2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldi
Bende yemekten sıkıliyorum ara veriyorum 3 4 gun ondan sonra yiyorum ama yumurtayla yapilan seyler bana kokmaya basladi. Kokmaz dersen firinlayip yapabilirsin ben cok severim firinda ekmegi. Yumurtayla yogurdu cirp ekmeklerin ustune sur en ustunede bir dilim peynirle domateste koy oh mis

Yarın ikili teste gidecek benden başka anneler de vardı sanırım ... Nasıl heyecan var mı ? ben mercimeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım :)
ayyyy ben bennnn yerimde duramiyorm gün saymamya 25 gun varken baslamistm buyük gun sonunda geldi simdide saatleri sayıyoruz :KK70::KK70: ben en son7 haftalikken kalp atisi icin gittigimde görmüstm cok heycanliyım umarım güzel haberler aliriz :KK36:

Kiz mercimek deme bebegine 5 cm oldu artik alinir valla :KK48: yarin guzel haberlerle gelirsin insallah:KK200:

Valla annanesi tktı bu ismi ona annem buraya beni ziyarete geldiğinde 4 haftalıktı daha ne kadar ne kadar dedik muhabbet arasında mercimek çıktı ordan beridir mercimek :) birde eşim ve ben çok ufak tefek tipleriz hatta kendimize hobit gibiyiz falan deriz heralde bebişte minicik doğar diye tahmin ediyorum :D

ayyyy ben bennnn yerimde duramiyorm gün saymamya 25 gun varken baslamistm buyük gun sonunda geldi simdide saatleri sayıyoruz :KK70::KK70: ben en son7 haftalikken kalp atisi icin gittigimde görmüstm cok heycanliyım umarım güzel haberler aliriz :KK36:

İnşallah canım çok güzel haberlerle gelelim...Ama sen bayadır görmüyormuşsun kıymetlini :)Benim 2 hafta önce kanamam vardı o zaman görmüştüm baya büyüktü :)

Bende yemekten sıkıliyorum ara veriyorum 3 4 gun ondan sonra yiyorum ama yumurtayla yapilan seyler bana kokmaya basladi. Kokmaz dersen firinlayip yapabilirsin ben cok severim firinda ekmegi. Yumurtayla yogurdu cirp ekmeklerin ustune sur en ustunede bir dilim peynirle domateste koy oh mis
Deneyeyim canim o dediğini hiç yapmadım denemek lazım tesekkurler fikrin icjn

Saracoğlu kizartmalardan çok uzak durun diyor aslında ama tabii siz bilirsiniz. Bir arkadaşım bol yumurtayla pancake yapıp yediğini söylemişti, belki severseniz o şekilde olur. 4 yumurtadan yapsaniz, kalanı buzluga atıp çıkarıp yersiniz
Pankek de olabilir sagol canim alternatif icjn

Birsey sorabilirmiyim ya ben hic birsey diyemiyorum neden derseniz yemek pisirlen tencere tava midemi bulandir ondan kastim agzima metal tati geliyo benim gibi olanlar var mi !:-(

Benim de yarin randevum var ama kendi doktoruma değil meraktan devleten sıra aldım inşaallah güzel haberler le gelirim

Birsey sorabilirmiyim ya ben hic birsey diyemiyorum neden derseniz yemek pisirlen tencere tava midemi bulandir ondan kastim agzima metal tati geliyo benim gibi olanlar var mi !:-(
Acaba demir eksikliginmi var cnm bildiğimden değil ama öyle duymuştum galba yda normaldir bilmiyorm doktora söyle gittiginde

bir garip oblomov bir garip oblomov slm canm benım de ılk 3 aylık dınem bıttı ve ıkı kılo almısım 64 olmusum onu da eklersen sevınırm.ıns daha fazla almam hedefım 75 le gıtmek doguma becerebılırsem.

hem bir gıda mühendisi hemde 12 yıldır tereyağı üreticisi olarak söylüyorum. Pastorize edilmemiş bir tereyağının tedbirli davranmak istiyorsan pişirerek tüketmende hiç bir sakınca olmaz yani yemeklerde kullan. Çiğ olarak tüketsen de belli bir zararı olmaz şu an belli bir genel hastalık söz konusu değil ama yapımı aşamasında bir bulaşma olabileceğini de düşünerek pişmiş bol bol kullanabilirsin.

ilgin icin tesekkur ederim. hic bir zaman kahvaltimdan eksik olmaz tereyag cok severim. yemeklerde pek kullanmam genelde kahvaltida ekmek ustu tuketirim. hamileyken tedirgin oldum koyden geleni kullanmakta. icimi rahattinizonerinizi dikkate alacam

hem bir gıda mühendisi hemde 12 yıldır tereyağı üreticisi olarak söylüyorum. Pastorize edilmemiş bir tereyağının tedbirli davranmak istiyorsan pişirerek tüketmende hiç bir sakınca olmaz yani yemeklerde kullan. Çiğ olarak tüketsen de belli bir zararı olmaz şu an belli bir genel hastalık söz konusu değil ama yapımı aşamasında bir bulaşma olabileceğini de düşünerek pişmiş bol bol kullanabilirsin.

ilgin icin tesekkur ederim. hic bir zaman kahvaltimdan eksik olmaz tereyag cok severim. yemeklerde pek kullanmam genelde kahvaltida ekmek ustu tuketirim. hamileyken tedirgin oldum koyden geleni kullanmakta. icimi rahattinizonerinizi dikkate alacam

Arkadaşlar günde en az bir yumurta yemek Laz'ım demisti doktorum ama ben yumurtadan tiksindim yiyemiuorum buna nasıl bir cozum bulabilirim basına gelen oldu mu
Oldu canim rafadan yumurta ve omletten tiksinmistim ama sıvı yagda sahanda yapınca rahatsız etmediğini farkettim ben deneyebilirsin bir de kaşar rendele istersen o da bastiriyo sanki yani bana öyle geliyor canım katı yagda pişirme

Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldi
Canım Kızartma çok ağır oluyor kokusu rahatsız edebilir ama benim de dün aklıma geldi netten baktım biraz ve firinda yapilanini buldum yumurtalari cirparken içine 1 bardak süt ekliyolar bu karışıma batırıp ekmekleri tepsiye diziyolar üzerine de kaşar serptiler hatta kızlar hakkınızı helal edin çok ayrıntılı oldu yaa

Back