2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sagol Allah razi olsun canim destegin icin. Dediklerini yapmaya calisicam iyi dusunucem iyi olsun insallah. Allah dualarimizi kabul etsin insallah sagligiyla gelir bebeklerimiz.

insallah kavusacagiz. sen kendini ona hazirlik ederek mutlu etmeye calis zaman hic gecmiyo seni iyi anliyorum. bende bebegimi ruyamda gordugum icin taaa doguma kadar gidiyo kafam bazen gelin hep beraber hazirliklarimizi konusalim kafamizi dagitalim

weryew seninle dogum tarihimiz ayni gozukuyor 2 kasim insallah. Seninde sat 26 ocak olmali. Benim asilama oldugundan dollenme zamani tahminen 7-8 subattir diye dusunuyorum. Sen de ne belirtiler var?

bende 26 ocak son adet tarihim bende heran adet olacak gibi hissediyorum oyle olunca Allahim sana emanet sen koru diye dua ediyorum. canim acayip cig kofte aseriyo ama altini cizim hayatimda hic sevmedim yemek istemedim surmedim seyi bayila bayila yeme basladim tatlisiz bi gun duramayan ben tatli yiyemiyorum suanlik onun disinda sanki hamile degilmisim gibi geliyo zaten tekmeleri hissedince daha oturuyo hamile oldugumuz aklimiza bende simdilik boyle sizde ne belirtiler var

kizlar sunu soyleyim ben dersimi aldim o yuzden sizede yaziyorum. ilk hamileligimde 20 haftalikken sif cinsiyeti net belli olsun diye esimle doktora gittim. cuma gunuydu doktor bebeginde sorun var zeynep kamil hastanesi git dedi. cinsiyet demedi esimle bianda sok olduk. ozele gittik makineleri
eski oldugu icin birsey diyemediler. hafta sonu ki ben dusuk tansiyon hastasiyim aya kalkamaz birsey yiyemez oldum. aklim surekli bebegimde ne sorun var sorusu ile tum hafta sonu iyice en gelismis makine olan hastane arastirdim. arastirmamin sebebi de soyleyim zeynep kamil zaten zor randevu bulmusken bebegimde sorunmu var ve cinsiyetini sordum. bana demezmi bebegini cikarip bakip geri sokamiyoruz. diyerek cinsiyet bile soylemedi. cok hastane degistim ve cok darlandim. sonra rad diye bi yer buldum. oradada sana sorun varsa diyor ama tedavi yazamiyor. makineler en gelismis. icim orada rahatladi. cunku parmaklari damarlari organlari cinsiyeti bakti bi sorun gormedi. ve dediki tam bi cimcime kiz geliyor diye. sonra afiyet hastanesinde vefa hanima denk geldim. oda suyum gibi birsey geldi 32 haftalikken. yani nerdeyse dogum geldi ben bi hastane bulamamistim. vefa hanima denk geldim. oyle iyi doktorki bana bebegin hic birseyi yok cok iyi kilosuda cok iyi sana belgeli konusuyorum dedi. ve onun dedigi gibi oldu. umraniye arastirma hastaneside gittim. bana bilgi vermiyo kendi aralar konusuyodu resim vermiyordu. orayi sildim. pasabahcede bebegin zayif beslenemiyomu diye makineler girdim. alay edildi zayif bebek olsun diye. yani anladimki erken gidip akliniza hic birsey takmayin. hersey Allah nasil nasip ederse oyle olur sonunda. Allah cok sukur cok iyi bi doktor kavustum. yine ona dogurmam nasip olur insallah. bu yuzden kafaniza birsey takmayin. o makinelr bile yaniliyo cok. olan bize moralimize bebegimize oluyo. lutfen kendinize dikkat edin.

Son düzenleme:
Bende şuanlık baş dönmesi hemen yorulma az bi bulantı var. Kızımdada aynı böyleydi ama 3 cü ayıma kadar sürekli istifra etmiştim mutfağa hiç giremiyordum kilo kaybetmiştim inş bu hamileliğimdede öyle olmam.

Allah saglikli sihatli kucana almayi nasip etsin insallah. yuzun bu sefer guler insallah
umudunu hic kaybetme

Canim ben de halsizlik uyku hali ve gogus acisi disinda belirti yok. Bulanti kasik agrisi bel agrisi hic yok. Sadece bugun yemekten sonra öğürme geldi hemen gecti. Ben de tatlı cok yerdim simdi canim hep tuzlu istiyo aksam yemeklerinin yanina bile zeytin cikariyorum. Ayy insallah bebeklerimizin her halini konusmak nasip olur her seyimizi paylasiriz birlikte.

insallah paylasacagiz ve dahada artacagiz sirayla kese kalp atisi ilk tekmeler cinsiyet kilosunu dogum seklimizi hatta bebek icin hazirliarimizi herseyimizi paylasacagiz insallah

Fazla ayakta kalınca veya yorulunca hafif kasık ağrısı, biraz akıntı ve göğüslerde hafif bir hassasiyet var benim belirtilerim bu şekilde.

Bende de 15 aylık bir minnoş var
Bebek doğunca evde epey bir curcuna olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…