2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Doktor bana da her türlü verdi kan ilacını ama verirken söyledi de, gebelerin ne yiyip içtiğini takip edemediğimiz için veririz asıl olarak bu ilaçları dedi. Eğer yeterince pekmez, kuru üzüm vs tüketip doğru besleniyorsan, gerek Yok içme dedi. Ben de dikkat ediyorum Ne yiyip içtiğime.

Bu arada önemli bir bilgi, mesela ıspanak yiyorsunuz demir vs almak için, yoğurt ile yediğiniz zaman etkisini kaybediyormuş.

Kızlar köyden ev yapımı tereyağ geldi yiyebilir miyim ki ? Hani taze peynirin hamilelikte yenmemei gerektiğini biliyorum ama tereyağ içinde geçerli mi yoksa pasterozi tereyağ mı yenmeli sadece.

Kızlar köyden ev yapımı tereyağ geldi yiyebilir miyim ki ? Hani taze peynirin hamilelikte yenmemei gerektiğini biliyorum ama tereyağ içinde geçerli mi yoksa pasterozi tereyağ mı yenmeli sadece.
canım tereyağı süt kaymağından olur süt kaymağı da süt ısıtılırken tutar o nedenle güvenle tüketebilirsin. tabi yapım aşamalarının hijyenik olup olmadığı da önemli.süt kaynatılırken bir nevi pastörize olmuşta oluyor

Evet demiri kalsiyumla beraber almak demirin faydasini tamamen öldürüyor. Yogurda pekmek koyup yemek, hic pekmez yememekle eşdeğer.
Ben sürekli usuyorum ya normalde sıcağı sevmem, yaz da geldi zaten ama sürekli usuyorum acaba çeke çeke bitirdi mi velet kanimi :) bir de bugun karnimda bir agri var, baskı gibi, üstüne biri oturmuş gibi. Dayanılmaz bir ağrı değil ama huzursuz edici

Hijyenliğinden kesinlikle endişem yok. Çok sağol canım insan hamile olunca tedirgin oluyor işte

yakın zamanda kan değerine bakılmadıysa baktır canım

Sen yine çok iyisin ya ben şuan 46 kiloyum alırmıyım sence 3 aydan snra

Hiç endişelenme canım ben sana şöyle diyim benim kusmalar 4. haftada başladı ve şükür 8. haftada bitti ve kusma bittiği gibi açlık tahammülsüzlüğü başladı aç kaldığım an midem bulanmaya başlıyor bundan dolayı sürekli yiyiyorum ama bazı bünyeler sadece bebeğe alıyor. Yani durmaksızın yemeye başlayacaksın kusma bittiği gibi endişelenme alacaksın yani :)

Ay keske bir an önce öyle olsam hep yemek istesem :) seninde erken bitmiş çok şükür benm kusmam olmadı ama bulantı ve istahsizlk var inşallah oda en kısa zamanda gecer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…