- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.581
Ben de mahvoldumGünaydın canım,malesef ilaçsız basediyorim 3 haftadır.dokfor ilaç veremem ilk 4 ay dedi.burun içine sürmek için susam yağı verdi.hapsurmayi bir nebze olsun azaltıyor o kadar.yillardir her baharı ilaç kullanarak geçirirdim.ilk kez ilaçsız geçirmeye çalışıyorum burnum şişti büyüdü resmen
Doktoruma yazdim simdi saolsun hemen sesli mesaj atti agri yanma kasinti kahvelik kan olursa hemen gelirsin dedi bakalim insallah olmazBenimde bazen oyle oluyo ama ben dikkat ettim ayakta fazla kalinca akintim yogun ve daha sari oluyo cnm.
Kasilmalar magnezyum eksikliginden oluyor diyorlar canim bakilmismiydi senin degerlerineBenim sorunum da şu mesela gun boyunca ayakta kalayim sonra uzanayim bir daha ayaga kalkamiyom kitlenip kaliyorum bacaginin ustune basinca kalcama ve belimde bi baski oluşuyor sinir sıkısıyo gibi ağlatıyor resmen basamiyorum ayagimin ustune doktor normal diyo ama bana hic normal gelmiyo ya hic bole yasayan varmi
Doktoruma yazdim simdi saolsun hemen sesli mesaj atti agri yanma kasinti kahvelik kan olursa hemen gelirsin dedi bakalim insallah olmaz
Kasilmalar magnezyum eksikliginden oluyor diyorlar canim bakilmismiydi senin degerlerine
o tam şeker degil canim yumuşak ya sigir jelatininden oluyor sigirin derisi ile Eti arasındaki jelatinden oluyor tam anlatamadım ben fabrikasına gitmiştim normalde ben jelibona bayılırdım ama orayı gördükten sonra jelibon sevdamdan vazgeçtimNeden zararli ki? birkac tane sekerden ne olbilir ki?
Faydasını görürsün canım mutlaka.geceleri yatarken ve sabah uyandığında sür iki burun deliğine de.yani tamamen çözüm değil ama faydası oluyor.kullanmadigim günler farkediyorum ben.daha çok hapsuruyorumBen de mahvoldumsusam yağı iyi geliyorsa ben de alayım hiç duymamıştım. Teşekkürler
Canım sırtüstü yat dinlen.bir de bol su iç.Doktoruma yazdim simdi saolsun hemen sesli mesaj atti agri yanma kasinti kahvelik kan olursa hemen gelirsin dedi bakalim insallah olmaz
Ben de çok ayakta kalırsam senin dediğin gibi yatınca kalkasım gelmiyor. Kalktığımda da belimde özellikle ağrı oluyor.Benim sorunum da şu mesela gun boyunca ayakta kalayim sonra uzanayim bir daha ayaga kalkamiyom kitlenip kaliyorum bacaginin ustune basinca kalcama ve belimde bi baski oluşuyor sinir sıkısıyo gibi ağlatıyor resmen basamiyorum ayagimin ustune doktor normal diyo ama bana hic normal gelmiyo ya hic bole yasayan varmi
Ben de çok ayakta kalırsam senin dediğin gibi yatınca kalkasım gelmiyor. Kalktığımda da belimde özellikle ağrı oluyor.
Insallah birsey olmaz ablam kendine yat dinlen gecmis olsun :-*Doktoruma yazdim simdi saolsun hemen sesli mesaj atti agri yanma kasinti kahvelik kan olursa hemen gelirsin dedi bakalim insallah olmaz
Öyle de oluyor arada canım. Doktor normal dediyse normaldir. Ama çok çok rahatsız ediyorsa bi doktora görün yine de.Cnm agri gibi degil de ayaginin ustune basinca aciyo et sıkısıyo gibi oylece kaliyorum sanki bole bel fitigi olanlar hareket edemiyo onun gibi daha once yoktu bole bisey hamileligimin basindan beri kalca bacak ve bel agrim var. Ayakta kalinca bu agri aciya birakiyo yerini ne saga sola donebiliyorum ne ayakta yürüyebiliyorum. Degisik bi aci tarif edemiyorum.
Öyle de oluyor arada canım. Doktor normal dediyse normaldir. Ama çok çok rahatsız ediyorsa bi doktora görün yine de.Cnm agri gibi degil de ayaginin ustune basinca aciyo et sıkısıyo gibi oylece kaliyorum sanki bole bel fitigi olanlar hareket edemiyo onun gibi daha once yoktu bole bisey hamileligimin basindan beri kalca bacak ve bel agrim var. Ayakta kalinca bu agri aciya birakiyo yerini ne saga sola donebiliyorum ne ayakta yürüyebiliyorum. Degisik bi aci tarif edemiyorum.
Canım benim baya koyu kahveydi akıntılarım. Dr değiştirdim idrar tahlili yaptı kum döküyorsun ve dedi ki kahvelerden korkma kırmızı olursa gel dedi ve geçecek hiç üzülme dedi ve maaşallah dediği gibi oldu sen de içini ferah tut canım geçmiş olsunKizlar benim akintimin rengi baya koyulasti hardal sarisi gibi oldu icinde sanki kahvelik var anlayamiyorum normal mi bakiyorum ama takipteyip bakalim daha da kahvelik olacak mi?
Aynen bende de oluyor haftaya randevum var soracağım doktoruma sol ayagimin üstüne hiç basamıyorum kitlenip kalıyorum bendeBenim sorunum da şu mesela gun boyunca ayakta kalayim sonra uzanayim bir daha ayaga kalkamiyom kitlenip kaliyorum bacaginin ustune basinca kalcama ve belimde bi baski oluşuyor sinir sıkısıyo gibi ağlatıyor resmen basamiyorum ayagimin ustune doktor normal diyo ama bana hic normal gelmiyo ya hic bole yasayan varmi
Faydasını görürsün canım mutlaka.geceleri yatarken ve sabah uyandığında sür iki burun deliğine de.yani tamamen çözüm değil ama faydası oluyor.kullanmadigim günler farkediyorum ben.daha çok hapsuruyorum
Aynen bende de oluyor haftaya randevum var soracağım doktoruma sol ayagimin üstüne hiç basamıyorum kitlenip kalıyorum bende
Giyinirken fark ettim. Göğüslerim ve yukarısında damarlarım çok belirgin olmuş. Korktum hatta nasıl bu kadar çıktı diye. Normal midir bu kadarı acaba? Vücuduma da baktım. Karnım da aynı şekilde. Kan miktarı arttığı için olur diye okumuştum ama bu kadar belirgin olmasını beklemiyordum. Harita gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?