2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Balik ve tavuktan aklima gelince bile midem bulaniyor.Fazla salçalı yemekler de yiyemiyorum yesem bile cok az yiyebiliyorum.Bol bol meyve yiyorum yesillik yumurta yogurt gibi hafif seyler iyi geliyor bana

Kızlar bu benim 13+5gunlugum bnmle aynı günler olupta neler yaşıyorsunuz bn çok karmasının.kafamda karışık korkularımda var dua edin bana ne olursunuz

Balik ve tavuktan aklima gelince bile midem bulaniyor.Fazla salçalı yemekler de yiyemiyorum yesem bile cok az yiyebiliyorum.Bol bol meyve yiyorum yesillik yumurta yogurt gibi hafif seyler iyi geliyor bana
Canım salca bende de aynı oluyo da biber salcasi kullanabilirsin bana daha güzel geliyor baymiyor bulandirmiyor aklında bulunsun domates salcasi çok ağır geliyor ya

Kızlar kan ilaçları baya bulantı falan yapıyormuş günde 1 yemek kaşığı pekmez tüketmeye çalışın kansızlık sorunu yasamazsiniz inşallah ben 2 gündür içiyorum tansiyon problemi olan varsa benim gibi onun için de iyi geliyor bol sıvı tüketin ayrıca tansiyon için yine

Benim doktorum reçel bal pekmez yeme dedi. Doğalını bulmak zor diye. Aldığınız yerden eminseniz sorun değil de iyi değilse şeker yemiş oluyorsunuz sadece.

Bende de durum ayni. Agrim yok ama bulanti ve halsizlik, baş dönmesi. Butun gun yattim. Yattikca da daha kotu oldum. Bir gun cok iyiyim bir gun kafami kaldiramiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Günaydın hanımlar... bende pirinç pilavının adını duyunca tiksiniyorum. Bu arada bu kan ilaçları mecburmu ya. Ben soruyorum anneme felan yiyecek ekmek yoktu ne ilacı diyip yüzüme bakıyo .

Kızlar günaydın. Alerjilerinizle nasıl baş ediyorsunuz? Hapşırmaktan, geniz akıntısından bi hal oldum
Günaydın canım,malesef ilaçsız basediyorim 3 haftadır.dokfor ilaç veremem ilk 4 ay dedi.burun içine sürmek için susam yağı verdi.hapsurmayi bir nebze olsun azaltıyor o kadar.yillardir her baharı ilaç kullanarak geçirirdim.ilk kez ilaçsız geçirmeye çalışıyorum burnum şişti büyüdü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…