2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Pekmez tabii ki faydali. Sütle yogurtla yersen faydasi kalmiyor. Yani kalsiyum demiri öldürüyor :)
Aynen. Benim bi kaşık pekmek yeme saatim var aynı ilaç alır gibi hergün aynı saatte bir kaşık pekmek içiyorum tabi ki sade olarak. Ha öyle yiyemeyenler varsa suyla açıp içebilirlermiş doktorum söylemişti ama dediğin gibi yoğurt ve sütle yememek gerekiyormuş.

Ya ciddi anlamda şu kilo alamıyorum çok zayıfım acaba alır mıyım tereddütlerinde olan arkadaşlarımıza azıcık bi gıcık olmuyor değilim ya illa ki alıcaksınızda daha 3. Ayda birden bire dana gibi olanlar napsın azıcık bizide düşünün Allah aşkına bunları böyle okudukça deliriyorum

Kızlar cinsiyey merakiyla yanıp tutuşan ben sizlere yine astronomik bi soru sorayım cinsiyet ogrenenler erkekte göbek erken çıkar fazla kilo alınmaz derler doğru mu ya da cinsiyet kız olanlar nerden kilo aldiniz bu kulaktan kulağa duyduğumuz şeyler doğru mu değil mi ne tür farklılıklar var sizin kilo alma karın çıkma durumunuz ne yani cinsiyetle birlikte paylasirmisiniz

Ben de hergün makarna yiyenlerdenim. Özellikle bu ara sürekli yemek istiyorum

Şahsım adına konuşayım. Kilo alamadim diye uzulup, alamayacak miyim diye korkmuyorum. Hiç birsey yiyemiyorum ve her yedigimi istifra ediyorum. Agzimdan tek lokma girmeden günü bitirdigim oluyor, açlıktan ağladığım oluyor. Yani ben de bebek de beslenemiyor diye üzülüyorum. Yoksa tartidaki kilo umrumda değil

Canım bazı can sıkıcı yazılar oluyor yazanlar farkında olmayabiliyor ama bence burda her yazdigimiza dikkat etmeliyiz haklısın

Pekmezin Doğalını bulmak o kadar zor değil kızlar artık ya Doğalını bulduktan sonra aşırıya da kaçmadan günlük tukettiginizde yüzde 10 civarı ihtiyaç olan potasyum demir vs vs karsiliyomus baya araştırdım ben bu konuyu kansızlık sorunu yasamanaliyiz çok riskli dr lar hep yüksek çıksın istiyorlar o yüzden tahlil bile yapmadan veriyolar çoğu zaman kan ilaclarini

Canm herkesin derdi farklı tabki ben kendimi bildim bileli çok zayfm kilolu olmak nasl üzüyorsa çok zayıf olmakta üzüyor emin ol yaşını hiç gostermiyon çocuk gibisin laflarına uyuz oluyorum artk seni kirdysam özür dilerim inşallah saglkli hamilelikler geçiririz hepimiz bence bunlar hiç sorun değil ben çok rahatszlklar geçirdim oyuzden takma canm boşver

Okadar kötü oluyorsan serum taktir cnm kaç haftalksin

ben 3 ayda 6 kilo verdim ama cumartesi dr a gittiğimde bebeğin gelişimi çok iyi her şey yolunda serum asla önermem meyve ye ceviz badem tüket illa yemek yemen şart değil kendini zorlama dedi. ben seni kötü görsem zaten direk serum veririm ama şimdikiler alışmış hemen serum iyi bir şey değil dedi bende meyve yemeye çalışıyorum. bir de reflü hastasıyım onun içinde rennie şurup verdi sabah kusmanı engeller midene iyi gelir dedi umarı işe yarar....

Aa serumun iyi olmadığını bilmiyodum cnm inşallah bir an önce geçer 12. Haftada azalır diyolar inşallah geçer cnm

Mecbur kalmadıkça onermiyorum dedi arkadaşım. Tabii Allah mecbur etmesin. Yemeye yemeye halsiz düşüyor insan, dayanamadigim yerde tabii ki taktiririm. Insallah gerek kalmadan hafifler

Arkadaşlar günde en az bir yumurta yemek Laz'ım demisti doktorum ama ben yumurtadan tiksindim yiyemiuorum buna nasıl bir cozum bulabilirim basına gelen oldu mu

Ay kiyamam 6 kilo çok vermişsiniz
Arkadaşlar günde en az bir yumurta yemek Laz'ım demisti doktorum ama ben yumurtadan tiksindim yiyemiuorum buna nasıl bir cozum bulabilirim basına gelen oldu mu

Benim de 1 aydır bogazimdan yumurta geçmedi. 4 5 haftalarda yiyordum da sonra tamamen tiksindim. Doktoruma sordugumda, ilk 3 ay bebek senin depolarindan beslenir, yiyemiyorum diye zorlama kendini dedi. Inşallah 3 aydan sonra bulantilar vs azalır da yiyebiliriz

Canım bıldırcın yumurtası tüketebilirsin hergun değil ama haftada 2 yada 3 kez yeterli diye yazıyor her yerde çünkü tavuk yumurtasından kat kat daha fazla besin değeri yüksekmiş hem boyutu da küçük tek atımda yemeye çalış ben öyle yapıyorum hergun yemektense haftada birkaç kez bıldırcın yumurtası tuketiyorum

Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldi

Hayatımda hiç bıldırcın yumurtası yemedim tadı normal yumurta gibiyse deneyebilirim teşekkür ederim Öner'in icjn

Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldi

Saracoğlu kizartmalardan çok uzak durun diyor aslında ama tabii siz bilirsiniz. Bir arkadaşım bol yumurtayla pancake yapıp yediğini söylemişti, belki severseniz o şekilde olur. 4 yumurtadan yapsaniz, kalanı buzluga atıp çıkarıp yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…