- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
CANIM SANA TAVSİYEM STRES OLMAMAK İÇİN 6. HAFTADA KESE İÇİN GİT. 8. HAFTADA DA KALP ATIŞI İÇİN
SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH
Hoşgeldin aramıza:) eğer vajinal değil de karından baktırmak istiyorsan 8. Haftayı beklemek gerekiyormuş. Herkeste gelişim farklı seyrettiği için öncesinde gidip göremeyince moral bozukluğu ve stres yaratır bence de en güzeli sakin sakin beklemek :)merhaba kızlar;
Ben de kasım annesi olacağım Allah nasip ederse, bebeğim şuan 4 haftalıkmış ne zaman kese ve kalp atışı duyulur , cumartesi kontrole gideceğim.
Hoşgeldin aramıza:) eğer vajinal değil de karından baktırmak istiyorsan 8. Haftayı beklemek gerekiyormuş. Herkeste gelişim farklı seyrettiği için öncesinde gidip göremeyince moral bozukluğu ve stres yaratır bence de en güzeli sakin sakin beklemek :)
Evet her aşaması böyle olacak bence önce kese sonra kalp atışı sonra bebeğin gelişimi tarama testleri derken doğuma kadar sürekli sabır..:)teşekkür ederim canm, biraz sabretmek gerekiyor anlaşılan:)
Eğer kanama vs yoksa normal bence benim de geçen hafta çok şiddetliydi baya korkmuştum ama bu hafta biraz daha azaldı gibi çok şükürKızlar dün gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadım. Adet ağrısı aynen. Ama çok siddetliydi. Sabah anca geçti çok korktum ve korkuyorum sizce normal mi
Canım hastaneye gittim kan vermek için ilk değerim 102.2idi. adete iki gün varken. Bugün adet günüm değer 279 olmuş . Ağrım da geçti çok şükürEğer kanama vs yoksa normal bence benim de geçen hafta çok şiddetliydi baya korkmuştum ama bu hafta biraz daha azaldı gibi çok şükür
Canım 4+4 kese karından ultrasonda mı gözüktü yoksa vajinal ultrasonda mıKızlar merhabalar oncelikle insallah hepimiz 9 ay 10 gun boyunca bu sitede oluruz.
Asilama ile bugun 4+6 hamileyim. Ilk bhcg degerim 163 iki gun sonra 329 cikti. Pazartesi gunu 4+4de kese minicikte olsa gozuktu bin şükür. Ayni gun bhcg baktirmak istedim dr kese gozuktu gerek yok dese de israr ettim baktirdim degerim yaklasik 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikti. Iki kat artmamis cok endiseliyim. Okuyorum cogu kisinin uc kati artmis. Ne bulanti ne kasik agrisi ne bel agrisi hicbisey yok. Sadece cok halsizim erken uyuyorum ve goguslerime el degmiyo. Bhcg baktirmadan once iki gun siddetli adet agrisi yasamistim o kadar.
Doktor baktırmana gerek duymamış boşuna kendini kötü hissetme canım doktoruna danış o yönlendirsin . Bende 2 kere kan verdim son testim 350 baktık artmış bir daha bakma dedi doktor ben bakmıyorum baktıkça kurcaz gibi geliyor çünkü iyi mi kötü mü diye.Kızlar merhabalar oncelikle insallah hepimiz 9 ay 10 gun boyunca bu sitede oluruz.
Asilama ile bugun 4+6 hamileyim. Ilk bhcg degerim 163 iki gun sonra 329 cikti. Pazartesi gunu 4+4de kese minicikte olsa gozuktu bin şükür. Ayni gun bhcg baktirmak istedim dr kese gozuktu gerek yok dese de israr ettim baktirdim degerim yaklasik 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikti. Iki kat artmamis cok endiseliyim. Okuyorum cogu kisinin uc kati artmis. Ne bulanti ne kasik agrisi ne bel agrisi hicbisey yok. Sadece cok halsizim erken uyuyorum ve goguslerime el degmiyo. Bhcg baktirmadan once iki gun siddetli adet agrisi yasamistim o kadar.
Kızlar merhabalar oncelikle insallah hepimiz 9 ay 10 gun boyunca bu sitede oluruz.
Çook güzel anlatmışsın arkadaşımcanim kendini niye uzuyorsun. ne zaman dollendini tam bilmiyorsn. bende bu yuzden doktor hemen gitmek istemiyorum. surekli test ve sitres yapmayin. bebegi etkiliyo bende ilk gebeligimi dosyalamistim tum raporlarimi karsilastirdim. o zamankine gore degerim dusuk. 4+4 haftalikken minik bi kese karin ultrasyonda gormustuk. mesela simdi kendimi stres sokmamak icin keseyi bile gormeden kalp atis dinlicem haftayi bekliyorum. bebegin gelisimi icin kendini sitres sokma. yiyecegin yemekler bak. bebegin icin ye. kitaplar oku. bende hatim yapmak icin kuran basladim. cunku surekli aklim bebek gidiyo ve surekli doktor istiyorsn. onun icin orgu or. birseyler yapabilirsn
aklini guzel seyler getir anliyorum cok heycanlisin ilk hamilelinde bende senin gibiydim. bak vaktinde gitmeyince doktor tam birsey demiyo kafaya cok takiyosn. sen icini rahat tut kiz ve erkek ismini simdiden bulmaya calis. once kendini mutlu et. Allahin izni ile insallah hepimiz icin hersey cok guzel olacak. kendine bebegine cici bak. 2 üç hafta sonra nasipse kalp atislarida duyacagiz. 8 haftaya kadar kimse lutfen dertlenmesin. kalsiyum protegin meyve bolca tuket mutlu ol.
Vajinal gozuktu canimCanım 4+4 kese karından ultrasonda mı gözüktü yoksa vajinal ultrasonda mı
Sagol Allah razi olsun canim destegin icin. Dediklerini yapmaya calisicam iyi dusunucem iyi olsun insallah. Allah dualarimizi kabul etsin insallah sagligiyla gelir bebeklerimiz.canim kendini niye uzuyorsun. ne zaman dollendini tam bilmiyorsn. bende bu yuzden doktor hemen gitmek istemiyorum. surekli test ve sitres yapmayin. bebegi etkiliyo bende ilk gebeligimi dosyalamistim tum raporlarimi karsilastirdim. o zamankine gore degerim dusuk. 4+4 haftalikken minik bi kese karin ultrasyonda gormustuk. mesela simdi kendimi stres sokmamak icin keseyi bile gormeden kalp atis dinlicem haftayi bekliyorum. bebegin gelisimi icin kendini sitres sokma. yiyecegin yemekler bak. bebegin icin ye. kitaplar oku. bende hatim yapmak icin kuran basladim. cunku surekli aklim bebek gidiyo ve surekli doktor istiyorsn. onun icin orgu or. birseyler yapabilirsn
aklini guzel seyler getir anliyorum cok heycanlisin ilk hamilelinde bende senin gibiydim. bak vaktinde gitmeyince doktor tam birsey demiyo kafaya cok takiyosn. sen icini rahat tut kiz ve erkek ismini simdiden bulmaya calis. once kendini mutlu et. Allahin izni ile insallah hepimiz icin hersey cok guzel olacak. kendine bebegine cici bak. 2 üç hafta sonra nasipse kalp atislarida duyacagiz. 8 haftaya kadar kimse lutfen dertlenmesin. kalsiyum protegin meyve bolca tuket mutlu ol.