- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Rabbim sağlık versin canım evet insan merak ediyor bende meraktayım daha kesemizi göremedik, ben de cinsiyeti merak ediom tatliş bir erkek mi güzel bir kızmı diye:)saol seninde hayirli ugurlu olsun ben simdiden cinsiyet merakindayim cok saskinim cunku planli degildi Saglikli olsunda insallah cinsiyet onemli degil sadece insan hazirlik yapmak istiyo
Hoşgeldin, hayırlı olsun Bat ne zamandı?
Rabbim sağlık versin canım evet insan merak ediyor bende meraktayım daha kesemizi göremedik, ben de cinsiyeti merak ediom tatliş bir erkek mi güzel bir kızmı diye:)
Beklenen adet tarihi anlamında kadınları kulübünün sembolik kısaltmalarından:)ozur dilerim bat nedir bilmiyorum bana anlamini soyleyebilirmisiniz
Hoşgeldiniz :)Biz de geldik
Sağlıkla zamanı geldiğinde kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah.
Benim de 15 aylık bir kızım var ve sezeryanlıyım, doğumu daha düşünmüyorum epey zaman var sonlara doğru heyecanlanırım kesinbenim yakinda iki yasina girecek bi kizim var ama yinede kiz erkek fark etmez saglikli olsun simdiden gunler gecmez oldu bide sezeryan olacagim icin korku gelmeye basladi hayirlisiyla Allah kolaylik versin hepimize
Hoşbulduk, siz de hoşgeldinizHoşgeldiniz :)
Beklenen adet tarihi anlamında kadınları kulübünün sembolik kısaltmalarından:)
Benim de 15 aylık bir kızım var ve sezeryanlıyım, doğumu daha düşünmüyorum epey zaman var sonlara doğru heyecanlanırım kesin
Hoşbulduk, siz de hoşgeldiniz
Ben spinal olmuştum çok rahattı ama şimdi düşününce hafiften heyecanlanıyorumbende genel anestezi oldum normal dogum beklerken uyumak istemedim ama uyuytular simdi epidural yada spinal olmak istiyorum ama dogumda uyandigimda cektim o aci yuzunden gozede alamiyorum benim hamilelim supriz oldu bana ihtimal vermiyordum kan testi yaptiricam bende bu gun sok gunumdeyim inanamiyorum kimseyede diyemiyorum
Ben spinal olmuştum çok rahattı ama şimdi düşününce hafiften heyecanlanıyorum
Kalp atışından önce ben de kimseye söylemek istemedim ama içim içime de sığmıyor
Anladım tekrardan hayırlı olsun sırada kan testi var galiba :)en son 26 ocakda adet oldum beklenen adet tarihimde 21 subatti bu sabah test yaptim ikinci cizgi hemen belli oldu hafif silik seklinde
Sizi cennetteki meleğimize mektuplardan biliyorum inşallah bu ay Rabbim nasip eder meleklerimiz bize kardeşlerini yollarBurayakoyuyorum, inş nasip olur. .
Sizi cennetteki meleğimize mektuplardan biliyorum inşallah bu ay Rabbim nasip eder meleklerimiz bize kardeşlerini yollar
İnşallah canım benim hayırlı olsun . Bende 3 martta gidicem inşallah sıkıntı yoktur kesemizi görebiliriz.herkeze merhabalar bende en son 30 ocakta olmustum regle 6 gün kala 3 cıktı kandakı degerim .5 gün kala 48.33 cıktı cok sukur yükselmeye basladı.6 martta dr kontrolumuz var merakla bekliyorum umarım keseyı görebilirim
Canım en az 2 kat artması lazım 2 katı geçmiş sıkıntı yoktur.Adet tarihinden önce ilkini verdiysen adet tarihine kadar daha hızlı artıyormuş sen morelini iyi tut kötü düşünme bişey olmaz bebişe:)Arkadaşlar bugün tekrar kan testi yaptırdım 272 çıktı sonucum cumartesi günü 96 idi yaklaşık 3 kat artmış görünüyor. Doktora gidemedim henüz o nedenle bilemiyorum normali 2 kat artması galiba bu durumda ne demek oluyor benim sonucum bilen var mı?