2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sen yine çok iyisin ya ben şuan 46 kiloyum alırmıyım sence 3 aydan snra
Canım ben de 48 kiloyum ve 3.bebegim olcak inş. İlk hamileligimde 17 kilo 2.de 25 kilo aldım ve doğumdan bir yıl sonra verdim.ve de bulantı kusma ile geçti iki hamileligimde.emin ol alırsın kilo.bu defa yine kusma bulantı var ama kilo almadım hala şaşırıyorum.onceki hamileliklerimde bulantı kusma ya rağmen her ay 1-2 kilo almıştım sabit.

Eki Görüntüle 1989694

Arkadaşlar buda benim karnısım çok zayıftım bir zamanlar ama şimdi göbüşümün çıkması beni inanılmaz mutlu ediyor :)

Ay maşallah ne tatlı bi göbiş. Benim de tepen 10.hafta bitti ama daha hiç cikmadi karnim. Hevesleniyorum çıksın diye ama kilo verdikçe içine göçüyor :)))

Ay keske bir an önce öyle olsam hep yemek istesem :) seninde erken bitmiş çok şükür benm kusmam olmadı ama bulantı ve istahsizlk var inşallah oda en kısa zamanda gecer:)

Alırsın merak etme ama kendini bir şeyler yemeyede zorla çünkü bebeği beslemekte önemli :)bende mesela günde neredeyse tam yemek yemesemde illa 4-5 tabak çorba içiyorum meyve yiyiyorum ceviz mutlaka yiyiyorum :)

Ay maşallah ne tatlı bi göbiş. Benim de tepen 10.hafta bitti ama daha hiç cikmadi karnim. Hevesleniyorum çıksın diye ama kilo verdikçe içine göçüyor :)))

Çok sağol arkadaşım :) göbeğimi gören direk erkek diyor valla :) benimde 11. haftadan sonra birden çıktı merak etme 11. haftaya kadaar o kadar yoktu :)

Bende sürekli mide bastırmak için yiyorum kusma yok ama zayıfladım göbeğim çıkcak derken metabolizmadan kaynaklı herhalde şimdi göbeğe özeniyorum 3-5 ay sonra çok çıkınca ne düşüneceğiz bakalım

sebnemcan canım maşallah bizim göbüşler önden gideceğe benziyor B bebegim-gel canım endişelenme alacaksın kilo. ben o kadar kusmaya rağmen 2 kilo aldım bulantı geçtikten sonra iştah açılıyor kilo vermişsin zayıflamışsın diyorlar bana bende hayır 2 kilo aldım diyince nerene aldın diyorlar hemen afedersin koca bir popo her yerden yağ fışkıracak sanıyor bazı insanlar. biz zayıf hamile kaldık boşluklar dolana kadar belli olmayacak

Evet maşallah diyelim önden gidecek gibi göbüşler :) benim bir arkadaşımın 6 ayda 9 aylık gibiydi ve bir daha büyümedi belli olmuyor ama iç karnımızda küçük olabilir o zaman davul gibi olacağız sanırım :)

Çok sağol arkadaşım :) göbeğimi gören direk erkek diyor valla :) benimde 11. haftadan sonra birden çıktı merak etme 11. haftaya kadaar o kadar yoktu :)

Bence zayıf insanların gobekleri biraz daha sivri gibi görünüyor. O yüzden hep erkek diyorlar. Biraz orta kilolu insanların genel vucut hatlari geniş oldugundan, karinlari daha az belirgin daha dağınık oluyor. Zayiflarda sanki karnina top koymussun gibi :)

Seviniyorum böyle duyunca bende alırım inşallah benm ilk ve iknci tüp bebek denememde oldgu için bide hevesleniyorm göbeğinde ciksn diye :))

Kızlar köyden ev yapımı tereyağ geldi yiyebilir miyim ki ? Hani taze peynirin hamilelikte yenmemei gerektiğini biliyorum ama tereyağ içinde geçerli mi yoksa pasterozi tereyağ mı yenmeli sadece.
hem bir gıda mühendisi hemde 12 yıldır tereyağı üreticisi olarak söylüyorum. Pastorize edilmemiş bir tereyağının tedbirli davranmak istiyorsan pişirerek tüketmende hiç bir sakınca olmaz yani yemeklerde kullan. Çiğ olarak tüketsen de belli bir zararı olmaz şu an belli bir genel hastalık söz konusu değil ama yapımı aşamasında bir bulaşma olabileceğini de düşünerek pişmiş bol bol kullanabilirsin.

Alırsın merak etme ama kendini bir şeyler yemeyede zorla çünkü bebeği beslemekte önemli :)bende mesela günde neredeyse tam yemek yemesemde illa 4-5 tabak çorba içiyorum meyve yiyiyorum ceviz mutlaka yiyiyorum :)
Bende zorluyorum cnm ama yağlı yemekler hiç yiyemiyorum ceviz fındık yiyorum meyve yiyorum bende sırf bebis için ztn :)

:)) haklisin galba canm ha diyince olmuyor zamanla alırım herlde gobegimde elbet çıkcak ben sabirszm sadace :))

Benim doktorum reçel bal pekmez yeme dedi. Doğalını bulmak zor diye. Aldığınız yerden eminseniz sorun değil de iyi değilse şeker yemiş oluyorsunuz sadece.
Haklısın canım zaten bi kaşık anca yiyebiliyorum güvenilir olduğuna inanmak istiyorum diyelim yüzde 100 emin olamıyoruz tabiki

Benim şu sıralar birden çıktı göbeğim yani dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılır derecede zaten hamile pantolonları da giymeye başladım. Bende hiç mide bulantısı olmadığı halde iştahım kapandı ve çok az yiyorum henüz kilo almadım ben de göbeğin bu haftalarda çıkmış olmasında gaz ve şişkinliklerden de kaynaklanıyor hepsi bebek olamaz diye düşünüyorum baya çıktı çünkü benim göbeğim :d

Bu arada ben de makarnaya takmış durumdayım hergün yoğurtlu makarna yesem bıkmam gibi geliyor üstüne de salçalı sos yapıyorum :d başka hiçbir şey istemiyor canım ha bi de erik günde yarım kilo yiyorumdur :d pekmez faydalı olmaz mı hiç hangi doktor demiş yemeyin diye ben hergün bir kaşık yiyorum.

Mide bulantısız bir hamilelik ❤ ay maşallah. Sanırım şu haftalarda rahim portakal büyüklüğüne ulaşmış oluyor. Herkesin vucut yapısı farkli, kimine iç karnı geniş derler, dışarıya cok belli olmaz.

Pekmez tabii ki faydali. Sütle yogurtla yersen faydasi kalmiyor. Yani kalsiyum demiri öldürüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…