2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
saol seninde hayirli ugurlu olsun ben simdiden cinsiyet merakindayim cok saskinim cunku planli degildi Saglikli olsunda insallah cinsiyet onemli degil sadece insan hazirlik yapmak istiyo
Rabbim sağlık versin canım evet insan merak ediyor bende meraktayım daha kesemizi göremedik, ben de cinsiyeti merak ediom tatliş bir erkek mi güzel bir kızmı diye:)

Rabbim sağlık versin canım evet insan merak ediyor bende meraktayım daha kesemizi göremedik, ben de cinsiyeti merak ediom tatliş bir erkek mi güzel bir kızmı diye:)

benim yakinda iki yasina girecek bi kizim var ama yinede kiz erkek fark etmez saglikli olsun simdiden gunler gecmez oldu bide sezeryan olacagim icin korku gelmeye basladi hayirlisiyla Allah kolaylik versin hepimize

benim yakinda iki yasina girecek bi kizim var ama yinede kiz erkek fark etmez saglikli olsun simdiden gunler gecmez oldu bide sezeryan olacagim icin korku gelmeye basladi hayirlisiyla Allah kolaylik versin hepimize
Benim de 15 aylık bir kızım var ve sezeryanlıyım, doğumu daha düşünmüyorum epey zaman var sonlara doğru heyecanlanırım kesin
Hoşbulduk, siz de hoşgeldiniz

Benim de 15 aylık bir kızım var ve sezeryanlıyım, doğumu daha düşünmüyorum epey zaman var sonlara doğru heyecanlanırım kesin

Hoşbulduk, siz de hoşgeldiniz

bende genel anestezi oldum normal dogum beklerken uyumak istemedim ama uyuytular simdi epidural yada spinal olmak istiyorum ama dogumda uyandigimda cektim o aci yuzunden gozede alamiyorum benim hamilelim supriz oldu bana ihtimal vermiyordum kan testi yaptiricam bende bu gun sok gunumdeyim inanamiyorum kimseyede diyemiyorum

Ben spinal olmuştum çok rahattı ama şimdi düşününce hafiften heyecanlanıyorum
Kalp atışından önce ben de kimseye söylemek istemedim ama içim içime de sığmıyor

Ben spinal olmuştum çok rahattı ama şimdi düşününce hafiften heyecanlanıyorum
Kalp atışından önce ben de kimseye söylemek istemedim ama içim içime de sığmıyor

ins bende spinal anestezi olurum ben soylemiyorum cunku hamile oldumu soylersem cogu kisi bana kizacak kizimdan sonra 5 sene sarti koydu kaynanamlar sag olsun soylersem beni sitres sokarlar canim sıkarlar diye demek istemiyorum

Sizi cennetteki meleğimize mektuplardan biliyorum inşallah bu ay Rabbim nasip eder meleklerimiz bize kardeşlerini yollar

Evet sağolasın geçtiğimiz sene erken doğumla
oğlumu kaybettim, İbrahimimi..
Kardeş istiyoruz 1 senedir olmadı,
herhangi bir sorun da gözükmüyor.
Dilerim bu ay rabbim nasip eder..

İnşallah canım benim hayırlı olsun . Bende 3 martta gidicem inşallah sıkıntı yoktur kesemizi görebiliriz.

Arkadaşlar bugün tekrar kan testi yaptırdım 272 çıktı sonucum cumartesi günü 96 idi yaklaşık 3 kat artmış görünüyor. Doktora gidemedim henüz o nedenle bilemiyorum normali 2 kat artması galiba bu durumda ne demek oluyor benim sonucum bilen var mı?

Canım en az 2 kat artması lazım 2 katı geçmiş sıkıntı yoktur.Adet tarihinden önce ilkini verdiysen adet tarihine kadar daha hızlı artıyormuş sen morelini iyi tut kötü düşünme bişey olmaz bebişe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…