-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Canim ben yataga alissin diye yatak disi bir yerde yatirma taraftari degilim ablam cok zorlugunu cekti. Ama biraz buyudugunde dusunuyorum anakucagina koymayi.
Canım ben hastaneden süsleme paketi satın alacağım. Yoksa bize süslermiyorlar. Süsleyen arkadaşlarım olmuştu. Anne ve bebek yatağına tül, balonlar, ikramlık masası gibi şeyler yapılmıştı. İkramlık masasında hediyelkler, bebek çikolata veya lokumları, hatta limonata ve meyve suyu için cam sebil ve süslenmiş bardaklar vardı. Çikolataları da bebeğin ismine özel yaptırabilirsin cici duruyor.Kizlar bisey sormak istiyorum hastane icin susleme yapmayı düsunuyomusunuz eger düsunuyosaniz neler yapılabilir fikir almak istiyorum sizlerden..
Canım ben hastaneden süsleme paketi satın alacağım. Yoksa bize süslermiyorlar. Süsleyen arkadaşlarım olmuştu. Anne ve bebek yatağına tül, balonlar, ikramlık masası gibi şeyler yapılmıştı. İkramlık masasında hediyelkler, bebek çikolata veya lokumları, hatta limonata ve meyve suyu için cam sebil ve süslenmiş bardaklar vardı. Çikolataları da bebeğin ismine özel yaptırabilirsin cici duruyor.
Eki Görüntüle 1999015 İlk Hediyemiz teyzemden geldi
Kızlar iyi günlerde kullansın bebisleriniz, çok güzellerTeyzeleri biz de ufak tefek birşeyler aldık:)
Canım evet kanguruda , bez denilen şeyin adı sling, eğer bebeğim yaza gelseydi ve çok minikken dışarıya çıkarmak isteseydim belki alırdım, ama sling daha küçükken daha mı ideal diye düşünüyorum. görüntüsü çok hoş ama ilk zamanlar puset işi görüyor, sonrası için normal kanguru kullanılabilirMerhabaaaaaaaa bende geldim kizlar :) kasimin ilk haftasi olcak dogum sanirim. Ben cok hevesli oldugum icin boyle alisverisler cok hosuma gidiyo. Oglumun besigini sallanir tarzda dolapli ve ileride tek kisilik yatak olan tarzdan aldim. Bebek arabasini pusetli aldim. 1 tane hastane cikisi dedesi aldi anneannesi ic zibin takimlari fln aldi. Bizde tulumlar hirkalar fln aldik hepsini kislik aldik tabi yazlik olanlari dogduktan sonra aliriz diye dusunuyorm. Tabi yavas yavas aliyoruz bi anda yuklenemeyz diye ama emzigini biberonunu flnda aldim. Bide kendim bileklik yaptim ismi yazan. Hastanede takmayi dusunuyorum bilegine. 17. Haftamdaym ama bebek arabasyla onu gezdircegm gunlern hayalini smdiden kurmaya basladim. Kanguru ve ana kucagida almayi dusunuyoruz ama ana kucagi sizce saga solami sallanmali yoksa ileri geri mi? Onda emin olamadigim için almiyorum. Kanguruda kimi kafa destekli iyi diyo kimi normal al diyo bilemedim. Bide kangurunun bez gibi olup bebegi anne vucuduna saranlari varmış onuda yeni dogum yapan tanidigim soyledi. Fikri olan varsa yorum alabilirim... insallah bebeklerimiz saglkla kucagmza gelir.
Bende tanidikta gordm komple bebek anne vucuduna sarilmis duruyodu hosuma gitti ama kullansli degl bncedeCanım evet kanguruda , bez denilen şeyin adı sling, eğer bebeğim yaza gelseydi ve çok minikken dışarıya çıkarmak isteseydim belki alırdım, ama sling daha küçükken daha mı ideal diye düşünüyorum. görüntüsü çok hoş ama ilk zamanlar puset işi görüyor, sonrası için normal kanguru kullanılabilir
Cnm net bilmiyorum ama geçen sene 4000di. Bu yıl nekadar zamlanmıştır bilmiyorumAnladım cnm aslinda hastaneyle anlasmak daha mantikli ama acaba ne kadar ek masrafı oluyo cok da para harcamak istemiyorum. Sen ne kadar vericeksin belli mi dogum fiyati susleme dahil.
Cnm net bilmiyorum ama geçen sene 4000di. Bu yıl nekadar zamlanmıştır bilmiyorum
Ben süsleme düşünmüyorum sadece kapı süsü yaparım sanırım. Ufak hediyelikleri anlamsız buluyorum hepsi çöpe gidiyor. Bir de o çikolatalar o kadar süslü oluyorlar ki kimse yemiyor ziyan oluyor gibime geliyor. Onun yerine güzel bir tepsi baklava alıp gelenlere onu ikram etmeyi düşünüyorum :)Kizlar bisey sormak istiyorum hastane icin susleme yapmayı düsunuyomusunuz eger düsunuyosaniz neler yapılabilir fikir almak istiyorum sizlerden..
Ben süsleme düşünmüyorum sadece kapı süsü yaparım sanırım. Ufak hediyelikleri anlamsız buluyorum hepsi çöpe gidiyor. Bir de o çikolatalar o kadar süslü oluyorlar ki kimse yemiyor ziyan oluyor gibime geliyor. Onun yerine güzel bir tepsi baklava alıp gelenlere onu ikram etmeyi düşünüyorum :)
tatlım renkler çok güzel görünüyor, bence çok uyumlu olmuş, bebe mavisiyle o sarının çok uycağını sanmıyorum.. evet renkler unisex ama erkeğe daha yakın duruyor.. içine sinmediyse tabi iyice düşünmekte yarar var, çünkü herşeyi bu renklerde yaptıracağını söylüyosun.. açıkçası ben bebeklerde beyaz ve kreme hastayım, hemen herşeyini o şekilde hazırlanamayı düşünüyorum, aralara ufak minik desenli şeyler karıştırabilirim.. bunlar tamamen zevk meselesi ama bence iyi düşün..Kizlarrr gunaydin erkek anneleri bisey danisacgm sizlere Eki Görüntüle 1999862 Ben burdaki renkleri cok begenmistim konsept olarak mint sari ve yildiz dusunmustm nevresimlerini yatak koruyucusunu fln hep bu renklerden yaptircaktm objeleri yildiz kullancaktm ve battaniye baslamistim Eki Görüntüle 1999867 ancak cok içime sinmedi battaniyede gorunce renkleri cok unisex oldu sanki renkler bebemavisine mi donsem bilemedim yardimci olurmu sunuz konsepti degistrsemmi acaba
Ay bu çok güzel renklerine de bayıldım bende yapcam bundanEki Görüntüle 1999581
Meraba hamisler kısmet olursa bende bu resimdeki battaniye den başlamak istiyorum malum benm 3.bebis evde besik puset bebek arabası anakucağı mama sandalyesi herşey var bende ona özel bi battaniye yapayım diyorum beceremezsem anneme devrederim
Bence gayet güzel canım renkler çok beğendimKizlarrr gunaydin erkek anneleri bisey danisacgm sizlere Eki Görüntüle 1999862 Ben burdaki renkleri cok begenmistim konsept olarak mint sari ve yildiz dusunmustm nevresimlerini yatak koruyucusunu fln hep bu renklerden yaptircaktm objeleri yildiz kullancaktm ve battaniye baslamistim Eki Görüntüle 1999867 ancak cok içime sinmedi battaniyede gorunce renkleri cok unisex oldu sanki renkler bebemavisine mi donsem bilemedim yardimci olurmu sunuz konsepti degistrsemmi acaba
Kizlarrr gunaydin erkek anneleri bisey danisacgm sizlere Eki Görüntüle 1999862 Ben burdaki renkleri cok begenmistim konsept olarak mint sari ve yildiz dusunmustm nevresimlerini yatak koruyucusunu fln hep bu renklerden yaptircaktm objeleri yildiz kullancaktm ve battaniye baslamistim Eki Görüntüle 1999867 ancak cok içime sinmedi battaniyede gorunce renkleri cok unisex oldu sanki renkler bebemavisine mi donsem bilemedim yardimci olurmu sunuz konsepti degistrsemmi acaba