2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar iyiaksamlar benim cnm acayip sekilde jelibon istiyo su eksili olanlardan zararlimidir esim zararli diye almamis ama cnm cok istiyodu cocuk gibi aglicam simdi o_O

Kızlar iyiaksamlar benim cnm acayip sekilde jelibon istiyo su eksili olanlardan zararlimidir esim zararli diye almamis ama cnm cok istiyodu cocuk gibi aglicam simdi o_O
Tam benim ilgi alanım ben normalde çok seviyorum ama zararlı canim ya normalde bile sigir jelatininden yapılıyor bence yeme eksi başka seyler yesen olmaz mi ki

Canım ben çok canım çektiği bir şey olunca bir tane bile olsun yiyiyorum. Çünkü batıl inanç ama ben içimde kalsın istemiyorum bir tane ye çok canın istiyorsa nefsin körelsin...tabi bu benim kararım...

Canım ben çok canım çektiği bir şey olunca bir tane bile olsun yiyiyorum. Çünkü batıl inanç ama ben içimde kalsın istemiyorum bir tane ye çok canın istiyorsa nefsin körelsin...tabi bu benim kararım...

Haklisin cnm napim birdenbire istedi cnm bende anlamadim normalde de cok yemem ben artik bebis icin napim zararliysa yemicem eksi eksi limon yiyim bari su an cnm eksili biseyler istiyo

Haklisin cnm napim birdenbire istedi cnm bende anlamadim normalde de cok yemem ben artik bebis icin napim zararliysa yemicem eksi eksi limon yiyim bari su an cnm eksili biseyler istiyo
Bende hep eksi yiyorum bu aralar :))) bakalım artık zararlı ama arkadaşın dediği gibi nefsin körelsin diye istersen bir tane ye engellemiş gibi oldum bi sefer de içim rahat etmedi

Bugün artik yiyemem esim almamis bayagida uzuldum cocuk gibi aglicaktim hic düşünmemiştim bisey yiyemeyince üzulucegimi :( yarinada unuturum belki.

Kızlar bugün bende de sabah beri ağzımda geçmeyen bir acı tad var,ne yaptıysam geciremedim.cozumu olan var mi:deli:

Bugün artik yiyemem esim almamis bayagida uzuldum cocuk gibi aglicaktim hic düşünmemiştim bisey yiyemeyince üzulucegimi :KK43: yarinada unuturum belki.
Ye canim bir iki tane nefsini korelt sigir jelatini kotu bisi degil kemik haslarsin suyu jellesir ya onun gibi dusun. Sadece seker ve renklendiricisi icinin katki maddesi beni dusunduruyor ama canim istese yerim yani bende bayiliyorum :kk77:

Birsey sorabilirmiyim ya ben hic birsey diyemiyorum neden derseniz yemek pisirlen tencere tava midemi bulandir ondan kastim agzima metal tati geliyo benim gibi olanlar var mi !:-(
Canim gayet normal kan dolasimi fazla oldugundan sanirim dildeki dolasim da cogaliyormus, kan da demire yakin bi tat oldugu icin oyle geliyormus bende de oyleydi sjmdi son birkac gundur fazla yok.

Kizlar benim akintimin rengi baya koyulasti hardal sarisi gibi oldu icinde sanki kahvelik var anlayamiyorum normal mi bakiyorum ama takipteyip bakalim daha da kahvelik olacak mi?

Ye canim bir iki tane nefsini korelt sigir jelatini kotu bisi degil kemik haslarsin suyu jellesir ya onun gibi dusun. Sadece seker ve renklendiricisi icinin katki maddesi beni dusunduruyor ama canim istese yerim yani bende bayiliyorum :kk77:

Ayy bilemedim valla su an olsa kesin yerin nefsim korelsin diye bir iki tane ama su an yakinda bakkal filanda yok esimde almamis uyuz oldum ona da zaten yarina alirim artik.

AĞzının tadı kötü olan arkadaşlarım ben öyle durumlarda nane şekeri yiyiyorum hem mide bulantısı olunca hafifletiyor hemde ağzımın tadını değiştiriyor bir deneyin isterseniz...

Back