- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.521
Aynen. Benim bi kaşık pekmek yeme saatim var aynı ilaç alır gibi hergün aynı saatte bir kaşık pekmek içiyorum tabi ki sade olarak. Ha öyle yiyemeyenler varsa suyla açıp içebilirlermiş doktorum söylemişti ama dediğin gibi yoğurt ve sütle yememek gerekiyormuş.Pekmez tabii ki faydali. Sütle yogurtla yersen faydasi kalmiyor. Yani kalsiyum demiri öldürüyor :)
Ben de hergün makarna yiyenlerdenim. Özellikle bu ara sürekli yemek istiyorumBu arada ben de makarnaya takmış durumdayım hergün yoğurtlu makarna yesem bıkmam gibi geliyor üstüne de salçalı sos yapıyorum :d başka hiçbir şey istemiyor canım ha bi de erik günde yarım kilo yiyorumdur :d pekmez faydalı olmaz mı hiç hangi doktor demiş yemeyin diye ben hergün bir kaşık yiyorum.
Ya ciddi anlamda şu kilo alamıyorum çok zayıfım acaba alır mıyım tereddütlerinde olan arkadaşlarımıza azıcık bi gıcık olmuyor değilimya illa ki alıcaksınızda daha 3. Ayda birden bire dana gibi olanlar napsın azıcık bizide düşünün Allah aşkına bunları böyle okudukça deliriyorum
Canım bazı can sıkıcı yazılar oluyor yazanlar farkında olmayabiliyor ama bence burda her yazdigimiza dikkat etmeliyiz haklısınYa ciddi anlamda şu kilo alamıyorum çok zayıfım acaba alır mıyım tereddütlerinde olan arkadaşlarımıza azıcık bi gıcık olmuyor değilimya illa ki alıcaksınızda daha 3. Ayda birden bire dana gibi olanlar napsın azıcık bizide düşünün Allah aşkına bunları böyle okudukça deliriyorum
Aynen bende makarna ölümüne makarna tok da tutuyor oh mis kızlar firinda yapınca daha güzel geliyo bana yumurta falan da koyuyoruz hem daha besleyiciBen de hergün makarna yiyenlerdenim. Özellikle bu ara sürekli yemek istiyorum
Canm herkesin derdi farklı tabki ben kendimi bildim bileli çok zayfm kilolu olmak nasl üzüyorsa çok zayıf olmakta üzüyor emin ol yaşını hiç gostermiyon çocuk gibisin laflarına uyuz oluyorum artk seni kirdysam özür dilerim inşallah saglkli hamilelikler geçiririz hepimiz bence bunlar hiç sorun değil ben çok rahatszlklar geçirdim oyuzden takma canm boşverYa ciddi anlamda şu kilo alamıyorum çok zayıfım acaba alır mıyım tereddütlerinde olan arkadaşlarımıza azıcık bi gıcık olmuyor değilimya illa ki alıcaksınızda daha 3. Ayda birden bire dana gibi olanlar napsın azıcık bizide düşünün Allah aşkına bunları böyle okudukça deliriyorum
Okadar kötü oluyorsan serum taktir cnm kaç haftalksinŞahsım adına konuşayım. Kilo alamadim diye uzulup, alamayacak miyim diye korkmuyorum. Hiç birsey yiyemiyorum ve her yedigimi istifra ediyorum. Agzimdan tek lokma girmeden günü bitirdigim oluyor, açlıktan ağladığım oluyor. Yani ben de bebek de beslenemiyor diye üzülüyorum. Yoksa tartidaki kilo umrumda değil
Okadar kötü oluyorsan serum taktir cnm kaç haftalksin
Aa serumun iyi olmadığını bilmiyodum cnm inşallah bir an önce geçer 12. Haftada azalır diyolar inşallah geçer cnm10+1 bugün. Doktorum 2 kilo verirsen gel dedi, 2 kilo verdim aslında ama bir doktor arkadaşım da mecbur kalmadıkça serum onermem dedi. Dayanmaya çalışıyorum
Aa serumun iyi olmadığını bilmiyodum cnm inşallah bir an önce geçer 12. Haftada azalır diyolar inşallah geçer cnm
ben 3 ayda 6 kilo verdim ama cumartesi dr a gittiğimde bebeğin gelişimi çok iyi her şey yolunda serum asla önermem meyve ye ceviz badem tüket illa yemek yemen şart değil kendini zorlama dedi. ben seni kötü görsem zaten direk serum veririm ama şimdikiler alışmış hemen serum iyi bir şey değil dedi bende meyve yemeye çalışıyorum. bir de reflü hastasıyım onun içinde rennie şurup verdi sabah kusmanı engeller midene iyi gelir dedi umarı işe yarar....
Arkadaşlar günde en az bir yumurta yemek Laz'ım demisti doktorum ama ben yumurtadan tiksindim yiyemiuorum buna nasıl bir cozum bulabilirim basına gelen oldu mu
Canım bıldırcın yumurtası tüketebilirsin hergun değil ama haftada 2 yada 3 kez yeterli diye yazıyor her yerde çünkü tavuk yumurtasından kat kat daha fazla besin değeri yüksekmiş hem boyutu da küçük tek atımda yemeye çalış ben öyle yapıyorum hergun yemektense haftada birkaç kez bıldırcın yumurtası tuketiyorumArkadaşlar günde en az bir yumurta yemek Laz'ım demisti doktorum ama ben yumurtadan tiksindim yiyemiuorum buna nasıl bir cozum bulabilirim basına gelen oldu mu
Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldiAy kiyamam 6 kilo çok vermişsiniz
Benim de 1 aydır bogazimdan yumurta geçmedi. 4 5 haftalarda yiyordum da sonra tamamen tiksindim. Doktoruma sordugumda, ilk 3 ay bebek senin depolarindan beslenir, yiyemiyorum diye zorlama kendini dedi. Inşallah 3 aydan sonra bulantilar vs azalır da yiyebiliriz
Hayatımda hiç bıldırcın yumurtası yemedim tadı normal yumurta gibiyse deneyebilirim teşekkür ederim Öner'in icjnCanım bıldırcın yumurtası tüketebilirsin hergun değil ama haftada 2 yada 3 kez yeterli diye yazıyor her yerde çünkü tavuk yumurtasından kat kat daha fazla besin değeri yüksekmiş hem boyutu da küçük tek atımda yemeye çalış ben öyle yapıyorum hergun yemektense haftada birkaç kez bıldırcın yumurtası tuketiyorum
Acaba yumurtalı ekmek yapıp kızartsam ne kadar sağlıklı olur ki sabah aklıma o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?