeğin boyu beşiğin boyunu aşıyor belli bir zaman sonra ve düşme tehlikesi oluyor. O yüzden o modelleri hiç düşünmedim.

Hazır konusu açılmışken ben de fikir alayım :) benim aklımda iki model var. Biri ikeanın hensvik modeli 60*120 cm 339 TL. Diğeri de mothercare 70*140 modeli 629.5 TL. İkisi de kademeli hatta mothercare 3 kademeli IKEA nın 2 kademesi var. Mothercare 70*140 olduğu için daha uzun süre kullanılabilir ve yan kenarları çıkıp karyola olabiliyor. Tabi ahşap kalitesi bakımından da fark vardır. Bundan dolayı mothercare aklıma daha çok yatıyor. Ama fiyatı 2 katı. Bir süre IKEA kullanıp küçük gelince karyola almak da bir fikir. Uzun vadeli düşünürsem mothercare, kısa vadede IKEA. Sizce hangisi daha mantıklı?

Merhaba arkadaslar cınsıyetlr bellı oldımu ben 13+ 5 ken dun gıttım yuzde 60 erkek dedı ama bı kızım olmasını cok ısdıyorum ıkız oğullarım var rabbım saglıklı sıhatlı elı yuzu duzgun versınde gonul ısdıyo ısde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…