2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaslar bende gebelik dusuniyorum bayadir adet gormuyorum bugun doktora gittim ve hicbirseyim olmadgni soyledi ve adet duzenleyici verdi adetin gelince 3. Gunu hormon testlerinistedi daha sonrada adetinden 15. Gunu baslayip 25m gune kadar progestan hap verdi onu kullanicajsin dedi boyle hamile jalan varmi veya cevresinde duyan

Merhaba kızlar gruba yeni geldim. Dün akşam kesinleşti gebeliğim ama küçük olduğu için kesemiz henüz gözükmüyor. Hepinizden güzel haberler bekliyorum.
Hoşgeldiniz, aynı tarihte doğum yapacağız gibi görünüyor çok sevindim :) ben doktora gitmek için biraz daha beklemek istedim keseyi görebilmek için. Kan değeriniz nasıl çıktı?

Hoşgeldiniz, aynı tarihte doğum yapacağız gibi görünüyor çok sevindim :) ben doktora gitmek için biraz daha beklemek istedim keseyi görebilmek için. Kan değeriniz nasıl çıktı?
Ben inanamadım gittim hemen ya :) Ama kese oluşmadığı için birsey yapamadı tabi. Kan değerim 55.26 çıktı.

Ben inanamadım gittim hemen ya :) Ama kese oluşmadığı için birsey yapamadı tabi. Kan değerim 55.26 çıktı.
Ben de bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 96.28 çıktı bilemiyorum bu değer nasıl referans aralıklarında görünüyor ama doktora gösteremedim. Benim bugün bat sizin geçti mi?

Ben de bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 96.28 çıktı bilemiyorum bu değer nasıl referans aralıklarında görünüyor ama doktora gösteremedim. Benim bugün bat sizin geçti mi?
5 den yukarı gebelik canım. Hayırlı olsun. 2 gün sonra en az 2 katı artması lazım bu sağlıklı gebeliğe işaret. Benim 55.26 çıktığında bata 3 gün vardı. Değerler kişilere göre değişiyormuş , değere takılma içini ferah tut. Ben pazartesi yeniden kan vericem 4 katı artmış olması lazım inşallah artar.

Teşekkür ederim:) inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…