- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Çok sagol canım teşekkürlerYeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun inşallah :)
Sagol Allah razi olsun canim destegin icin. Dediklerini yapmaya calisicam iyi dusunucem iyi olsun insallah. Allah dualarimizi kabul etsin insallah sagligiyla gelir bebeklerimiz.
weryew seninle dogum tarihimiz ayni gozukuyor 2 kasim insallah. Seninde sat 26 ocak olmali. Benim asilama oldugundan dollenme zamani tahminen 7-8 subattir diye dusunuyorum. Sen de ne belirtiler var?
Ben bazen kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum bundan önce iki kaybım var inşaAllah Rabbim bu bebeğime sağlıkla kavuşmayı nasip eder banada hepimize de doktor Çoğul gebelik olabilir dedi ama şu An kesin birşey yok
Canim ben de halsizlik uyku hali ve gogus acisi disinda belirti yok. Bulanti kasik agrisi bel agrisi hic yok. Sadece bugun yemekten sonra öğürme geldi hemen gecti. Ben de tatlı cok yerdim simdi canim hep tuzlu istiyo aksam yemeklerinin yanina bile zeytin cikariyorum. Ayy insallah bebeklerimizin her halini konusmak nasip olur her seyimizi paylasiriz birlikte.bende 26 ocak son adet tarihim bende heran adet olacak gibi hissediyorum oyle olunca Allahim sana emanet sen koru diye dua ediyorum. canim acayip cig kofte aseriyo ama altini cizim hayatimda hic sevmedim yemek istemedim surmedim seyi bayila bayila yeme basladim tatlisiz bi gun duramayan ben tatli yiyemiyorum suanlik onun disinda sanki hamile degilmisim gibi geliyo zaten tekmeleri hissedince daha oturuyo hamile oldugumuz aklimiza bende simdilik boyle sizde ne belirtiler var
Rabbim büyük umudum hep var inşaAllahAllah saglikli sihatli kucana almayi nasip etsin insallah. yuzun bu sefer guler insallah
umudunu hic kaybetme
Canim ben de halsizlik uyku hali ve gogus acisi disinda belirti yok. Bulanti kasik agrisi bel agrisi hic yok. Sadece bugun yemekten sonra öğürme geldi hemen gecti. Ben de tatlı cok yerdim simdi canim hep tuzlu istiyo aksam yemeklerinin yanina bile zeytin cikariyorum. Ayy insallah bebeklerimizin her halini konusmak nasip olur her seyimizi paylasiriz birlikte.
Fazla ayakta kalınca veya yorulunca hafif kasık ağrısı, biraz akıntı ve göğüslerde hafif bir hassasiyet var benim belirtilerim bu şekilde.bende 26 ocak son adet tarihim bende heran adet olacak gibi hissediyorum oyle olunca Allahim sana emanet sen koru diye dua ediyorum. canim acayip cig kofte aseriyo ama altini cizim hayatimda hic sevmedim yemek istemedim surmedim seyi bayila bayila yeme basladim tatlisiz bi gun duramayan ben tatli yiyemiyorum suanlik onun disinda sanki hamile degilmisim gibi geliyo zaten tekmeleri hissedince daha oturuyo hamile oldugumuz aklimiza bende simdilik boyle sizde ne belirtiler var
Bende de 15 aylık bir minnoş varhanimlar belirtiler birbirimizinki hep benziyor hepimiz icin hayirli olsun. insallah cok guzel 9 aylik surec geciririz. hepinizi Allaha emanet ediyorum bebislerinizle beraber.ben hala 23 aylik kizim icin ayaktayim bakalim ikisi beraber nasil yurucek bu is
İnşallah canım inşallah :) sen de aramıza katılırsınHAMİŞLER ÇOĞALIYOR MAŞALLAH SİZE İNŞALLAH SONUNDAN BENDE SİZİ YAKALABİLİRİM
NURNUR71 HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN RABBİM EVLADINI
Bende de 15 aylık bir minnoş var
Bebek doğunca evde epey bir curcuna olacak sanırım
Hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar :) ben de hamile olduğumu dün öğrendim. Rabbim sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı lutfetsin :)
teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun canım