2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

CANIM TEBRİK EDERİM İNŞALLAH KAN SONUCUN ÇOK GÜZEL ÇIKAR

AMA SANA TAVSİYEM BİR KERE YAPTIR SONRA HAFTALIK DEĞERLERİN ARTIŞINA BAK BEN İLK HAMİLELİĞİMDE İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜP 3 HAFTA BEKLEYİP DR GİTTİM KALP ATIŞI DUYMUŞTUM

ŞUBAT 13TE İKİ ÇİZGİ GÖRDÜM 14 ŞUBATTA KAN TESTİ VERDİM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. SONRA İKİ GÜNDE BİR TEST YAPILDI DEĞER YÜKSELMİŞMİ DİYE BAKALIM DİYE İNAN STRESS OLDUM. VE 24 ŞUBAT KAN TESTİ İLE DEĞERLERİM BİRDEN YARI YARIYA DÜŞTÜ VE 25. ŞUBATTA DÜŞÜK YAPTIM.

O YÜZDEN BİR DAHA HAMİLE KALIRSAM KAN TESTİ YAPTIRMAYAYACĞIM NİYETİM O BU DEĞER ARTIŞLARINI TAKİP ETMEK STRES YAPIYOR

Canım çok geçmiş olsun.ins hayırlısyla bir daha olur.benim de ilki 7.haftada kalbi durdugu için düşük yaptım.aradan 7 ay gecti .hastaneye laktoz alerjim oldugu için gittim kan tahlilinde dr betada istedi 3 cıktı reglime 6 gün kala sasırdım regle 4 gün kala tekrar testi yeniledik 46.23 cıktı normalde bugün de regl günüm ama benim aksamdan beri siddetli bel agrım var regl olurken cok agrılı gecer benim.dedim heralde kimyasaldı sabah tekrar yaptık cok sükür 4 günde 322 cıkmıs umarım bunu saglıkla kucagıma alabilirim.darısı bütün isteyen herkeze inş

maşallah değerin çok iyi çıkmış canım artık kan verme bekle derim 5. haftanın sonunda git inşallah keseni görürsün.Allahın izniyle bu sefer kuzun seninle arkadaşım. rabbim kucağında göstersin

demek seninde düşüğün var canım senin düşük sonrası kaç gün kanaman oldu ve sonrasında ne zaman adet oldun hatırlıyormusun.

8 temmuzda kanamam basladı 10 gün sürdü sonra bitti agustos 8 de normal regli oldum hep düzenlidir

Merhaba arkadaslar, Bende tahmin ediyordum hamile oldugumu bugun idrar testi yapinca positiv cikti. En son adet tarihim 30-01-2017.
haftaya Dr a gitmeyi düsünüyorum.
Herkese saglikli hamilelikler diliyorum
Merhaba arkadaslar, Bende tahmin ediyordum hamile oldugumu bugun idrar testi yapinca positiv cikti. En son adet tarihim 30-01-2017.
haftaya Dr a gitmeyi düsünüyorum.
Herkese saglikli hamilelikler diliyorum
Hayırlı olsun canım benim de 30 ocak hayırlısyla kucagımıza alırız inş

Kızlar selam yeni hamileyim ama sol kasık ve bel agrım çok var. Doktor kanama olmadığı sürece korkulacak birsey yok demişti ama ben korkuyorum. Bu kadar erken ağrılar normal mi? Uff ne stres bu ya...

Kızlar selam yeni hamileyim ama sol kasık ve bel agrım çok var. Doktor kanama olmadığı sürece korkulacak birsey yok demişti ama ben korkuyorum. Bu kadar erken ağrılar normal mi? Uff ne stres bu ya...
O agrılar bende de var sanki heran hastalanacakmışım gibi özellikle bel agrısı cok fazla var. Keseyi ve kalp atısını duymayana kadar cok stres yapıyorum

merhaba kızlar;
Ben de kasım annesi olacağım Allah nasip ederse, bebeğim şuan 4 haftalıkmış ne zaman kese ve kalp atışı duyulur , cumartesi kontrole gideceğim.
CANIM SANA TAVSİYEM STRES OLMAMAK İÇİN 6. HAFTADA KESE İÇİN GİT. 8. HAFTADA DA KALP ATIŞI İÇİN
SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

Benim de var gece dönüp duruyorum sürekli bazen uyandığım bile oluyor galiba bu durum çok normal stres yapmamak gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…